***KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁM MELLŐZÉSÉT!***
Most voltam DIDÓ-nál fúl extra p*na
***KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁM MELLŐZÉSÉT!***
Most voltam DIDÓ-nál fúl extra p*na
Te meg 60-van
Nos nincs vendéged gyere megmutatom a születési igazolványom és én f*z*tek neked.DIDÓ Ha irogatnak róllam az jó mert ......DDDDD
szilard · Újonc · Sziasztok,
nemrég jártam Vikinél, gondoltam megosztom veletek is:
Kapcsolatfelvétel: elsőre felvette, kedves volt, nagyjából tisztáztuk hogy mit szeretnék, pontosan elmagyarázta hogy merre találom.
Vele párhuzamosan Didót és Grétit is hivtam, előbbi nem volt túl meggyőző, lerázós, beképzelt volt a hangja, utóbbi sajnos nem vette fel a telefont.
Lakás: könnyen megtalálható, parkolás is rendben, kaputelefonon mondta a kódot és már benn is voltam.
A lakás azon része, amelyet bejártam tiszta, rendezett, csendes, bár mintha lett volna valaki más is a bent szobában.
Fürdő is okés, ne luxus de nem is kell, többfajta tusfürdő adott.
A hölgy: a fényképekkel megegyező, 4o-es éveiben járó hölgy, tőlem két fejjel alacsonyabb, de ez ne legyen gond :)
Lezser ruha, bugyi nélkül, jól markolható de már gravitáló mellekkel, nagyon finom puncival.
Előjátékban aktiv, kedves, türelmes, majd gumit húzunk és jól megdugom a mamit.
A szünetben beszélgetünk, kedves, vicces, megmassziroz, majd ismét akcióba lendülök.
Egy popsit bevállal, küszködünk egy kicsit de ő türelmes, picit fáj is neki de odaadóan dugatja magát.
Majd francia, óvszer nélkül, mélytorok nélkül, ebben vannak nála jobbak is, de igy is jó.
Aztán, tusolás, kedves csevely és már indulok is.
Összességében, a mature kategóriában ajánlott, megbizható.
Negativum: éreztem rajta egy enyhe vörösbor szagot, ami kicsit kellemetlen, de a többi rendben van.
Pozitivum: korához képest finom punci, legközelebb is visszamegyek és több figyelmet szentelek a popójának :)
Üdv,
szilárd
Milyen érdekes, az Inez nevű csajról hirtelen lekerültek a lopott képek.. Mik vannak? Bár ez nem nagyon változtat rajta tehát a sex egy nagy nulla vele.
Igen van ISTEN!!!!!!!
Nándi · Őstag · :D Van Isten!
Iza nem akartalak meg bántani és bocsánatott kérek.De a korom nem 60-van.Biztos neked is vannak rosz napjaid,na nekem az volt.Mégegyszer bocsi.Szép napot neked.Atéma lezárva.Bolodog KARÁCSONYT és sok sok ve....tDIDÓ
Sziasztok!
A nagy ház könyékén vagy ott tudnátok ajánlani valakit?
:)
Sziasztok,
Nem ő az, régebben ismertem őt is, de Adrea20 nem ő, mondjuk nekem ő jobban is bejön.
Nagyon kényeztető és figyel a részletekre, apropó mivel sokszor találkozunk, nemrég a francia is jobb lett, de nem csak élvezetben, hanem értékben is, gondolom rájött hogy az emberek hogy élnek manapság, így most 2 egy csókos kényeztetés :) de szeretem.
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Egy az olvasd vissza én egy szóval se sértegetelek.ezzel csak magadat minősited itt ahogy beszélsz....az hogy fogom a mellem???:)nevetséges vagy csak ezzel tudsz belém kötni...a kép kedvéért van egy a másik néz meg mekkora méretü mellem van te sok esszü.egy ekkora méretü mell akárhogy nézük nem ugy áll mint a cövek:)A másik dolog 50 évesen avagy 60 évesen mert nem 50 vagy nem itt fogok irsogálni hanem az unokáimal fogok játszani és akkor már nem fog érdekelni hogy a mellem hogy áll!Befejeztem a témát!Nem alacsonyodok le hogy itt veszekedjek mint te itt egésznap!Szép napot!:)
A nagyi tényleg bekattant, még abba is belerug aki védi valamilyen szinten gondolok itt Izácskára, aki szerintem is ajánlott kategória:)
Fütyülős · Őstag · Basszus közel s távol én írtam egyedül beszámolót, de csak azt moderálják ki.
"Hát mi folyik itt Gyöngyösön?"
Elmentek ti a jó büdös.... :)
Van még rajtam kivűl más is ott Márti meg Böbe aki letagad a korából .....baszogassátok őket Izácska te meg már tartod a melled hogy áljon valahogy.Megnézlek majd 50-évesen.
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Deeeeeee:)
izácska vandácska összecsenghet a név, de én már vagy 2 éve ismerem, de NEMVALÓSZÍNŰ, hogy vandácska volt.
De nyugodtan robogj el hozzá Robogó, nem fogsz csalódni. Én nem csalódtam legalábbis...
Sziasztok!
A munkám ismét debrecenhez szólít 1 hónapja és egy kis látogatást tettem az itteni felhozatalon, és 2 lánynál jártam e rövidke hónap alatt. Mit is mondjak???????? Nem valami biztató kedves férfitársaim. Az Inez nevű csaj egy nagy KAMU, pedig kb 1-2 éve ha jól emlékszem Ruby vagy Rubyn névvel szerepeltek ezek a fotók, és az akkori pozítiv tapasztalataimhoz hiven ugy gondoltam visszanézek a hölgyeményhez. Amikor megjelentem nála és nem az a csaj fogadott aki a képeken van nagyon meglepett, mert a csaj nagyon gáz aki az ajtóban fogadott. Aki teheti kerülje, mert nagy csalódás lesz, a szex meg valami förtelem vele, alig vártam hogy vége legyen. Egy f*ll*rt nem ért ez a csaj.
KEDVES VIDÉKILÁNY EZ KÉTES HIRDETŐ!!!!!!!!!!
Hoppá!! Régebben nem Vandácska voltál?
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · :)Igy van!!!Köszönöm!!!
Én már jártam nála annó :)
Szerintem a kor nagyjából stimmel (+-2-3 év max)
Lábjegyzet: amúgy jól éreztem magam vele