Sajnálom de már késő tapasztalni fogod DIDÓ nagyi
Sajnálom de már késő tapasztalni fogod DIDÓ nagyi
Fütyülős · Őstag · Üdv!
Kb 1 hete vetemedtem rá hogy meglátogatok "valakit".
Telefon: Popsikedvelő Ritus - Nem ő vette fel, hanem valaki aki 30-as és tájékoztatott, hogy Ritus nem ér rá, de ő igen, és még rajta kívül 2 másik ***moderálva*** is. Sőt az ünnepekre való tekintettel ***moderálva*** 1-et fizet 1/2 időt kap, a telefonos kisasszonynál! :)
Így az info: Ritus negyed magával rendel és ***moderálva***. Amúgy 6/10
Telefon: Nelly(19) - Szinten nem ő vette fel, hanem egy 24 körüli, és szintén magát ajánlotta. 6/10
Telefon:Ancsa(18) - Ráér. "Kassai Viktor" sporttárs utcájában lakik, végre nem a belváros! :)
Telefonban kedves, segítőkész. A panel tiszta rendezett. 22 éves kolleginával vannak ketten aki szintén itt hírdet. 6/10
Pozitívum: Nagyon szép arcú lány. Fiatal, csinos, sz*k, kemény p*psi. Kedves, odateszi magát rendesen. Kérdezi hogy jó neked, mit szeretsz? Kommunikatív, végig mosolyog, amennyire csak "tud hangoskodik". Fasza az ágy mögött lévő tükör ahol akár a szemébe is nézhetsz ímg pakolod hátulról. Fr*ncia nagyon ott van, szemezik veled, szinte falja a d*kót. Az időt nem nézi, de nincs is repeta. Annyit kapsz ***moderálva***.
Negatívum: Előnytelen képek, és néha ruhák a profilképein. Élőben sokkal szebb. A mellei gravitálnak, de kemények, mint a kő. Javasolnám a toppot a melltartó helyett Ancsa.
Erőssen ajánlott kategória a hasonló paramétereikkel rendelkező lányok között! :)
Te kezted velem nos milyen a kritika de tudom de már késő te kóstolgatál nos bocsi
fiatal vagyok és még soha nem voltam nős, most még párkapcsolatom sincs. ha van nem **moderálva***.
kicsit mellé lőttél, és örülnék ha nem kóstolgatnál mert én (eddig) tisztességes voltam Veled.
fogadd el a kritikát és építkezz belőle rólam meg le lehet szállni.
köszönöm
Nem tudom most ezeket nekem írtad e avagy Navigátor kollégának, de azért én válaszolok:
1: nem mondtam a szemedbe mert első alkalommal voltam és nem akartalak megbántani. mint írtam azóta már inkább megfordulok az ajtóban ha nem tetszik amit látok, mert végülis én vagyok a ***moderálva*** akkor nem az kell legyen a szempont, hogy a hölgy ne sértődjön meg. még mindig jobb már az elején hátat fordítani ha az ember így érzi mint végigszenvedni egy ***moderálva*** fél/1 órát.
2: a koromat kitalálhatod a nick nevemből
még egyszer hangsúlyoznám, hogy nincs bajom a MILF kategóriás nőkkel. többnél jártam akikhez vissza vissza járok. sajnos az én ízlésemnek Te már ***moderálva*** vagy. nem bántás miatt írtam ezeket, csak egyszerűen elmondtam a véleményem.
marcus80 te egy olyan ember vagy aki fél valamitől és így éli ki magát jó boszi vagyok ismerlek tuti hogy neked ......bajod van és nem vagy fiatal nos mondok neked valamit tudok olyat hogy ......
Szexy Niki (30):
Kis panellakásban egyedül fogad, el lehet lazulni. Csinos, ápolt, vékony nő, a képeken ő van, cs*csm*niásoknak nem ajánlom. Egy kis negatívum, hogy a mosolya nem tökéletes, de nem vészes. Nagyon normális, közvetlen, rögtön szót értettünk. Tiszta törülközőt ad, friss lepedőt terít az ágyra, majd együtt irány a zuhany. Szépen megmosdat, megtörölget, hibátlan.
Kis olajos csúszka, ráhangolódás, finom kézi ***moderálva***. Ezután már nincs pardon, nagggyon jó a fr*ncia, az én ízlésemnek totál bejövős, mindent m*gny*logatós, nem s*etős. A szex is rendben van, odateszi magát, figyel a partnerre.
Elrepül az idő, majd újra lezuhanyoz, hogy ne maradjon sehol olaj, én ezt az odafigyelést még sehol sem tapasztaltam.
Nekem ez az, amire azt mondom, hogy ***moderálva***.
A beszámoló szubjektív véleményt takar, de személyes tapasztalatokon alapul.
Előre megírom a válaszaimat a kötekedőknek:
- Pedig tényleg így volt, akár hiszed, akár nem.
- Nem vagyok ***moderálva***, nem tudom honnan veszed.
- A tiédet!
:D
TE hány éves vagy???????
Nos én bocsánatot kértem de te nem válaszoltál.
Várom vlaszod
Várom vlaszod
Miért nem montad a szemembe mikor nállam voltál
És még itt vagyok miért bántasz??????????
De te ne szabd már meg nekem hogy meddig miért csináltad már hét éve azt mondták hogy nekem nem annyi
Kedves Didó!
A nagyim meghalt pár éve, de mivel ő 86 éves volt nyilván nem lehet egy lapon említeni veled.
Másrészt én pont nem szoktam mindenkit szapulni, nyugodtan olvasd vissza pár hsz-em.
Nekem Te nem jöttél be, én csak leírtam a véleményem objektíven. Nem lehúzás és fikázás volt a célom. Láthattad, hogy azzal kezdtem a mondandóm, hogy ***moderálva*** rendben volt. Talán ebben a korban már lassan el kellene gondolkozni azon, hogy ezt a ***moderálva*** hanyagolni kellene. Mondjuk nem tudhatom mekkora a ***moderálva***, ez csak az én véleményem.
Navigátor köszönöm neked hogy én csak arra vagyok jó hogy leszokjanak róllam.DIDÓ a nagyi.Reméllem a marcus80 már ***moderálva*** magát tőllem.A héten nem is volt már vendégem.
Bocsánatot kérek a ronda testemér kedves markus80.DIDÓ a ***moderálva*** nő Debrecenben.
30 as pasi a forróvérű nikinél is voltál?? nekem bejön a lány ő milyen???? köszi az infót.
Sziasztok a Szexi-Dögös nő röl valakinek valami infója????
Meli (26)· debreceni masszázs · Újonc · Köszönöm a kedves beszámolót, örülök hogy jól érezted magad! puszi: Meli :)