:) Meli cica jobb lett volna ha nem írsz..
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · :) Meli cica jobb lett volna ha nem írsz..
Köszönöm a felvílágositást ,de akkor kik a rendeslányok. ????Köszi tippeket.
Drága Meli Cica te pnt hogy nem vagy friss.Ezt kívételesen tudom Jártam nálad mannó akkor is ezek a képeid voltak fent. sajnálom,hogy valóban hazudnak a lányok,tisztelet a kivételnek... Dr kia a kívétel????
Meli (26)· debreceni masszázs · Újonc · Nem fogsz csalódni!!! :)
giovanni66 · Újonc · Szia. Én elmennék hozzád, már régóta nézegetlek ha hangosan *lvez*l *l!
Fütyülős · Őstag · "Kérjük az önreklám mellőzését!" :)
pajkos55: Az a lényeg, hogy akiknek már nem megy úgy a szekér, váltanak. Különböző okokból. Persze aki rendszeresen olvassa a fórum érdemi hsz-ait az nem fut bele kellemetlen szituba. Keress rá a nevekre itt a fórumon, és ha nem találod akkor átneveződött, elutazott...stb. Vannak itt azért megbízható lányok is! Kérdezz!!!
Meli (26)· debreceni masszázs · Újonc · Gyere hozzám, én valóságos vagyok, tényleg új, friss hús és én vagyok a képeken! Gyere győződj meg magad :) Puszi Meli Cica
Mondja már meg valaki mire jó az ha egy lány százszor változtat nevet és legalább 2-3 hirdetése futt. Csak akkik nem ilyen becsapósak azokat is egykaptára veszőnk. szerintem rontják az egészet. Akkor kikhez érdemes elmenni? Ki nem basz át???
giovanni66 · Újonc · Szia! Ne foglalkozz senkivel, te vagy a legjobb a piacon én írásba adom neked! Elő osztályú *ina és a f*nék az meg egyenesen mennydörgés villámcsapásokkal!
giovanni66 · Újonc · Valaki ajánljon egy jó buxát aki hangosan *lvez el! Egyszerűen imádom ha hangosan *lvez a csaj, a f*rk*m is jobban áll!
Nem ismerem ugyan egyik csajt sem, de ha jobban megnézed a képeket akkor Aktivia/Vadócka nevű csajnak nagyobb a melle mint Kendinek, szerintem nem azonosak. És a hangjuk sem teljesen egyforma telóban:)
Elnézést el írtam nem KENDY hanem KENDI i betüvel kell írni.
KENDI=PÁRDUC=AKTIVIA=VADÓCKA
*Egymás lejáratását kérjük mellőzni! VL Szerkesztőség*
Sziasztok skacok ha észrevetétek VAN EGY ÚJ HIRDETŐ KENDY ő egyenlő AKTIVIA BABA=PÁRDUC=VADÓCKA volt már vagy öt neve CSAK MOST SZŐKE PARÓKÁBAN VAN ÉS ÚJ LÁNYNAK AGYA KI MAGÁT.
Tiszta ciki többet sem mennék hozzá tiszta átverés,csak azért regisztráltam hogy ezt megirjam hogy benneteket ne tudjon át verni.***moderálva***
Na jó éjt
Lassan már négy éve lesz annak, ugye? :-)
Érdekes. Én eddig azt gondoltam, hogy attól félnek, hogy nincs idő...
Én ismerem izácskát személyesen
Isteni az ágyban.Voltam nála már.
Vandánál ,negyvenes évei végén járó hölgynél volt már valaki????
XXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Nem vagyok szegény de valakinek bassza a csőrét hogy itt vagyok és nem időzítek volt rá példa hogy a vendégem félt hogy idő van .....
Hagyjátok már szegény Didót:) Te meg ne égesd magad Didó hogy beregisztrálsz,hogy jókat írj magadról,mert nagyon átlátszó,te igenis egy jó csaj vagy korodhoz képest,szerintem irígykednek is rád egy páran,ne foglalkozz velük,csak magadat idegesíted.