Obsitos!
Én csak jókat írtam róla, olvasd már el, édes fiam! Ő értette a célzást a mosolyról, nem sértődött meg, sőt privátban meg is köszönte a beszámolóm.
Erről ennyit.
Obsitos!
Én csak jókat írtam róla, olvasd már el, édes fiam! Ő értette a célzást a mosolyról, nem sértődött meg, sőt privátban meg is köszönte a beszámolóm.
Erről ennyit.
kanossrác · Lelkes újonc · Sziasztok! Néhány napja meglátogattam Franciaimádó Zsófit és el kell hogy mondjam hogy egyszerűen az eddigi legjobb partnernő volt akivel voltam valaha, már mint alkalmi formában! Teljes a diszkréció, a lakás rendezett, többféle tusfürdő és tiszta fürdőszoba! Ami biztos hogy ő tutira élvezi a dolgot nem játssza meg! Van ugyan rajta egy kis súlyfelesleg de ez teszi őt igazán erotikus kisugárzásúvá. A mellei picit lógnak de nem vészes sőt...Nem tudok róla rosszat mondani. A hozzáállása is pozitív. Csak ajánlani tudom fiúk! Na és a szemei.... azt látni kell. Még vissza megyek hozzá az tuti!
ez igaz!!
Snoopynak! Méghogy nem tökéletes Szexy Niki mosolya? Édes fiam, akkor nézegesd Leonardo Mona Lisáját! Nikiről csak szuperlatívuszokban lehet beszélni mindenféle tekintetben!
Sziasztok! Vadócról (volt már Aktivia néven is itt) lehet tudni valamit? Nekem nagyon bejön...
xxx69casting · Kvázi-tag · Didó korrektségéről van egy élményem. A nyáron meg akartam látogatni. Telefonon egyeztettünk mondtam kb. 10-15 perc és ott vagyok. Amikor arra az utcára értem ahol rendel, felhívtam, hogy mondjon házszámot. Erre benyögte, hogy sajnálja, de bejött egy vendége úgyhogy mégsem tud fogadni. Magyarán egy időpontra legalább 2 embernek elérhetőnek mondta magát. Annak aki járt már nála, és nekem újoncnak. Ez nem volt korrekt. Az meg, hogy nem 50éves az igaz. Több. Hogy mennyivel passz, de mégis olyan 60-ra tippelek. Izácska meg 3 évet tagad le azért az mégsem 10 év letagadás? 2-3 év +- oké, na de 10? Én mégis Didót meglátogattam volna, de mivel kibaszott velem, fekete listára került. Izácska arcát láttam már, itt a hirdetésben takarja, szerintem arcban átlagos és szép között mozog. Igaz izácska sz*lg*lt*tását nem vettem még igénybe így arról nyilatkozni nem tudok. Ennyit szerettem volna elmondani.
Meli (26)· debreceni masszázs · Újonc · Szia! :) örülök hogy jól érezted magad velem :) :) puszi
Hello!
Tudtok ajánlani valakit aki csinál porsztata masszást.
Ki szeretném próbálni.
előre is köszi
Sziasztok!
Sikerült eljutnom Meli Cicához. Egy magas nagyon csinos és széparcú lányról van szó a lánglovagok bázisához közeli helyen.
Picit elfogult vagyok mert pont a zsánerem a hölgy, úgy is mondhatnám, hogy barátnőmnek elfogadnám azonnal akár.
Szóval nem ragozom tovább mert reklámnak nézik egyesek. Annyit mondanék, hogy a ráfordított befektetést maximálisan megérte! Ő az első akinek még inkább adtam volna egy kis extrát a végén.
Köszönöm az élményt Melinda!
Napsugár 22 nem hagy nyugodni.. :) Valaki tudna részletesebb beszámolót írni??
Én nem védeni akartam :) Egyszerűen csak felhívtam (első alkalommal) és érdeklődtem. Telefonban korrekt volt, nyilván amíg nem megyek el hozzá mást nem tudok írni.
Nem kell véde a hölgyet én sem írtam rossz komentet a sz*lg*lt*tásáról,csak a nem korektségét szóltam meg. De nyilván nem ő az egyetlen próbálkozó lány hisz ***moderálva*** értem én. Mert ahogy elnézem a vl sok sok lány van itt aki még cifrább mint Meli. Én a témát lezárom nekem te már nem vagy új. de még meggondolom hogy meglátogatlak és akkor kibeszéljük.
Ne haragudj Meli cica aki nem uj lány!!! Nem rágalmaztam csal leirtam a tényt. ennyi erővel az is új lány aki évek óta ezt az ipart üzi max az adott érdeklődő nem volt nála neki biztos uj vagy.
Telefonon érdeklődtem Meli Cicánál. Kedves a hangja és korrektül tájékoztatott. Az időrendje számomra nem annyira kezdvező, de ha meg tudom oldani akkor meg fogom látogatni.
Meli (26)· debreceni masszázs · Újonc · köszönöm! :)
Meli (26)· debreceni masszázs · Újonc · Te írtad hogy jártál nálam annó...Ja igen neked lehet az 1 hónappal ezelőtt az annó... Erre írtam hogy gyere most és nézz a szemembe, de tudod mit!Inkább ne is gyere így hogy rágalmazol ok nélkül és alaptalanul!!!!!!!
Az egy hónapos csaj ebben a ***moderálva*** nem frrrrisssss :( bocsi. Honnan gondolod hogy nem néztem már a szemedbe??? mert ha máskép akarom értelmezni az írásod akkor 1 hónap alatt nem volt egyetlen egy vendéged :D .-és onnan tudod hogy nem ismersz. magadat járatod :P A képek dátumát meg hadjuk. de azért sok sikert neked.Én többet bíztos nem megyek hozzád. Köszönöm
Meli (26)· debreceni masszázs · Újonc · 1 hónapja ***moderálva***, sose ***moderálva*** ebben a városban sehol, addig amíg nem voltál most nálam élőben és nem néztél a szemembe, ne írj valótlan dolgot!!!!!!A KÉPEIMEN RAJTA VAN A DÁTUM HOGY MOST KÉSZÜLTEK!!!! köszi....
degye75 · Lelkes újonc · Bocs a szóközökért. :-)
degye75 · Lelkes újonc · Ne bántsátok Melit, ha van kedves, korrekt lány itt Debrecenben, az Ő.