Örülök,hogy újra hallok rólad,csupa szem leszek:)))
Örülök,hogy újra hallok rólad,csupa szem leszek:)))
Fütyülős · Őstag · Korábban írtam róla beszámolót. Fórum jobb felső része, keresés!
Ezúton szeretnék BOLDOG,BÉKÉS KARÁCSONYT kívánni az oldal minden résztvevőjének,külön szeretettel az én Kedves Partnereimnek!
Nem tűntem el,csak technikai szüneten vagyok.:))Akinek hiányzom,figyelje januárban a hirdetésemet,ennél többet nem tudok mondani egyelőre.
Tegnapi nap folyamán eljutottam végre Csillához,elég nehéz volt elérni,de megérte ,mert fantasztikus élményben volt részem!***moderálva***
19 éves Ágicáról is vannak tapasztalatok?
20-as a száma
Kitty nevezetű, fényképgaranciás lányról, aki 19 éves az adatlap szerint, tud valaki róla valamit mondani?
Tapasztalok vannak?
Ez Debiben gyakori, de maradnak a szövegek általában, te modira küldött! :D
A napokban jártam énis szabina 33 nál kicsit nem olyan volt mint amilyennek elképzeltem (májfoltos) :/ félórát fizettem egyszerűen nem engedett el annyit beszélgetett percek alatt elmesélte az életét csalódásait valami baj van szerintem vele de ő biztos ilyen a valóságban is nem igen megyek hozzá, mert kattant a csaj.. ....
Nándi · Őstag · Ma délután meglátogattam Izácskát! Hozzáállása teljesen rendben van. Elszámolás korrekt! Mindentéren pozitív tapasztalatokkal távoztam Tőle! Úgy gondolom még fogom meglátogatni!
Ez nem neked szól Alina drága .Úgytudom régen volt egy hirdető ezzel a névvel. Amúgy te egy nagyon csinos és aranyos csaj vagy legalábbis velem az voltál :)
Ez mi? A kislány ivott,vagy szívott?
Én meg tudok ajánlani egy helyesírási szótárat ;)
Alina (20)· debreceni szexpartner · Újonc · Ez itt mi????
Alina (20)· debreceni szexpartner · Újonc · sziasztok Alina 20 vagyok!
és nem tudom, hogy ki ír bármit is az én nevemben.... de undorító! Ha bárkinek bármilyen jellegü problámája van én velem Alina 20-al akkor kérdezzen vagy írjon nekem...
Szerintem kerülendő(AKTIVIA)én már jártam nála senkinek sem ajánlom.
Mert mindenkit becsap,mint azt már írtam egyszer és a sex is nagyon rossz vele,nekem legalább is nem tudott újat mutatni meg nagyon kényes mindenért rászol az emberre így nem jó-úgy nem jó stb
Többet sem megyek hozzá,örülök ha kiheverem a borzalmakat!!!!!!!!!!
Az urológusomat tudnám ajánlani.
Üdv!
Nemrégibem meglátogattam Ancsa nevü kolleginát!!
Ismert Birónk uton rendel! Idöpont egyeztetés pikk pakk ment! megbeszélt időre ott vagyok! Felcsörrgök belépek puszi bemutatkozás és megbeszéljük h mit szeretnék! be gyorsan a fürdőbe ami átlagos panelfürdőszoba közös tusolás aztán be a szobába és ott rám vetette magát! A franciska az naon tuttkerály volt értette és szerette csiálni aztán kérdezte h vegyvédelmet szeretnék e felvenni mondom persze! és aztál előlről hátulról lovagloba adjad neki!! ha odafigyelsz rá akkor ő is nagyon élvezi és ő is odafigel rád!! az akció végén beszélgetés és jó élményekkel távozás még az ajtóba puszi és gó!!
összeségében nagyon jól éreztem magam! nincs lehúzás időnézés vagy ijesmi!! Frankó volt minden!!!!!!!
ajánlani tudom mndenkinek!!!!!!
Jobb oldalt kereső funkció, beirjátok hogy Luca és már dobja is fel a sok beszámolót :D
A Luca Non-stop hírdető engem is nagyon érdekelne!!!!!!!!!!!!!
Üdv!
Guttem
Uraim!
Luca Non-stop hírdetőről tud valaki infóval szolgálni?
Köszönöm előre is! Tonó