nos akor féljek Boldog KarácsonyT
nos akor féljek Boldog KarácsonyT
Nem szólok bele. xd
Aki moderál, a Szerkesztőség, csak, hogy tudd...
nem tudom ki vagy de aki kimoderál ki az?
Niki 25-ről valakinek infó?
zandras · Tag · Bezzeg egy kamu képet napokig nem tudtok levenni.....
de most mit irtam amit moderálni ...
zandras · Tag · Szia Dido! Én itt vagyok..... Sajna....
Mi van karácsony van és senki ,na kusba legyen a következő évben isDDDDDDD
AZ érdekes hogy most mindenki halgat még aki itt veri magát munkaidőben és pont a fő kan kusba van akinek mániája hogy szóba vagy írásba leadja az infót,én nem fenyegettem meg senkit de ha úgy érzi akkor sajnálom az átoktól csak egy népf..l az a ..nem írom ide mert bántani sem lehet őket.Hexe te ebbe ne szólj bele.
na nem neke szól az üzi de aki pontn itt van marcus80
Aha, amíg a szem ellát, de van, akinek csak az ökre szarváig. :-) Mindenkinek máshol.
Szia,
Én voltam nála a nyáron! Mekivel szemben, nagy felhőkarcoló! Lakás rendben van, nem egy Marriott, de arra jó, kivéve az ágyat!
A csaj rendben van, kedves volt végig, olyan egyszerű, de nagyszerű! Aki szereti a MILF kategóriát, azoknak ajánlott! Hátulról sajna nem engedte legnagyobb bánatomra.
10-ből 7,5! Ez egy nagyon jó pont!
A nyalizásnak is vannak határai!
Köszönöm,Neked is! :-)
( eddig miért nem láttalak....? :-) )
Köszönöm! Aranyos vagy! :-)
Neked is!
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Kellemes ünnepeket és boldog karácsonyt kívánok minden itt lévő Forumozonak,hirdetőknek és endégeknek!!! :)Holnap délutántol elérhető vagyok végig szilveszterig..Várom minden régi és uj vendégeimet szeretetel!!
Nándi · Őstag · Áldott Békés Karácsonyt Kívánok! Valamennyi itt hírdető hölgynek!
Erika (58)· hajdúszoboszlói szexpartner · Újonc · Kellemes Boldog békés ünnepeket Kívánok!
Gréti (47)· debreceni szexpartner · Újonc · Kellemes Ünnepeket Kívánok Minden Kedves Vendégemnek és az oldal látogatóinak egyaránt!
Snoopy! Téma lezárva, megbeszéltük. / Vele is. /