Ez az Kingus én veled vagyok! Rohadjon meg aki nem tiszteli a nőket!
Ez az Kingus én veled vagyok! Rohadjon meg aki nem tiszteli a nőket!
Kingus (21)· debreceni szexpartner · Újonc · Szerintem mindekinek lehet saját véleménye. A te véleményed mélyen sértő és felháborító számomra. Nem vagyok hajlandó eltűrtni egy ilyen aljasságot. Mind a ketten tudjuk miről is szólnak itt a dolgok. Azt is pontosan tudjuk, hogy mi is történt valójában. Ha azt hitted hogy hagyom magamat hát nem és képzeld éppen eleget költök gyógyszerre mert mind a két vesém beteg. Sokáig gondolkodtam, hogy kiírjam-e a kis történeted. de megérdemled hogy beégesselek. te jöttél hozzám, ezért állok a dolgok előtt kicsit értetlenül. Ugyanis aki nálam csak járt vagy felhívott, bizonyítani tudja, hogy mindig is egy bizonyos ***moderálva***. Az alapban mindig is munkaruhával volt és lesz minden. Én ezeket telefonban MINDIG elmondom. Te ezzel szemben feljössz hozzám és ***moderálva*** akarsz adni. Amikor szóvá tettem, hogy én biztosan nem mondtam ilyet és nem szeretem ha ostobának néznek.Egyet mondok ha alkudozni akartál volna annak a piacon a helye, Szóval szóvá tettem az *ny*giakat és csodák csodájára kabátod másik zsebéből előkerül a hiányzó***moderálva***. Könyörgöm ennyire azért ne már. Feltételezem nem volt más a zsebedben, mert kotorászás nélkül egyből elő tudtad venni. mAgyarán szólva az oda volt készítve. Megsúgom neked ha másnál is így indítasz tőle se várj mást mint tőlem te Drága!!!!!!!!
De itt még nincs vége. Na hozzálátnék a franciához, erre Te megszólsz, hogy mi az hogy gumival csinálom én a telefonban ilyet nem is mondtam. Ki kell hogy ábrándítsalak de bizony MINDIG! Ezek után a vérnyomásom kissé megnőtt de vettem egy nagy levegőt és folytattam a dolgom. Te eközben a hátsó fertájamban dugdostad be az ujjad és tudomást sem akartál arról venni hogy én meg elhúztam mindig tőled.De ez sem volt elég. Úgy gondoltad hogy önállósítod magadat és megfogtad a fejem és le akartál sz...atni. Még szép hogy erre én kikelek magamból és ordibálni kezdek. Az meg nem az hibám hogy akció előtt elsültél. Nem csak tőled de mástól sem türöm el az ilyet. Ha nincs elég p*nz*d arra amit akarsz vagy ne járj nőhpöz vagy inkább maradj csendben. Én a viselkedésem ezek után inkább mondanám ellenségesnek és szókimondónak mint unottnak.. Besorolhatnálak én is a vendégek fajtái közé de én nem sértegetek senkit. Szerintem nem vagyok lehúzó és kerülendő kategória. Téged sem ezeknek a jalzőknek megfelelően vártalak. A lakjás tiszta volt én frissen zuhanyozva illatosan szépen felöltözve kifestve és jó kedvűen vártalak.
Aki jön hozzám azt kapja amit ***moderálva*** lehet hogy te adod de nem vagyok köteles eltűrni ezeket. Én csak sajnálni tudlak mert szánalmas vagy. A viselkedésed nem felnőtt emberhez méltó inkább gyerekes és éretlen. Ennyit kivánok hozzáfüzni a többit mindenki döntse el maga.
te akarod kényeztetni az ő popsiját vagy neki kéne a tiéd? :)
mert nem mindegy :)
Sziasztok!
Olyan lányt keresek aki mélytorkot is vállal, esetleg popókényeztetést nyelvvel.
Választ a ***moderálva*** várok.
Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni.
de :) ma este megyek a kedvencemhez és ennek örülök :)
Ha üress lesz könnyeben kiigazodsz, semminek nem tudsz örülni!? :)
vagy amíg tusolsz kipakolják a táskád... :)
és nem rendet raknak benne :)
Neked már az sem jó ha atöbbiek addig amig akciózol kimossák és vasalják a cucodat! :D
amíg a személyes kedvencem elérhető addig nem megyek máshoz :)
bár ha ennyien vannak egy lakásban az már eleve aggodalomra ad okot.. szóval meggondolandó oda menjen e az ember egyáltalán.
Gondolj bele meglátogatod valamelyik leányzót, s egylövéssel kettős találatot érsz el:D Micsoda lehetőségek! :D
jobban megnézve Dolly képei is ott készültek :) Ez egyre érdekesebb :)
Sziasztok!
A fotók közt tallózva vettem észre pár érdekességet.
A Violetta és a Gabica hirdetése ugyanazon a helyen készült, ráadásul a hölgy vállán lévő anyajegyekből ítélve ugyanarról a hölgyről van szó.
Ezen tovább menve a Mélytorkos Csenge és a Popókedvelő Vanda is ugyanezen a helyen készült fotókkal rendelkezik. Most akkor hányan vannak ott? :)
Amúgy Violetta telefonban nagyon kedves amikor felhívtam nem régen egyszer, bár egyikőjüknél sem voltam és egyenlőre tervben sincs, de azért érdekes lehet az a hely :)
Alináról már van itt egy jó pár vegyes hangvételű beszámoló. Keresőbe írd be, hogy Alina és megtalálod.
Lia, Alina , valaki róluk?
Nándi · Őstag · Ha már nem akarsz annyira "messze" menni a ***moderálva*** mellet keresgélhetsz :P
kezdjük ott, hogy azt sem tudtam van egyáltalán ilyen nevű utca debibe :)
mivel kérdezted megnéztem hol van és hát el kell keserítselek. annyira a város szélén nem jellemző, hogy legyenek lányok. nekik is az a jobb ha könnyen megközelíthetőek mert akkor több a vendég.
Ne hagyd ki :-)
Sziasztok meg tudnátok mondani hogy debrecenben a Balaton utcán melyik lány található?? előreis köszönöm!
Sziasztok,
Edreklodni szeretnek a kovetkezo lanyokrol...
-Lina(22)
-Klaudia(18)
-Kitty(24)
-Vivike(24)
Elre is koszonom...
Nem tudjatok Orsika hova tunt..??