Szép ajándék. :-)
degye75 · Lelkes újonc · Szép ajándék. :-)
Na, most talán sikerül folytatnom.
Kitty 25: legalább mostmár emlékszem a vele töltött időre. Szóval a képek alapján egy vagányabb csajt vártam, inkább olyan kislányos. Szereti a csókot, aztán neki látott franciául beszélni, ami egész jó volt, de azért még kell gyakorolnia, viszont folyamatos volt a szemkontaktus (fiúk tudják, hogy az kell, és izgi), nem viccelek, nem hogy nem nézett máshová, szerintem nem is pislogott. Azután eksön, na ezt szabályosan élvezte, minden irányból lehetett tankolni, bár egy kicsit szűkebb lehetne, pedig nem vagyok apró fajta. Asszem a pistán melózott a templomnál.
Noémi (18): testre nem rossz, fejre kiábrándító, a kolléganői gnómok. Tuttira kifordulsz az ajtón. A deréken leledzenek, messzire kerülendők.
Fiatal, 18-23 körüli csinos, kellemes/ügyes lányt tud valaki javasolni ? :)
Előny a belváros környéke, de nem feltétel.
pár hét múlva, február elején.
a terv az lenne, hogy az illetőt elvisszük a lányhoz, hogy masszázst kapott de persze b*f*zetnénk mindenre. ha csak a masszázst akarja akkor jól jár a hölgy mert teljes *r*t kap egy egyszerű masszázsért is. a srácnak nincs csaja szóval szerintem nem lesz kifogása egyebek ellen sem :)
nem lenne hátrány ha a hölgy valamicskét tényleg tudna masszírozni is.
Szia Marcus80! Mikorra kellene a csaj?
De buta ember vagy!Látcik hogy fingod sincs a dolgokróóóóóóóól!:)Minden lenyomot betű kár érted!:)
"Árpád Lőwy"=snoopy,önvédelem mi?Megesik igy tovább!Az igazság fáj!
Ha érdekel v.kit leirok 1-2 élményt
Vanessa 23 : a korát kicsit lentebb valja mint a valós,de ez nem gond. A helyszin az egyetem felé haladó aszfaltcsík. A telefonba kedves hamar időpontott egyeztettünk.
A helyszinre érve hamar bejutottam. Az ajtóba várt a képein látható szerelésben.Udvariasan megkérdezte,hogy megfelel-e.Én nekem nem volt kivetni valom.
De az aktus annyira rossz volt hogy alig tudtam elmenni. Nem tudom hogy állandóan ilyen-e. De persze az alap NF rögtön extra lett.Miután a gumit felrakta nem engedte el az alját.
Fogta le ne essen. Hát ez nonszensz. Én nem ajánlom.
Barbicica: Nekem ő nagyon zsánerem , jó hely , Árpád tér környéke, A csaj hamar a lényegre tér , ügyes jól pakolható. igaz nem nedvesedik,de ezt elnézem neki.
A képek valósak.életkora is! én nagyon ajánlom.eddig 2x voltam nála de lesz harmadik is.
Lukrécia: Szeretem a vékony lányokat is. Nagyon aranyos,hamar a lényegre tér. Nagyon jó a NF bőőőő nyállal dolgozik. Szereti ha pakolják és a lényeg hogy nedvesedik és ha ügyes vagy
el is tud menni. Ami elég ritka. Én nagyon ajánlom őt, nem okozott csalódást hozzá visszajárok rendszerese.
Málna67 az apróba hirdet. Régen voltam nála a pista közepén. Nagyon kedves , Jó az NF , jó a punci , Ajánlott kategória.
Heni75 Szomszéd városban rendel. Nagyom szép feszes combok,kiváló NF és báhova engedi és birja is. Elöny ő is nedvesedik, de nagyon. Én ajánlom őt is.
Crystal amit itt a forumon olvasni róla teljesen igaz. Nem rossz az ágyban de nagyon lötyögös puha teste van. Ajánlom őt is
Kb ennyi ami igy hirtelen eszembe jutott.
Törperős!
Elárulok neked egy óriási titkot: létezik olyan, amikor átvitt értelemben ír az ember, és nem szó szerint kell venni a szavait... Mik vannak, mi? Na csukd be a szád, ne csodálkozz annyira!
Érdeklődni szeretnék Debrecenben Orsiról tudna nekem írni vmi véleményt,aki volt nála mert már nézegetem egy ideje,valós képekkel dolgozik?milyen a lakás?kedves szép az arca?köszönöm.Szerdán voltam Regibabanál leírom a véleményem róla :A belvárosban dolgozik igényes környezet fogadott,egy igazán kedves lány órát maradtam de nem bántam meg a képeken valóban ő van tényleg széparca van,és érti a dolgát.Tiszta lepedőt húzott ellőttem tiszta törölközőt adott elmentem tusolni és utána elfeledtette minden bajom.Az aktus után megkínált innivalóval nem siettetett kihasználtam az órát és még letusoltam.Csak ajánlani tudom én biztos visszajárója leszek.
Hát szerelmes azért nem.. de nagyon kedvelem ezt a lányt, ezt nem tagadom.
Közelebb áll hozzám mint bárki akinél eddig jártam. Jól érzem magam vele, de valahol ez lenne a lényeg :)
"Árpád Lőwy" · Újonc · Törperős! Valóban nem tudhatod, hogy "függő" regényíró-e vagy sem, mert ahhoz néhány regényt el kellett volna olvasnod. Azokból, talán merítettél volna valamit, de ezt kétlem. Akkor nem lenne olyan szánalmasan gyenge a szövegértésed a "logikád" és a helyesírásod. Ha tudsz jó kiadókat, velük csak szóban tartsd a kapcsolatot, mert " írásaid " tartalmától sírógörcsöt fognak kapni. Az oldal, elsődlegesen a lányoknál tett látogatásokról szólna, természetesen a szubjektív tapasztalatok alapján. Sajnos a hozzászólók jelentős része, ezzel sincs tisztában, így jutott el ez a fórum is erre a szintre. Uraim! Köszönöm a lányokról szóló információkat és élménygazdag látogatásokat kívánok a fórum olvasóinak!
Anyit mondanék neked hogy a kéttő ével ezelőtti kalandod beszámolójával nem sokra megyünk!Nem?
Ne tagad hogy szerelmes vagy háhá,elpirultál mi?:)
Az Egyetem környékén tudtok ajánlani csinos, nagyc*cis, dekoratív leányzót?
Köszönöm :)
Hogy jön Napsugárhoz meg Biához, hogy én minként viszonyulok Meli Cicához? :)
Köszi, én modnjuk inkább MILF vonalon mozognék, Léda elvielg ott van a százhúszperkettő utca közelebbi felén, de róla pl senki nem írt még semmit.
Hali, Afro hölgy azt hiszem igen ha emlékeim nem csalnak, de hozzá teszem nem jártam nála és még vele sem tudtam beszélni :( mert mindig kollegina vette fel hogy már elment csak holnap lesz. Gondolom Ő szigorúan veszi a "nyitvatartási idejét". Hozzá teszem a csapón rendelt régen egy Éden nevű hölgy vele dolgozott egy ~20 körüli művész nevét nem tudom de most talán Stella a képek alapján, most jut eszembe itt is jártam ^^, az utóbbi hölgy (aki talán Stella talán nem) nagyon kis korrekt finom szűk hölgyike. Nem tudom hirdet-e még de Ő ajánlott. Édent meg sokan istenítették elment és hoppon maradt kategória (mint már írtam "nagy beszámolómban is), mikor neki kezdtem az akciónak már azt se tudtam hogy miért vagyok én itt? de végeztem és "elsiettem".
Nos nem tudom segítettem-e vagy nem :D de hívj fel pár hölgyet talán még Ritus meg 1-2 fiatal hölgyel mintha beszéltem volna hogy csapón dolgoznak ők is de nem esküszöm meg rá! + kicsit összefolynak a dolgok elég sok hirdetőt felhívtam, ha más nem segít így előbb utóbb Te is találsz egy lehetséges célpontot!
Alina (20) hasonlóan korrekt lányka (bár nem Liza de igyekszik)
Sziasztok, tudnátok olyan sz*lg*ltatót ajánlani aki a belvárosban (főtér/fórum környékétől gyalog 5 percen belül) rendel?
köszi