És ez zavar nekem is jogom van irogatni.
És ez zavar nekem is jogom van irogatni.
Mostmár értem,unalom űzőnek jó.
Hát persze csak nem érti.Te legalább igen.
Sziasztok!
Zsófiról tud valaki valamit ill olyan fiatal lányt ajánlani aki nem kamus...
Köszi ..
Tegnap meglátogattam Herceg25 telóban a hangjára kitágultam alig vártam hogy jól megöntözzön.Lakásba lépve kicsit csalódtam mert a szomszéd szobában fűrészeltek engem zavar ha nem vagyunk kettesben.De kárpótolt a kemény popója.nagyon figyelmes és a franciájammmmmő nekem nagyon be jött.Ő sem tökéletes mert zavart hogy a cerka jobbra görbűlt.A 10-s skálán a 8-t üti.Lányok csak ajánlani tudom az urat
ezek a fantázia nevek...
iq betyárok lehetnek a fiúk keményen.
bár az az igazság, hogy ha a hirdetők egymást látogatják az mindíg mosolyt csal az arcomra :)
egy lányt tudnék tutira aki megfelelne de őt nem adom :P
ő tudja miért :)
Lányoktudtok valami infót pucu28,csődör35,megaszem here19 érdekelne nagyon meg köszönném az infót.
Gubának akartam címezni, bocs.
Miért nem kérsz meg egy olyan hölgyet esetleg akinél te is jártál már és megbízhatónak találtál és meg is voltál vele elégedve?
Akkor talán nem lesz akkora zsákba macska a dolog...
nem tudom kiről van szó nem találtam itt ilyen nevű hölgyet, lehetséges hogy jól mondod ha mást nem felhívod a hangján már hallani fogod hogy jól gondoltad-e.
Valóban azt írtam oda hogy 1,5-2év, ellenben azt is oda tettem hogy a jelenleg aktívan is dogozó hölgyekről írok, és egyik beszámolóm sem mutat 6hónapnál régebbre. most is csak annyit tudok mondani ha nem tetszik menj el hozzájuk várom a Te észrevételeidet is.
Ha érdekel valakit 1-2 vélemény egy kis segitség az ide látogatnóknak.Kezdem azzal hogy én tapasztalt látogató vagyok.Nem vagyok nagyon fiatal de kezdem a nagyon fiatal 19-évesböxivel a kis malackás boxer alsójában fogadott én már ettől benedvesedtsem mivel már állt a dákó nem volt vele sok gond csak a franciskát elsiette.Voltam a közkedvelt bicepsz Királynál ő nyitott ajtót meglepetésemre semmi nem volt rajta ez ám a fogadtatás alúl borotvált,cerka ékszerezve még az ágyig sem jutottunk el hátúlról megpakolt rendesen.Csak ajánlani tudom az urat.Rérebben voltam fütykösnél parkolás jó gondoltam ki próbálok egy idősebb korosztályt ajtónyitás rendben kedvesen megszólalt hogy fáradjak be meg láttam bagótól sárga rohadt fogát,elég is volt vissza fordultam.Hölgyeim tudtam segíteni.Utólag még annyit hogy a masszőr42 ne menjetek mert büdös a lába.
Kedves Függő!
A málna67 feldőnevű hölgynél a '67'-ből szerinted jól lehet következtetni a hölgy korára? :)
Popóimádó Cintia (24): A csapón jóhírű intézmény tagja. Egyszerű időpont egyeztetés, könnyű bejutás. Nagyon csinos és helyes a leányzó. Wow! Korrekt matek, tusolás, célszoba felkeresése. Középfokon beszél franciául, van jobb, de azért jó az, na. Viszont hátulról , uraim, olyan csodás látvány, olyan feszes, kerek feneke van, hogy ilyet keveset látsz! Megkapaszkodtam, és lőttem, mint az oroszok. Igen kedves lány, jó volt nála, de engem a jó franciskával kell levenni a lábamról.
Liza (19): Simply the best. Kár ragozni. A teste kemény, mint a beton, vékony, csinos. Élvezi, amit csinál, azért ilyen jó. Ez igen ritka. Isteni franciska, amíg csak szeretnéd, azután meglovagol, na itt véged van, mint a botnak: olyan kellemesen szűk, szép puncija van, hogy hamar kikészülsz, ha nem vigyázol. Mindig jól éreztem magam vele.
Egyszerűen jó vele, Kéretik vigyázni Lizára, még szeretnék menni hozzá!
Sziasztok!
Zsófiról tud valaki valamit ill olyan fiatal lányt ajánlani aki nem kamus...
Köszi ..
Sziasztok!
Bia a belvárosban rendel?
A utsó asszony óta amióta ismét elkezdtem lányokhoz járni ő volt az első a sorban tavaly. Nem bántam meg, szerintem is jó választás lenne most is ha még elérhető lenne. Én sem tudom hova lett. Egyszerűen eltűnt..
degye75 · Lelkes újonc · Ki a puncit szereti, rossz ember nem lehet... :-)
Kíváncsi leszek, ki lesz a befutó...
Melinda27-et anno én is tudtam volna ajánlani... de most nincs, nem tudom hová lett a drága. :-(
most lesz 20 éves :)
asszem ez kijár neki, már nem szűz de szereti a puncit szóval... :)
összedobtuk a p*nzt páran :)