Hát főnök gondoltam összefoglalom az elmúlt 1,5-2 évemet és ezzel a beszámolóval pontot teszek a végére és "megjavulok". Ha nem tetszik és nem beszámolókra vagy kiváncsi nem tudom mit keresel itt?
Más:
sajnos nagy izgalmamban megfelejtkeztem az alábbi hölgyekről akik még szoktak itt hirdetni:
Alíz (30 talán): műtermi képekkel hirdet, de teljesen valósak is egyben, azt hiszem talán tetkója nem szerepel mindig de nem vagyok benne biztos...korrekt kecó átlagnál borsosabb a story, fél időt beszéltünk meg közel teljes idő lett belőle, a hölgy nem problémázott (a borsosabb=máshol teljes idő kb) kézséges volt végig többször is visszatettük a vegyvédelmit ugyanis többször is gondoltam hogy na most ^^ de szerencsére sokáig élvezhettem a társaságát. cickók eredetiek. ajánlott
Lola (30 talán): Alíz kolléganője volt abban az időben aztán talán külön váltak...??? de ez nem számít a szolgáltatásuk/hozzáállásuk/***moderálva*** azonos volt abban az időben. többet nem írok olvasd el az Alíznál leírtakat minden vonatkozik erre a hölgyre is szerencsére nála is "raboskodtam" egy bő félidőt.
Egy kérdezőnek: Bia vagy Napsugár
Képeken 100%ban ők vannak hiába műtermi Napsugár képi valóságban is hozza a hölgy szép smink stb...(én is meglepődtem^^) Bia dettó. Sztem mindkét hölgy elég hangulat függő teremtés, de Biánál több mindent lehet ezt hozzá kell tenni, kredit azonos tudtommal. De menj el mindkettejükhöz és megtudod mi a különbség ennyire egyszerű.