Üdv mindenkinek egy rövid beszámoló: régóta nézegettem Bia fényképeit amik nagyon tetszettek de a sok negatívum amit itt a fórumon olvastam róla kicsit elbátortalanított és mindig halogattam azt h felkeresem és saját tapasztalatot gyűjtsek. A napokban ismét Debrecenbe keveredtem és erőt vett rajtam az elszántság h csak meglátogatom Biát, telefonon egyeztetés minden oké 20 perc múlva a helyszínen voltam becsengettem és lás csodát ott állt előttem csinosan sexysen fehérneműben egy szépség. kedvesen fogadott innivalóval kínált aranyos volt megbeszéltünk mindent síetnem kellett úgyhogy csak fél órát maradtam. Az akciót nem részletezném nekem tökéletes volt majdnem egyszerre végeztünk ( azok a cicik még most is előttem vannak), nyoma sem volt flegmázásnak modortalanságnak ,ezzel csak megköszönni szeretném Biának és remélem mihamarabb újra találkozhatunk. Még csak annyit h akivel rosszul viselkedik vagy viselkedett biztos meg volt rá az oka nem lehet mindig mindenki mindenkinek szimpatikus nincs ezzel gond nem kell oda menni megint így én is könnyebben tudok majd időpontot egyezteni vele. Még egyszer köszi Bia puszi.