Bakker, lesírtam a sminkemet. xd
...ajtónyitás rendben (tényleg k...a nehéz kinyitni:))
...büdös a lába!!! :D
Bakker, lesírtam a sminkemet. xd
...ajtónyitás rendben (tényleg k...a nehéz kinyitni:))
...büdös a lába!!! :D
Hali!
A ma felkerült hirdetések közül kb 8-9 lánynak is ugyanaz a háttere itt deb.-ben, tényleg ennyien lennének egy lakásban?
Sziasztok!
Szeretném kipróbálni két lánnya akik egymással is foglalkoznak.Kiket tudnátok ajánlani ebben a kategóriában?
Előre is köszi!
Sziasztok!
Zsófi 23 vagy Sziszike 20 valaki infot
köszi
degye75 · Lelkes újonc · Sziasztok,
tudnátok ajánlani valakit, aki franciában nagyon ott van? (Pl. bőnyálas, mélytorkos, stb.)
Köszi előre is.
kanossrác · Lelkes újonc · Tisztelt Kispogi! Én a Franciaimádó Zsófit tudnám neked ajánlani! Garantáltan elégedetten távozol tőle.
Üdv mindenkinek
tudnátok nekem ajánlani max 30 éves korig egy olyan barátnős cicababát aki csinos, szép és jó szolgáltató Lettit próbáltam Biátol meg a sok negatív fórum riaszt kicsit előre is köszi.
Beszámoló (Cony Shadow)
Ifjú hercegként már egy ideje keresem a megfelelő Hófehérkét széles e határban. Nem először fordult elő, hogy feltűnt egy bestiálisan vonzó mostoha... most is így jártam. Amikor a vidéki igric először énekelte meg Cony érett bájait már tudtam, hogy Hófehérke a törpék közt marad ezúttal. Postagalambjaink útján felvettük a kapcsolatot, egyeztettük a randevút. A Vén Betonbirodalom egyik tornyában várt reám. A majorság és a torony nem a legfényesebb uradalom, de az ifjonti hév hajtott. A kis toronyszoba rendezett, pont megfelel a magafajta kóbor lovagok ízlésének, na de nem a Szép Várak Kódex szerkesztője vagyok... Társalkodónőknek és zsandároknak nyomát sem láttam, Az igric leírása alapján nem ért csalódás, bár nem Cony az első mostoha, akit megkörnyékezek, tehát sejtettem mire számítsak. Tapasztalt bestia. Száját a férfinép hergelésére és kielégítésére is jól használja, annak ellenére, hogy a külön jutalomért kérhető mélyrehatóbb orális szerelmet nem kértem. Hosszú karmai és ujjai is mindig a megfelelő helyre tévednek. Elégedettem terültem el a párnák közt. Ha sok ilyen mostoha van, nem tudom mikor találok egy kedvemre való Hófehérkét...
Szerintem meg sajnos igaza van, és az az igazán szánalmas!:((( (Nem rád értettem, hanem úgy általánosságban)
Marcus80 a beszámolódonmajdnem sírva nevettem!
én kérek elnézést, elvégre szólás szabadság van!
akinek nem inge nem veszi magára jó pihenést mindenkinek görbe tükröt letakarni holnap indúl a vadászat nyugi csak nevetek
kedves moderátor!
mielőtt kimoderálnád az előbbi hsz-em kérlek vedd figyelembe, hogy az egész csak fikció! minden valósággal egyező adat csak a véletlen műve és kizárólag a szórakoztatást hivatott szolgálni, melyben az indokolatlan moderálás esetleg kárt tenne megkurtítva az egész költői mivoltát :)
úgy látom célba találtam de oda is irtam ahová kell nyugi te kivétel vagy vágod
egyébként ha már kamu beszámoló akkor itt van egy :)
Tapsolós Jolánka(35): Telóba egy sipító hangú lány vette fel, kicsit román akcentussal közölte, hogy mi mennyi. Egyeztettük az óráinkat majd halkan letettem a kagylót. Helyszín kutyasz*rtól büdös lakótelep, humén térfigyelő szolgálattal a rozzant kispadon. Már itt bukik a diszkréció! A banya szóros tekintetét éreztem a hátamon, mintha egy kést döftek volna belém. Kapuban csörgettem a hölgyet, gyorsan felkotortam a gps koordináta álltal megadott hely és maggasági pontra. Az ajtót egy kissé Ó lábú rövid hajú maca nyitotta ki bagóval a kezében. Beengedett, majd mielőtt bármit szólt volna megkérdeztem, hogy ő e a tapsolós joli. Miután megbizonyosodtam, hogy bizony ő az a bátorságom egy kis kék madár hátán huss elszállt. De ha már ott voltam hát maradtam. A lakás sz*rosabb mint a környék ahol van, szerintem egy csótányt láttam az egyik sarokban de nem mertem közelebb menni. A szobába érve egy matrac volt a földön meg egy művirág egy hatalmas barnás színű vázában. Az egészet vastagon lepte a por, az egész olyan proli volt, hogy már már szocreál. A hölgy ledobta a vásznat, feltárult a két hatalmas tőgye. A hölgy nyilván nem az ISS űrállomáson élt ezidáig mert az évek alatt az a csúnya gravitáció megtette a hatását. A két melle lágyan ereszkedett alá a lightos pocakjáig mint egy fejős tehén tőgye. A kéjbarlangot ügyesen takarta egy bozótos. Nos hát úgy voltam vele egyszer élünk mondom hát ezt a nőt én most meghágom. Szóval gyors zuhi (a fürdőre nem térek ki) majd vissza a munkatáborokat idéző szobába. A hölgy már hanyatt vágta magát terpeszben mintegy feltárva a lehetőséget, hogy a bozótosban kalandozzak. Ezt egyenlőre nem kívántam abszolválni tehát megkértem, hogy idézze fel nekem párizs hangulatát egy kis francia nyelvleckével. Ezt a kérésem 2 perc múlva megbántam amikor is szörcsögve cuppogott a falloszomon és itt ott mintha valami kezdett volna aláfolyni az orraiból. Kiderült allergiás a lelkem és hát ugye szájon át nem tudott levegőt venni az orra meg bedugult és elkezdett folyni. Na mondom ezt gyorsan fejezzük abba. Letakarítottam magam a nyál és a takony kellemesen undorító keverékétől majd megpróbáltam a tettek mezejére lépni. Ismét feltárta a bozótost, kaján vigyorral az arcán mintegy bepillantást nyerhettem az ebédjébe a fogain lévő maradékok nyomai után. Szóval szemügyre vettem a bozótost, de ekkor vágott pofán a passzátszél merthogy ez nem is bozót volt, erdő! dús sűrű aljnövényzettel!
Nos hát itt már minimum valami tankkal lehetne utat törni de ennek híján megpróbáltam a kezeim bevezetni a sötéten tátongó veszedelembe. Valami ragacsos izében eltűnt az ujjam, majd a második, a harmadik, a negyedik (mondom híjja má), a hüvelykujjam a kézfejemmel, majd... na de itt vártam valami reakciót de a hölgy mintha meg sem érezné, szóval úgy voltam vele jól van hát akkor jöjjön aminek jönnie kell, max elvesztem fél karom.. becsúsztam csuklóig mint az orosz nőgyógyász. A hölgy ekkor horkantott egyet, hogy a "párját is!".
Mondom na neee... de ha ő mondja... Szóval az előbbi már begyakorlott mozdulatsort totál kikerülve egyszerűen bevágtam a másik kezem is. És elfért! Már ez is teljesítmény végülis. Csak hát ez úgy nekem baromira nem volt élvezetes. Mondjuk anatómiailag megható volt ez tény.
Szóval így voltam ott két kezem a meleg ragacsban, erre megszólal, hogy "na milesz kisfiam, tapsoljál". Nem értettem mi a szart akar, hogy húzzam ki tapsoljak és vissza?! Ez olyan mint a tapsolós fekvőtámasz? Kiderült nem ám, lazán tapsoljak egyet ott bent. Na mondom erre befizetek...Éééés legnagyobb megdöbbenésemre a két kezem eltávolodott egymástól. Jó nem volt ez az Edda koncertes feelingje, de taps volt na. Rácsodálkoztam mint a ministráns a pap pendelyére a fotószakkörön, egyúttal olyan perverz dolgok jutottak eszembe, hogy ha eléggé kitágítom akkor egy komplett gyereket készen vissza fel lehet neki pakolni. Éééés hasonlók, de ebbe most ne menjünk bele...
Na de az időm fogytán volt, szóval kihúztam a kezem aztán gyorsan beletöröltem a hozzám legközelebb álló valamibe ami a hölgy ruhája volt (nem volt már bocs). Na mondom most megnézem mennyire rugalmas ez a vájat és mennyire fog benne kongani a farkam.
Szóval gumi fel és adjad neki. Na most fűztetek már át cérnát egy karikagyűrűn? Úgy kb annyit éreztem, hogy a semmibe dugtam a pöcsöm. Befért volna mellé még a tenyerem is, de valahogy nem sikerült összehozni. Én asszem a biológia csúnya tréfát űzött velem!
Szóval ráztam a fejem, hogy ez így nagyon nem lesz jó, szóval gumi le mondom franciázzál anyu!
Eszembe jutott az élmény az elejéről de mondom becsukom a szemem és hátha... A hölgy szörcsögött, szívta az orrát meg cuppogott is, aztán mivel nem szólt semmit én vígan a szájába lőttem. Az esemény végén nyitottam ki a szemem. Hát most nem tudtam megítélni, hogy az örökítő anyagom vagy a takony folyik ki az orrán, esetleg a kettő newtoni keveréke...de végülis eldurrantam, és csak ez számít! Ugye?!
Na hát mivel továbbra sem volt közelben semmi törlő anyag kimentem a fürdőbe letakarítani az esemény nyomait. Sietve felöltöztem, megkapta a p*naszűkítő műtétje költségének 1/250-ed részét majd megköszöntem neki "egy élmény volt" szavakkal az egészet és angolosan távoztam. Kifele menet a térfigyelő mama rögzítette az eseményeket fejben még szerintem dátum kódot is rakott a felvétel mellé! De itt már nem érdekelt a dolog tudtam, hogy ide se jövök többet!
A kocsit is leszarta egy csapat galamb! Óhogy az a....
u.i: bocsi az offért, ráértem én is :)
ez már inkább szánalmas, csak te nevetsz. szerintem ezt nem kéne erőltetni.
vagyis erre van egy topic ahova mindenki írhat mindenféle baromságot, ott elfér ez.
Komolyan mondom csorog a könnyem annyira nevetek kész vagyok.
Mint mondtam akinek nem inge nem veszi magára.
Csak nevetek rajtatok komolyan mondom grószmuter az új nevem.
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Ez mindenesetre érdekes hirdetőként,sz*lg*ltatoként férfi hirdetőkhöz jársz és f*z*tsz??hm :)