Egy dolgot nem értek.
Vannak lányok akiket ha felhívsz olyan unottan beszél hogy megrémülsz.
Kicsit elriasztja az embert.
aikone · Újonc · Egy dolgot nem értek.
Vannak lányok akiket ha felhívsz olyan unottan beszél hogy megrémülsz.
Kicsit elriasztja az embert.
Jobb oldali KERESŐ felhoz néhányat....
Cony Shadow (37) -ról nem tud valaki infót adni? előre is köszike!
Sziasztok,
Edreklodni szeretnek a kovetkezo lanyokrol...
-Zsófi(23)
-Szinti(23)
-Cica Baby(23)
Előre is köszönöm.
misterX · Kvázi-tag · Ahh és tényleg! nice
Sziasztok! Violetta 20 néven nem ugyanaz a hirdető,aki tavaly Szilvia 20 néven vegyvédelmi nélkül mindent?
Anita Bellini
Mit szoltok ***moderálva***? :)
Sziasztok!
Olyan lányt keresek aki m*lytorkot is szeret, esetleg p*pókényeztetést ny*lvvel.
Köszi
Kingus! Amikor a laci_1996 hsz.-ét olvastam, akkor felvettelek a listámra, akikhez a közeljövőben menni tervezek. A tegnapi hsz.-edet olvasva, le is húztalak. Te sem érted, hogy az ilyen balf*aszok írása éppen az ellenkezőjét generálja a potenciális ***moderálva*** felé. Viszont az ilyen Jeanne d'Arc-os dolgok visszatetszőek. Ráadásul a veséidet is belezagyválod... Ahhoz meg kinek mi köze???
Persze részemről ez szubjektív vélemény.
He kifog egy ***moderálva**** akikkel megvan az összhang és a kölcsönös szimpátia akkor nem olyan vészes. Persze akkor is akadhat időnként egy egyszeri látogató aki tapló módon viselkedik. Van több olyan lány aki már nem hirdet itt meg máshol sem, de a bejáratott ***moderálva*** tudja a számát és csak őket fogadja. Ehhez viszont sok elégedett ***moderálva*** :)
Kedves Kingus (20),
Nagyon szép lány vagy, nagyon jók a fotóid, de azt hiszem nem neked ***moderálva***. Szerintem egyáltalán nem könnyű ezt csinálni, és csak frusztrálod vele magad, és lelkileg komolyan megsérülsz. ***moderálva***. Minden jót. Üdv.: N.
őő elírtam: ....úgy bánnak a lányok itt fent velünk ahogy mi velük.
Kingus gyógyulj meg!
Annyit fúznék hozzá én, hogy én legutóbb Beánál voltam Decemberben, ő róla is mondta minden rosszat de én semmi rosszat nem tapasztaltam nála, ezt mondtam is neki. Olyan jót szexeltünk, hogy remegett a lábam amikor végeztünk ezt is mondtam neki ő is megdícsért hogy jól csináltam ( nyílván azért is mondta, hogy visszamenjek amit meg is teszek) de én tényleg beleadtam apait anyait, és azok a nyögések nem megjátszottak voltak, és az előre megbeszélt két aktus helyett több is volt :)
Ja és én Mikulás környékén mentem oda és amikor beléptem nála az ajtón adtam neki egy kis mikulás csomagot is, jól esett neki meg is lepődött!
Szóval én úgy viselkedek velük ahogy fordított esetben én is elvárnám tőlük.
Beát a barátnőmnek is el tudnám képzelni, ez is tetszett neki.
Nem úgy kell őket kezelni mint egy szexrobotot!
Egy szó mint száz úgy bánnak a lányok itt fent velük ahogy mi velük!!!!
Az a baj, hogy van negatív példa, most nem feltétlen Kingus, lehet akárki más.
Én az a típus vagyok aki egy ilyen lányt is úgy kezel mint a barátnőjét, már első alkalommal is. Figyelek rá, hogy ő is jól érezze magát és teljesen nőnek tekintem és ami még fontosabb embernek.
Ezzel szemben volt olyan aki olyan durva és alpári volt velem, hogy az már nyomdafestéket sem tűrne. Kényszeredetten maradtam (én marha) de rosszul éreztem magam miután eljöttem!
Amíg ilyen lányok vannak addig az emberben benne lehet egy negatív előítélet, sajnos jogosan. Így aztán megesik, hogy amikor esetleg mindkét fél rossz passzban van rosszul sül el a dolog még akkor is amikor az alapvető korrektség mindkét fél részéről meg lenne. Elég ha a előtted egy barom vendég volt aki felcseszte a lány agyát és máris rajtad veri el a port.
Sajnos ez egy ilyen terület...
Kedves Kingus!
Sajnálatos, hogy egészségügyi gondjaid vannak, jobbulást kívánok neked!
Nem téged akartalak bántani a hozzászólásommal, általánosan írtam.
éljenek a nők!!!!
Soha nem írtam még, de mindíg olvasom a fórumot és amit írtál Laci az elég hihetetlen!
Ez az Kingus én veled vagyok! Rohadjon meg aki nem tiszteli a nőket!
Kingus (21)· debreceni szexpartner · Újonc · Szerintem mindekinek lehet saját véleménye. A te véleményed mélyen sértő és felháborító számomra. Nem vagyok hajlandó eltűrtni egy ilyen aljasságot. Mind a ketten tudjuk miről is szólnak itt a dolgok. Azt is pontosan tudjuk, hogy mi is történt valójában. Ha azt hitted hogy hagyom magamat hát nem és képzeld éppen eleget költök gyógyszerre mert mind a két vesém beteg. Sokáig gondolkodtam, hogy kiírjam-e a kis történeted. de megérdemled hogy beégesselek. te jöttél hozzám, ezért állok a dolgok előtt kicsit értetlenül. Ugyanis aki nálam csak járt vagy felhívott, bizonyítani tudja, hogy mindig is egy bizonyos ***moderálva***. Az alapban mindig is munkaruhával volt és lesz minden. Én ezeket telefonban MINDIG elmondom. Te ezzel szemben feljössz hozzám és ***moderálva*** akarsz adni. Amikor szóvá tettem, hogy én biztosan nem mondtam ilyet és nem szeretem ha ostobának néznek.Egyet mondok ha alkudozni akartál volna annak a piacon a helye, Szóval szóvá tettem az *ny*giakat és csodák csodájára kabátod másik zsebéből előkerül a hiányzó***moderálva***. Könyörgöm ennyire azért ne már. Feltételezem nem volt más a zsebedben, mert kotorászás nélkül egyből elő tudtad venni. mAgyarán szólva az oda volt készítve. Megsúgom neked ha másnál is így indítasz tőle se várj mást mint tőlem te Drága!!!!!!!!
De itt még nincs vége. Na hozzálátnék a franciához, erre Te megszólsz, hogy mi az hogy gumival csinálom én a telefonban ilyet nem is mondtam. Ki kell hogy ábrándítsalak de bizony MINDIG! Ezek után a vérnyomásom kissé megnőtt de vettem egy nagy levegőt és folytattam a dolgom. Te eközben a hátsó fertájamban dugdostad be az ujjad és tudomást sem akartál arról venni hogy én meg elhúztam mindig tőled.De ez sem volt elég. Úgy gondoltad hogy önállósítod magadat és megfogtad a fejem és le akartál sz...atni. Még szép hogy erre én kikelek magamból és ordibálni kezdek. Az meg nem az hibám hogy akció előtt elsültél. Nem csak tőled de mástól sem türöm el az ilyet. Ha nincs elég p*nz*d arra amit akarsz vagy ne járj nőhpöz vagy inkább maradj csendben. Én a viselkedésem ezek után inkább mondanám ellenségesnek és szókimondónak mint unottnak.. Besorolhatnálak én is a vendégek fajtái közé de én nem sértegetek senkit. Szerintem nem vagyok lehúzó és kerülendő kategória. Téged sem ezeknek a jalzőknek megfelelően vártalak. A lakjás tiszta volt én frissen zuhanyozva illatosan szépen felöltözve kifestve és jó kedvűen vártalak.
Aki jön hozzám azt kapja amit ***moderálva*** lehet hogy te adod de nem vagyok köteles eltűrni ezeket. Én csak sajnálni tudlak mert szánalmas vagy. A viselkedésed nem felnőtt emberhez méltó inkább gyerekes és éretlen. Ennyit kivánok hozzáfüzni a többit mindenki döntse el maga.
te akarod kényeztetni az ő popsiját vagy neki kéne a tiéd? :)
mert nem mindegy :)
Sziasztok!
Olyan lányt keresek aki mélytorkot is vállal, esetleg popókényeztetést nyelvvel.
Választ a ***moderálva*** várok.
Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni.