de :) ma este megyek a kedvencemhez és ennek örülök :)
Ha üress lesz könnyeben kiigazodsz, semminek nem tudsz örülni!? :)
vagy amíg tusolsz kipakolják a táskád... :)
és nem rendet raknak benne :)
Neked már az sem jó ha atöbbiek addig amig akciózol kimossák és vasalják a cucodat! :D
amíg a személyes kedvencem elérhető addig nem megyek máshoz :)
bár ha ennyien vannak egy lakásban az már eleve aggodalomra ad okot.. szóval meggondolandó oda menjen e az ember egyáltalán.
Gondolj bele meglátogatod valamelyik leányzót, s egylövéssel kettős találatot érsz el:D Micsoda lehetőségek! :D
jobban megnézve Dolly képei is ott készültek :) Ez egyre érdekesebb :)
Sziasztok!
A fotók közt tallózva vettem észre pár érdekességet.
A Violetta és a Gabica hirdetése ugyanazon a helyen készült, ráadásul a hölgy vállán lévő anyajegyekből ítélve ugyanarról a hölgyről van szó.
Ezen tovább menve a Mélytorkos Csenge és a Popókedvelő Vanda is ugyanezen a helyen készült fotókkal rendelkezik. Most akkor hányan vannak ott? :)
Amúgy Violetta telefonban nagyon kedves amikor felhívtam nem régen egyszer, bár egyikőjüknél sem voltam és egyenlőre tervben sincs, de azért érdekes lehet az a hely :)
Alináról már van itt egy jó pár vegyes hangvételű beszámoló. Keresőbe írd be, hogy Alina és megtalálod.
Lia, Alina , valaki róluk?
Nándi · Őstag · Ha már nem akarsz annyira "messze" menni a ***moderálva*** mellet keresgélhetsz :P
kezdjük ott, hogy azt sem tudtam van egyáltalán ilyen nevű utca debibe :)
mivel kérdezted megnéztem hol van és hát el kell keserítselek. annyira a város szélén nem jellemző, hogy legyenek lányok. nekik is az a jobb ha könnyen megközelíthetőek mert akkor több a vendég.
Ne hagyd ki :-)
Sziasztok meg tudnátok mondani hogy debrecenben a Balaton utcán melyik lány található?? előreis köszönöm!
Sziasztok,
Edreklodni szeretnek a kovetkezo lanyokrol...
-Lina(22)
-Klaudia(18)
-Kitty(24)
-Vivike(24)
Elre is koszonom...
Nem tudjatok Orsika hova tunt..??
Nándi · Őstag · Nyugodtan lépj a tettek mezejére!
Én voltam nála egy párszor, mindig jó élmény volt! Ajánlott!
humm · Kvázi-tag · Egyiket sem
(A rendszer miért ír át normál szavakat? - azt írtam be, hogy vállal, nem pedig szeret ...)