Lina?
Lina?
misterX · Kvázi-tag · Olvsad el a törvény menüpont első bekezdését és megérted.
Miért vannak a legkisebb dolgok is moderálva, példáául olyan szavak, amelyek nem sértőek, Csillagozva vannak, de minek? Nem is csúnya szó
Sziasztok érdeklődnék egy pár lány felöl hgoy mi a tapasztalatok:
-Szilvi/28/
-Szinti/23/
-Krisztina/33/
-Roxi/22/
-Valentina/24/
-Nórika/20/
-Orsoka/20/
-Priszcila/23/
-Réka/18/
válaszotokat előre is köszönöm
sziasztok!Van valakinek valami infoja Barbicica-Regina parosrol az aprohirdetesek kozul?elore is koszi
sziasztok!nagyon jó a csilla 30 ajálom meindenkinek
Fütyülős · Őstag · :)
Sziasztok!
Tudtok nekem ajánlani szexpartnert Debrecenből? Korom környéki legyen lehetőleg, és nem roma.
*r*t is tudtok írni, küldeni?
21/F
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█████████
░░███████░░░░░░░░░░███▒▒▒▒▒▒▒▒███ ░░█▒▒▒▒▒▒█░░░░░░░███▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒███ ░░░█▒▒▒▒▒▒█░░░░██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒██ ░░░░█▒▒▒▒▒█░░░██▒▒▒▒▒██▒▒▒▒▒▒██▒▒▒▒▒███ ░░░░░█▒▒▒█░░░█▒▒▒▒▒▒████▒▒▒▒████▒▒▒▒▒▒██ ░░░█████████████▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒██ ░░░█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒██ ░██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▒▒▒██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒██▒▒▒▒██ ██▒▒▒███████████▒▒▒▒▒██▒▒▒▒▒▒▒▒██▒▒▒▒▒██ █▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▒▒▒▒▒▒████▒▒▒▒▒▒▒██ ██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒██ ░█▒▒▒███████████▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒██ ░██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒████▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█ ░░████████████░░░████████████████
Üdv nagyfarq!
Köszönöm az ajánlást. Én is meglátogattam ma délelőtt a Csilla(30)-nevű hölgyet. Tényleg nagyon kis pazar csaj :D
A képeken valóban ő van, és mit mondhatnék, tényleg érti a dolgát.
Tudom ajánlani mindenkinek.
Minap meglátogattam a Csillát,egy kis élmény beszámolo róla!A bejutás könnyen ment,átlagos panel lakás.de szép,igényes környezetbe fogadott.A valóságban ugy néz ki mint a képeken,minden nagyon szuper volt,franciája ötös.Nem sietetett,abszolút kedves volt és nagyon kellemes élményben volt részem!Az ő k*ro*ztályából csak ajánlani tudom!
Sziasztok!
Olyan lány érdekelne, aki házhoz is jön..
ket harom hete voltam nala. Kedves, intelligens, kozvetlen no. Tobbet kaptam, mint amit remeltem.
Már bocsánat, de a "valaki mást mond" ebben az esetben nem ugyanaz, mint a "vele nem is kell beszélned"? Vagy?
Valaki mond valamit, felírod, valaki mást mond, lehúzod. Vele nem is kell beszélned a döntéshez? Te tudod.
kanossrác · Lelkes újonc · Sziasztok! Szombaton meglátogattam Bogi30-at! Már a telefonba is nagyon kedves volt és mikor ajtót nyitott és megláttam már tudtam hogy jól választottam! Fantasztikus idomai vannak, pillantásai nagyon izgatóak.Akik nem szeretnek csontokkal játszani azoknak ajánlott! Olyan igazi NŐ! Maga az együttlét nagyon jó volt, az eddigi legjobb akikkel együtt voltam, olyan igazi barátnő feelinges és nem mellékesen nyitott mindenre! Biztos hogy megyek még hozzá.
én már jártam úgy, hogy telefonban egy tök unott csaj vette fel és elhadarta mi merre, a helyszínen meg teljesen más, egy kellemes hangú lány fogadott. sajnos van amikor a ***moderálva*** elég mufurc, de ez még ne vegye el a kedved :)
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Nagyon érdekelne milyen a kis csaj??
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Sziasztok Timcsibaba22-ről tud nekem valmit mondani?
Fütyülős · Őstag · :)