Süt róla a pr szöveg. Hányszor fogsz még regisztrálni hogy ezt közöld? Vagy az egyik csaj vagy, vagy esetleg manager? :D Kicsit se feltűnő hogy most regisztrált mind a 2 dícsérő emberke egymás után és első hozzászólások... ülj le 1-es :)
Süt róla a pr szöveg. Hányszor fogsz még regisztrálni hogy ezt közöld? Vagy az egyik csaj vagy, vagy esetleg manager? :D Kicsit se feltűnő hogy most regisztrált mind a 2 dícsérő emberke egymás után és első hozzászólások... ülj le 1-es :)
sziasztok én is osztom a véleményt Debora és Dorinárol kedvesek suépek és csak én voltam nálluk a középpont szoval ajánlanám öket
sziasztok debreceni srác vagyok és sok lánynál voltam mar de nagyon sok csak a telefonba rendes ha ott vagy meg csak a p*nzre hajtanak az mar nem érdekli öket hogy nekem mi a jo de debora meg dorina ök viszont nagyon rendesek és öket csak az én érdekeim érdeklik és nem csak a p*nz ha tehetitek akkor látogassatok el hozzájuk nekem elég normálisak és odaadoak
Régen hirdetett az aproba egy Ági 48 és most megjelent megint.Ki tud valami infot rola?
Luca/Csini Milf élménybeszámoló
Sporttársak ! Meglátogattam Lucát. Egyik szemem sír a másik meg üveg :)
A hang kedves, az egyeztetés problémamnetes éltevedni nem lehet. A kéjlak panel, de rendezett és tiszta, tusfürdő többféle is van. A törcsi elég nagy nedvszívó képessége is oké. Kettő a kislány, ezért kellett némi logisztika, de ez távolról se zavaró. A hölgy csinos, szerintem jobb is mint a képeken. Klasszis, sportos popsi, kézbevaló milfcicik, szóval igazán elkapnivaló kis szexi anyuka. Előttem írta egy sporttárs, hogy utána fordulna az utcán. Egyetértek vele azzal a kiegészítéssel, hogy valószínűleg rá is mozdulnék, ha találnék hirtelen egy legalább közepes ürügyet :) Csak franciára neveztem, ami nem lett a legpárnábasüppesztőbben zseniális, de rossz sem, valahol a kettő közt. Amit sajnálok, hogy valahogy az elejétől érződött, hogy kémia nem tombolt köztünk. Ez utóbbi teljesen szubjektív dolog, de sajnos megkerülhetetlen.
Az érett nők kedvelőinek szerintem megér egy látogatást !
kitty 24 éves debreceni lányról mik a tapasztalatok?
Rég jártam erre.
Jó reggelt és szép napot mindenkinek!
Szép napot!
Az elmult néhyány hónap termése zanzásítva:
Ariel: szép lakás, elfogadható árak, jó test érdekes arcszerkezet, az eszéért nem fogják ellopni, nagyon igyekvő, maga az aktus jó közepes összesen 3,5/5
Szilvi: átlag panellakás ahol nincs túl nagy forgalom, nekem magánzónak tűnik, test kicsit husibb mint a képen, szilikonos mellek, összbenyomás jó, lány nagyon kedves, értelmes barátnő feeling, szereti és ismeri a zenét. Szexben aktív, francián van mit csiszolni, de igyekszik, szereti a hátsó bejáratot is árak átlagosak, abszolút nincs időkényszer. Részemről ajánlott 4,5/5
Emily: a nő idősebb, nem teljesen borotvált, teste átlagos mint a képeken, nincs hangulata az egésznek érzed a siettetést maga az aktus átlag alatti 2/5
Liza: fiatal, csinos, viszont nincs nála más csak franciska, mondjuk lehet azért met először voltam nála. Amúgy ahogy az előttem írók már leírták..:) 4,5/5
Csilla: idősebb mint a képen, de remek teste van, igazi profi szolgáltató annak minden előnyével és hátrányával, nekem túl üzletszerű, de mint szolgáltatás elsőosztályú 4/5
Mira: sosem sikerült elérni mindig dolga van (manikűr, bevásárlás, stb), hívd vissza fél óra múlva nem veszi fel, borzalom. Nem is sikerült egyeztetni. 1/5
Lina: régen Bonita, szép test, gavitáló mellek, érdekes arc, lelkes, kicsit tartózkodó, de mindent megtesz érted, árak teljesen jók. Franciskában igen lelkes 4/5
Mélytorkos Csenge: elképesztő, egy igénytelen csontkollekció, egy fogorvos doktorit meg lehet írni a szájáról, egy pozitívuma van hogy a fakanál alap 2/5
Popsikedvelő Ritus: vékony, de szép mellek, vállalható arc, az aktus átlag alatti, gyakorlatilag elviseli hogy megdugd, semmi aktivitás. Kár érte szép test, de sosem lesz jó szolgáltató. 2,5/5
Zsófi: a lány elég asszonyos, arcra is az a markotányosnő típus, viszont szereti a szexet, lelkes, mindenben érted van, és minden alap nála. Telteket kedvelőknek ideális 3,5/5
Klaudia: a lány gyönyörű, arca is szép, viszont elképesztően kedvtelen, igyekszik de valahogy nem az igazi, kár érte ilyen testtel az egyik legjobb lehetne. 3/5
Gabica: teste átlagos, arca fiús, franciska gyenge közepes, de imádjaa fakanált, akármilyen pózban akármeddig bírja. Amúgy aranyos értelmes lány. 4/5
Jelen szösszenet saját vélemény, függ az akkori hangulatomtól :)
Üdv.
Sziasztok!
Olyan lányt keresek aki m*lytorkot is szeret, esetleg p*pókényeztetést ny*lvvel.
Köszi
Fanny (24)
Malomparknál található átlagos kecóban. Ahogy a képeken is látszik kimondottan vékony lány, fenékre jó, cici szinte nincs is, fejre nekem nagyon nem adja.
Kommunikatív és jókedvű volt, a hozzáállására se lehet panasz, de összességében nekem nem volt annyira bejövős, nem mennék többet. A verda alapjáraton nem fogyaszt sokat, de ha az összes funkciót használni akarjuk, akkor néhányszor kell még tankolni 3-3 litert.
csak én nem találom kitty(19) -et a hirdetések között?
Szia!
Jobbulást drága!
Nem annyira napközben akartalak keresni, lehet azért voltál épp kikapcsolva :)
Meli (26)· debreceni masszázs · Újonc · Szia!!! kötőhártya gyulladásom van, gyógyulgatok, ha minden rendben lesz vissza aktiválom a hírdetést is. A telóm napközben tegnap is be volt kapcsolva!! pusziiiiiiiiiiiiiiiiii
ketrinel nagyon jó volt csak ajálani tudom nektek fiuk menjetek el hozá nem fogjátok megbáni.
Ha valaki esetleg tudja mi történt Meli cicával ne tartsa magában. Eltűnt a hirdetése ráadásul a telója is ki van kapcsolva.
Nagy kár lenne érte ha csak így eltűnne :(
Bár titkon remélem csak piros betűs napjai vannak :)
Szia!
Liza(19) ről és Kingus(20) ról elég sok hozzászólást találsz itt ha jobb oldalt a keresőbe beírod a nevét a lányoknak.
Röviden az első ajánlott a második megfontolandó :) Legalábbis a véleményeket tekintve.
Próbálkozz bátran a többi lánnyal is a keresőben, lehet szerencséd lesz :)
Sziasztok! Valakinek van-e már élménye a lányokkal: Liza(19), Virág(19), Gabóca(19), Hancúrka(22), Cica(20), Klaudia(18), Lina(22), Ritus(18), Kingus(20) ???
Sziasztok,
Multheten volt egy kis kalandban reszem, igy elmeselem nektek.
Klaudia(18) -nal voltam, tenyleg o van a kepeken, nagyon szep es odaado lany. Hoszu combok, tenyerbemaszo c.ckok, feszes p.po!
1 Hour volt az idom, ki is hasznaltuk rendesen, pakolhato jobbrol balrol, nekem bejott ajanlom, NF-ja jo volt de messze all Kitty(19) NF-je tol.
Kitty(19)-et 1 honapja latogattam, hat az o NF csllagos otos...aaa...
Legkozelebb szerintem Csilla(30) vagy Lena(22) lesz
Jo szorakozast :D
sziasztok
Nándi · Őstag · :) Ezért tartok kimondottan erre a célra egy külön telót! Ennyire egyszerű!!
Ti nem féltek, hogy ha felhívjátok az egyik lányt számkijelzéssel, hogy az megmarad neki, esetleg visszaélhet vele?