Mert privátban nagyon kevesen fognak neked válaszolni, sokan nem is nézik, hívd fel és megmondja neked azonnal a választ.
Mert privátban nagyon kevesen fognak neked válaszolni, sokan nem is nézik, hívd fel és megmondja neked azonnal a választ.
MA ismét jártam Melicicánál ! Az időjárás majdnem keresztbe tett nekem de nem tudott . Már mi összeszokott páros vagyunk úgy érzem mert ő tenyleg törődik az ember lelkével nem csak futószalagszerűen lezavarja a dolgot és utánna a vendéget elhajtsa. Most sajnos csak keveset tudtunk beszélgetni mert készülnie kellett de az jól esett.Most egy kicsit változtattunk az akción mert ki akartam próbálni új pozíciókat is de nagyon bejött ,legelőször keztük a számítógépasztalon ,ami azóta is sírva könyörög egy csavarhúzóért ezekután lefeküdt az ágyra és én az ágy mellé térdeltem és szemből támadtam A befelyezés pedig az előző légyottnál ahogy zajlott most is így fejeztük be . Az esemény után megkínált egy üdítővel és beszélgettünk de inkább mint két jóbarát .A légyott során hangsúlyt fektettem arra hogy őt is kényeztessem nem csak ő engem.Elégedett vagyok maximálisan vele ,és biztos vagyok benne hogy még találkozok a jövőbe is vele.
Mert nem válaszol a kicsike privátba... :(
Miért vajon? Nem vagyok neki szimpatikus? :(
Fütyülős · Őstag · Na! Zavarnak a szavak! :)
Fütyülős · Őstag · ....szolgálatás!!??
Fütyülős · Őstag · Továbbra se értem miért nem lehet 5/10 a szoláltatás!!!
A pisiszex fedőneve.
Miért nem TŐLE kérdezed meg????
mit???
Sziasztok!
Nem tudjátok, Barbi aranyesőt vállal?
Na ilyen egy informatív és stílusos beszámoló ! Köszöent érte.
Csilla(30)
A múlt hónapban voltam nála.Telefonba kedves hang, részletes tájékoztatás.A hölgy városunkban az örök jég birodalmával szemben tevékenykedik egy tömbház 2...4.(nem is tudom már hanyadik) emeletén.Bejutás OK.
Csilla egy nagyon dekorativ csinos nyurga alkat. Szerintem a kor stimmel .Fekete fehérneműben fogadott,a képeken Ő van. Még egy egyeztetés, csupán a félreértések elkerülése érdekében az ***moderálva***.Én egy franciára iratkoztam fel ,ez a hobbym.Fürdő OK. A franciája mondhatom mesteri, próbálja ki aki kiváncsi rá....
A lakás csendes zúg . egy kolléganőjével dolgozik a kerón.
Lelépés előtt még végigmértem nyurga alkatát, pici fekete tangáját.
Összeségében kellemes élmény volt, felirtam a " még látogatandók listájára"
Sziasztok!
Csilla30-ról valami info?
Sziasztok voltt már valaki Eliza (34) tudnátok mesélni kőszii
xxx69casting · Kvázi-tag · Állítólag külföldre ment, de nem tudom 100% biztosra. :(
xxx69casting · Kvázi-tag · Beszéltem vele. Átlagos árak. Kedves csaj. Mikepércsen rendel...
Üdv!
Nem, nem voltam a hölgynél nem is terveztem, akiknél voltam egytől egyig leírtam, kivétel aki már nem hirdet és már ős régen tettem a látogatást.
Ezen a héten nem volt elérhető, a hét elején még a kolléganő vette fel azt a tájékoztatást adta hogy a héten nem lesz de remélik a jövőhéten már igen...na most akkor dönsd el hogy mi a helyzet...
Ha ezt Lolára írtad akkor biztos jön még vissza szerintem. De ha nem mennyél Íriszhez, amúgy alakra teljesen hasonlók mint írtam és mindketten értik a dolgukat
Fütyülős · Őstag · Ez k*rva jó! Le is szedte magát.
Pedig ép készültem meglátogatni!