Uraim!
Ismét előkerültem, várom sok szeretettel kedves régi és új vendégeimet is...egy kicsit távolabb :)
Írisz
Kriszti (33)· győri szexpartner · Újonc · Uraim!
Ismét előkerültem, várom sok szeretettel kedves régi és új vendégeimet is...egy kicsit távolabb :)
Írisz
Masszázs Varázs (18):
Semmi köze a képekhez, kb. kétszer akkora, ***moderálva***... Idétlen a műsor is, ha nem akartok csalódni, akkor ne menjetek.
Ezt nyugodtan vehetitek objektív beszámolónak is.
Háhá:)Ott a pont:)
Hamarosan jön vissza Melicica is ez szupi !
Jártam már Rubynál, nekem bejött!
Fütyülős · Őstag · Ajánlom a Rómeo, Don Huan vagy Lakatos Eugén fedőneveket!
Olyan nevet mondasz amilyet akarsz.... :)
misterX · Kvázi-tag · Mester!
Maradj inkább otthon :)
Sziasztok, Ruby-t szeretném meglátogatni már egy ideje.. .a képeken nagyon fincsin néz ki, valakinek info róla?
Az említett hölgyek közül Cony-nál jártam. Írtam is róla ide kb. egy hónapja. Érett bestia, merem ajánlani. A lakásban ahol meglátogattam nem tudom hova rejtehette volna Lizit :)
Jó vadáaszatot kívánok !
Szia!
A felsorolásodból csak Lizivel voltam, vegyes infók vannak itt róla, nekem bejött, én voltam már nála párszor írtam is róla korábban, mindig megfelelő volt a ***moderálva**** , a képek megfelelnek a valóságnak, írták róla hogy Conyval együtt van, de legutóbbi látogatásomkor egyedül ***moderálva**, hogy ez állandó e vagy sem azt nem tudom. Ha képről bejön akkor egy próbát mindenképp megér:) A későbbiekben én is tervezem Conyt de nem nagyon van róla sem infó itt így kicsit még várok.
Sziasztok Fórumozók!
Debrecenben az alábbi lányokkal kapcsolatban kérnék információt....
Szexy Niki
Cony Shadow
Gréti
Alina
Christune
Lizi
Cony Shadow és Lizi kiemelten érdekelne, megbízható és jó szolgáltatók?
Ha valakinek van tapasztalata a felsorolt hölgyekkel kapcsolatosan megköszönném!
Esetleg kit ajánlotok első alkalomra? Kedvesség terén ki az abszólút megbízható? :)
Tegnap meglátogattam Szindyt. Nagyon kedves, mosolygós lány. Nem játssza meg magát, időt nem nézi, jó szolgáltató. Részemről ajánlott!
Sziasztok,
Liza(19) hirdetése hol érhető el?
Minap bevillant valami. Ahol angolul is van bemutatkozó szöveg, ott az arabokra meg négerekre céloznak? De lehet,hogy rosszul gondolom és csak a városunkban tartózkodó angol lordoknak akarnak infot adni.
Ennek semmi köze a beszámolókhoz,mivel csomó dolog ami tőled kijött,az már szerepel itt,valós beszámolókban.Szóval nem volt nehéz összetarhálni.
De úgy érdekességképpen megjegyezném,hogy voltam egy lánynál,oszt perfekt elmondta a 4.rotor dupla turbó müködési elvét!Na az nagyon ajánlott...
Debreceni hirdetések között van egy "választhatsz" nevezetű hirdetés is?
Azokról a lányokról mit kell tudni, mik a tapasztalatok?
Fütyülős · Őstag · :)
Sziasztok tudtok olyanokat ajánlani akik popót is vállalnak?