Neked a tren egy kis peptiddel már nem is elég? :-))
Neked a tren egy kis peptiddel már nem is elég? :-))
xxx69casting · Kvázi-tag · Dehogy. Csak a genotropintól állandóan áll...
Kdeves Fütyülős!
Sajnos a limót még senki sem próbálta, lehet az lehet az oka, h mindenkinek ez az első gondolata h "drága v lehúzás". Ilyenről szó sincs a limuzin is ***moderálva***. Sajnálom, h egyből a rossz dolgok jutnak az eszedbe, de lenne egy jó tippem, sztem próbáljuk ki! :)
Fütyülős · Őstag · "Egész éjaszakára is", limuzin, több csaj, meg pezsgő!?
Városnézés közben huncutkodás?
Ezt már próbálta valaki?
Mert ez vagy lehúzás, vagy kib@szott dr*ga!!!!
Elena30: Ő is ugyanott rendel, mint Nagycicis Nórika, kb 1 hónapja látogattam meg.
Chézi néven is szerepelt már anno. Akkor is jártam nála, de most sokkal jobban tetszett.
Igazi dögös nő, pontosan tudja a dolgát, erősen ajánlott!
Hi
Én alig egy hete jártam Nagycicis Nórikánál. A Malompark környékén rendel, a kecó okés.
Szerintem nagyon kívánatos a leányzó. Kifejezetten szép az arca is, kedves is, jól irányítható.
A csók finom volt, a franciája jó, de kaptam már jobbat is, nem mondhatom maximálisan, hogy
barátnőfeeling, de ....... na, de jóóóó vót!!! :DDD
Nekem tetszik a csaj! :)
Alig várom, hogy ismét eljussak hozzá, egy próbát mindenképpen megér.
Tsá
Sziasztok férfi társaim, egy kis beszámoló a tapasztalataimról!
A múltkor Izácska (30)-nál töltöttem egy kellemes félidőt.Az egyeztetéssel nem volt gond, szimpi csaj, odaadó,nem a fadarab típus, a lakás rendezett. A francia nyelvtudása 5/4, ő is a van rajta mit fogni kategória,de csinos!tetszett.
Egyszer már jártam Meli Cica (24)-nél, de meglátogattam az új helyen is.Ismét nem csalódtam! A lakás fullos, akárcsak a sz*lgáltat*sa. kellemes masszázs után még kellemesebb nyelvlecke 5/5,a kémai is megvolt.
Mindkét lány ajánlott kategória, részemről!
Fütyülős · Őstag · Te neked aztán mindegy úgy látom. 18 vagy 58!
Viagrát szedsz vagy állandóan be vagy lőve? :)
Üdv mindenkinek!
Ma meglátogattam Fanny(24)-et, a megbeszélt időben helyszinre érkeztem (M*lomp*rk környéke) bejutás egyszerü volt, a kecó átlgos, életvidám vékony sexi alkat, gyors zuhi után akcióztunk egy nagyot(és nem félt élvezni sem), ezután egy lazitó maszás következett.Szerintem jó kiscsaj nekem bejött.Akik a vékony testalkatu csajokat szeretik azoknak ajánlott.
Ez az én véleményem meg persze "a puding próbája az evés".
Zsófi 23 hová lett valaki infó?
Kriszti (33)· győri szexpartner · Újonc · Te miből gondolod, hogy nem?
Üdv!
Rég jártam erre, de a utóbb időben is voltam lányoknál, de inkább csak visszajáróként.
Újként ismertem meg:
Érintetlen Lily-t, vegyes érzelmeket váltott ki kezdem a jóval: Fiatal, csinos,ápolt, nekem tetsző formák és alak. Kedves mosolygós lány nagyon jó franciskával és talán ennyi is a pozitív.
A helyszín és a lakás szép meg jó, de a lelepőhöz nem kellett UV lámpa, hogy lássan itt már jártak, G-sztustalan volt! Nagy forgalom,járkálás várni kell a fürdőre stb. Hangzavar a szomszédból.
A lány nem élvezi a szexet és még a látszatát sem kelti, fexik és tűr. Semmi kezdeményező kézség nincs benne. Rabszolgaként viselkedik, azt csinálsz vele amit akarsz. Na nekem ez nem jön be.
Már már kellemetlen volt. 12 perc szex után szól, hogy lassan lejár az idő, na mondom ez jó én sem cifráztam tovább gumiba végeztem aztán annyi.
Öltöztem és heló, nem jött be, nem lesz kedvencek közé téve.
Liza: Hozzá is visszamentem, már új helyszínen volt, könnyű parkolás és feljutás. Etalonként viselkedik, nem tudok negatívat mondani. Egyszerűen nagyszerű. Időt nem néz csak, hogy neked jó legyen, mélytorkos franciskát is csak nála tapasztaltam még, p*póról nem tudok, hogy van e, bár itt írták, hogy lehetséges, erről nem tudok.
A többi lányról később írok!
Egri
Nehéz kérdés ez a barátnő feeling. Szerintem ez már teljesen szubjektív, monhatnám úgy is, hogy kémia. Nekem például (amellett, hogy nagyon formás kis milf) Luca érződött túl profinak. Conyval megvolt az összhang: meggyőzött a randi idejére, hogy engem imád, de leginkább arról, hogy általában a szexet, de azt nagyon.
misterX · Kvázi-tag · Üdv,
hu bakker,a neveket elnézve te aztán nem vagy valami válogatós :D
Cony inkább a pro. vonalat képviseli Nórika barátnősebb véleményem szerint.
Sporttársak ! Zitát megismerte már valaki közelebbről ?
Köszönet az információkért !
xxx69casting · Kvázi-tag · Miből gondolod aki debiben vadászik majd elmegy hozzád bp-re?
xxx69casting · Kvázi-tag · Egy kis segítség aki igényli:
Kathrin: Fogadásból meglátogattam. Ajtóból elmenekültem, több mint 70 éves, nem 53.
Gombóc: Nála jártam régen még a K.ml.ssy.-n. Megismert. Franciskára mentem, mert az kajak anno ok volt. Beindult a némber és mire észbe kaptam már a dárdámmal akarta magát felnyársalni, vegyvédelmi nélkül. Időben reagáltam eltoltam. I cum in Gombóc's mouth... Ő se annyi amennyit ír. Közelebb van a 60-hoz.
Barby: Alkatra adja a kislány. Nem 18, több, de elnézzük neki. Arcra nekem bejön, alkatra is. Próbált kedves lenni, de barátnő feeling nem alakult ki. A tetkói kókány munkák. Fadarab szegény, inkább csak tűrte, hogy használom. Kár érte. Ha a hozzá állása nem ilyen lenne, visszajárnék.
Mélytorkos Csenge: Ajtóból visszafordultam. Az ami a szájában van borzalom. Elvette a kedvem. Alakra amúgy bejött. Kár érte.
Luca: Nála is jártam régebben. Számomra a szolgáltatás minősége megszokott szinten maradt. Barátnő feeling, kedves. Hozzá visszajárok időközönként a jövőben is.
Liza: Bomba test. Nagyon adta a leányzó. Kedves volt, de a barátnő feelinget nem tudta annyira eljátszani, mint a Luca. A hátsó bejárata maga a paradicsomi gyönyör... Még hozzá visszatérek az tuti.
Lukrécia: Időpont egyeztetés ok. Helyszínre érek hívom és ki van kapcsolva. Két különböző napon eljátszotta. Nálam felejtős.
Lizi: Hívom, nem veszi fel. Később foglalok egy időpontot, 30 perc múlva nála. Előtte 10 perccel felhívtam, hogy mégse megyek, mert közbe jött valami. Rendes meg minden. Másnap kétszer csörgetett. Hívom. Erre megkérdezi mikor érek rá? Most, ha nem szingli lettem volna, mekkora bukó lett volna??? Pedig alkatra adja, de nem kockáztatom meg.
Cony Shadow illetve Nagycicis Nórika szolgáltatása érdekelne... Barátnő feeling valamelyiknél?
XXX69Casting
Meli (26)· debreceni masszázs · Újonc · köszönöm a kedves hozzászólásod, igen valóban elírtam, ennyi gond legyen az ez életben!!! :)
Te nagy bőnyögő,még azt sem tudod milyen nap van?-vagy hónap.....pihentesd még a szemed,nehogy belelőjenek megint:-))