Hát persze Művész Úr!Negyed időért szólt,de egy órára oda se figyelt...nézzél át a másik oldaba!-ott vannak a buták.Akkor csak teszek még egy próbát,hátha nem veszi észre az időt.Lehet még ott is alszok:-))
Hát persze Művész Úr!Negyed időért szólt,de egy órára oda se figyelt...nézzél át a másik oldaba!-ott vannak a buták.Akkor csak teszek még egy próbát,hátha nem veszi észre az időt.Lehet még ott is alszok:-))
Nándi · Őstag · Osztom véleményed! Ha van némi kölcsönös szimpátia a két fél között bizony elszáll néha az idő! Velem is esett már meg más leányzóknál.
Melinél sajn még nem jártam, pótolandó hiányosságom! :)
A hozzászólásaim számából szerintem lehet következtetni, hogy én nem egy hirdető vagyok álnéven :)
Én már többször jártam Melinél. Lehet köztünk nagyon jó a kémia szóval előfordulhat, hogy velem azért olyan amilyen.
De már első alkalommal is az volt, hogy elbambáztam az időt és 45 percnél szólt, hogy ne haragudjak de jön más is még és készülnie kellene. Fél időre mentem akkor.
Azóta volt már olyan is, hogy 1 óra helyett 2 órát voltam nála és nem szólt egy szót sem.
Szóval ha jól érzi magát a leányzó is a vendég társaságában akkor szerintem nem nézi egyik sem az időt, kivéve akinél eleve futószalag rendszeren mennek a dolgok. Olyanhoz én meg nem járok :)
Én már olvastam itt olyan beszámolót ahol azt írták xy nézi az időt stb. én mégsem tapasztaltam ezt. Tehát szerintem ez a tényező vendég függő is.
Na mi a helyzet?Nem bírjuk a kritikát?De semmi baj vannak a***moderálva***,teszik a dolgukat.Nagyon furcsa,hogy egy igencsak nem pozitív észrevételre rögtön itt a cáfolat...csak nem bújkálunk több név mögött?
Amúgymeg megerősítés részemről,hogy bármilyen ügyesen trükközöl,kacsingatsz az óra fele.
Szia Meli
Én még mindig beteg vagyok szóval egyenlőre még sajnos nem mehetek el hozzád :(
Meli (26)· debreceni masszázs · Újonc · Szia! Örülök hogy jól érezted magad velem, várlak vissza szeretettel :) puszi Meli Cica
Meli (26)· debreceni masszázs · Újonc · Szia! Ha fekszel az ágyamon(és eddig még senki nem volt aki a kanapémon ne a fej/háttámla felé tegye le a fejét), és én bármit tevékenykedek rajtad, az óra a hátam mögött van(a upc box digitális órája), kettőnk közül csak te tudod az órát nézni folyamatosan,mert nekem nincs hátul is szemem... :) Aki nem hiszi, járjon utána :) :) 10ből 9 alaklommal masszázzsal kezdek, csak akkor nem, ha kifejezetten nem kéri a partnerem, nem vagyok az az egyből rávetődős fajta, de végülis összességében nem volt rossz az együtt eltöltött idő. Nem mindíg minden csak a lányon múlik, kell hozzá a partner is, van(nem kevés) passzív ember, és ahogy egy férfinak se jó ha a nő csak fekszik mint egy fadarab, ez fordított esetben is igaz! További kellemes estét! :) Meli Cica
Üdv
Ma reggel sikerült meglátogatnom Meli Cica(24)-et,könyü időpont egyeztetés,könyü bejutás,sajnos csak félidőt maradhattam, élőben még szebbnek találtam mint a fotókon, a félhomály először furcsa volt de igy utólag vizsagondolva jó , maszázsal inditottunk ezután bemutatta hogy tud franciázni 5/5 és ezt követte egy fergeteges akció.
Még vissza megyek mihelyt tehetem.
Ez az én véleményem meg persze "a puding próbája az evés".
Hello Fiúk/Lányok! Egy pár látogatásom eredményei;
Alina20: Fiatal szép arcú,formás kiscsaj,régebbről ismerem,de sajnos állandóan eltünik.Olyan mint egy hullócsillag...Pista street-en rendel,inkább a délutáni órákban elérhető,legalábbis én mindig akkor tudtam meglátogatni.Az ágyban nagyon céltudatos,kis masszázs csók (kérhető) fantasztikusan jóleső kényeztetést kaptam,ami végül egy misszionárius pózban végződött.Franciskája nem kiemelkedő de jóleső,sajnos sok az ex*ra...
Meli cica24: Nem tervezett látogatás volt,de annyit fírkáltatok róla,hogy gondoltam beugrok hozzá.A kecó átlagon felüli,szépen berendezett...Az ajtóban egy magas formás hölgy fogadott,az arca nekem nem tetszett.Valamiért nem jött be,ezért is maradtam csak feles időt.Itt többen írták,nem nézi az időt,ez nállam sajnos nem így volt,lehet nem voltam neki szimpatikus.Képeken jobban izgatott mint élőben.gyors zuhany majd be az ágyba.Kis csók simi,és rávetette magát az ezredesre.Mintha kicsit sietett volna,és ezt éreztem is.Gumi fel és nyeregbe pattant.Ez a póz neki kedvezett,hamar kivégzett,tus és irány tovább. Nekem ez a látogatás nem volt felejthetetlen,ezért nem leszek nálla visszatérő,de összeségében nem volt rossz,talán ha nem nézte volna folyton az időt még jó is lehetett volna.
Viki20: Nehezen tudtunk egyeztetni,Alinával egy helyen ren*el. Hol foglalt,hol kinyomja. Na végűl csak sikerűlt. Megérkezem,az ablakból leskelődés. Ajtó kinyit,én pedig egyszerű mozdulattal hátat fordítottam és eljöttem. Egy vékony,nekem abszolult nem tetsző lány.nem jött be és kész...nem láttam értelmét maradni.
Klaudia18: Biztos nem 18 éves már a lány,ahogyan a kinézete sem egyezik a képeken látottakkal. Hogy is mondjam szépen,nekem ő egy csalódás volt! Már az érkezésem is kellemetlen volt,ahogy én érkeztem kilincset cseréltem egy másik Úrral...Puff gondoltam jól kezdődik. Várnom kellett amíg elkészűl,pedig a megbeszélt időben érkeztem. Tipikus basz*da Lányok egymás hegyén hátán. Zaj szűrődőtt be a szobába,mászkálás a folyosón.Feles időt akartam maradni,de ezek a körülmények nekem kedvem szegték,így fogtam magam és távoztam. Maga a lány talán még jó is lehetne,ha egy normálisabb helyet választana magának. Diszkréció egyenlő a nullával.
Ariel24: Nálla már akkor is jártam mikor még Édenként tevékenykedett. Ebben az új környezetében nem csak a lakás lett vonzóbb de ő is. Kis szoba,célnak megfelelő nagy tágas fürdő,tiszta türcsi,lepedő. Egyedűl rend*el ami nállam plusz pontot jelent. Fehérneműben fogadott magas csinos csaj.Nekem arcra is bejön.Francia nekem nagyon bejön,talán ezért is járok hozzá vissza.Mindenre nyitott,előlről hátúlról,nem nyávog.Meg merném kockáztatni hogy még élvezi is.
Vaki · Újonc · Angyalka jelezte, hogy elment Debrecenből.
Kár érte...
Heni (22)· debreceni szexpartner · Újonc · Kedves Fütyülős.
az lehet hogy nem irtak pozitiv hozzászólást de eddig még negatívat sem
Fütyülős · Őstag · Mindenki azt szűri le amit akar. Régóta járok ide-oda, és megérzem ha valahol nem okés a hely.
Lehet, hogy más nem panaszkodott, de nem is láttam itt pozitív kommenteket.
Ez van. Beleszaladtam. Megesik. Még jó hogy nem történt komolyabb atrocitás.
Aki menni akar menjen. Aztán írjon ide hsz-t! Kíváncsian várom.
Biztos másnak bejön a gyerekjátékokkal, ruhákkal ékesített nappali.
Vagy a nagydarab rossz arcú srác
a lakásban. Nálam első a diszkréció!
Sok szerencsét MT-k!
én jártam már pályafutásom alatt olyan lánynál ahol a lakásban voltak mások is akik nem éppen kellettek volna oda. sőt olyan is volt, hogy a nyitott konyhaajtónál dumáltak mikor beléptem a lakásba. szóval láttam őket. a hölgy becsukta az ajtót és elnézést kért. utána nem találkoztam velük és csendesebbek is lettek. maga a produkció a hölggyel ettől eltekintve remek volt. szóval nem mindig kell leírni a lányt egyből a környezet és a "személyzet" miatt.
olyan szerintem sehol nem volt még, hogy akció közben rányissanak az emberre idegenek. nem bolond a őrség sem mert ezzel totál elijesztenék a vendéget és rontják a forgalmat.
most nem akarok védeni senkit, csak szerintem nem szabad előre elítélni valakit.
az meg, hogy ha házhoz hívsz valakit nem egyedül jön szerintem teljesen érthető.
pl. a lányt várja 5 férfi akik fizetés nélkül megerőszakolják aztán kidobják. a lány egyedül ment tanú nincs, a rendőrségen meg érdekesen néznének rá ha előadná a sztorit nem?
szóval normális az, hogy kíséri valaki szerintem.
Nekem úgy rémlik hogy valaki azt mondta hogy ők a m*lompark felé lennének nem a t*ci felé. Persze lehet én értem félre a libamájas pásti streetet :D Azt azért leírhattad volna, hogy a képek mennyire felelnek meg a valóságnak, mert dóri is és cica is amúgy dekoratív lányoknak néznek ki:)
Kedves Fütyülős!
Beszámolódat olvasva nagyon meglepődtem,mivel rajtad kivül senki nem panaszkodott még sem a lakásra és rám sem!Nem tudom milyen strigóról beszélsz mert nekünk olyan nincs!Továbbá alaptalannak tartom a feltételezést mivel Barbi már közel 2hete nem is dolgozik,viszont igazad van mert a hirdetése még fennt van de a telefonban el is mondom hogy Barbi már nem elérhető!Szóval sajnálom hogy ilyen véleménnyel vagy rólunk!Hirtelen lehet sikerült beazonosítanom téged viszont nem értem a beszámolód mivel a nappaliig jutottál el a "te nem szőke voltál a képeken" kérdéseddel! Tehát ha láttál egy gyermekmotort,szerintem az még nem bűn mivel gyerekkel nem találkoztál azon kivül semmi közöd úgy gondolom hozzá hogy a magánélet területén ki tartozkodik a lakásban,természetesen munkaidőn kivül.
Fütyülős · Őstag · Alina:
Sajnos nem sikerült a randi, mert a kiskutyájának kakkantania kellett.
Futólag láttam, mert tényleg futott. Dekoratív kis teremtés!
Közben nekem se lett jó az időpont! :(
De megígértem neki, ha legközelebb debiben járok meglátogatom. ;)
Violetta, Gabica, legújabban Kincső:
Mint kitaláltátok, a három név ugyanazt a hölgyet takarja. A polírudvar eighteenben várja vendégeit. Én már nem is emlékszem, éppen melyiknél voltam, talán pont egy negyedik név alatt szerepelt. Nem értem, miért van erre szükség, a v*nd*geket hosszabb távon nem lehet becsapni. A hölgy úgy néz ki, mint a képeken, kifejezetten csinos és helyes, a hangja a telefonban kedves, búgó hang, de nem túl mesterkélt, könnyű az időpont egyeztetése, Ez nálam jó indítás. Bejutni is könnyű a megbeszélt időpontban. Elfogadható panel körülmények. A lány élőben is kedves, simogat, még tán csók is van (nem emlékszem). Csinos, kellemes test, elfogadható állású cicik, kicsit lehetnének tömörebbek, dehát ne legyek már telhetetlen. A fr*nciska elfogadható, közben olyan hangokat ad ki, mintha *lvezné. Ugyanezek érvényesek az *kc*óra is. Szóval adott egy igen csinos, elég kedves lány, mégsem alakult ki sem barátnős, sem profi feeling. Igyekszik, kedves, de langyos. Egyszer elmegy kategória, ***moderálva***.
alina debrecenben finom kis csajnak látszik,aranyos kellemes cicivel.
degye75 · Lelkes újonc · Sziasztok,
tudtok ajánlani valakit, aki a kékfényesudvariban tanyázik, és érdemes meglátogatni?
Suzy (54)· debreceni szexpartner · Tag · Nagyon szépen köszönöm annak a kedves illetőnek, hogy az autómat , és a szalonba a keritést és táblát lefujta.Hála istennek a rejtett kamera mindent felvett. A hatóság megteszi a dolgát.
Szép napot mindenkinek.