"Csak egy írásjelet kell rakni minden mondat végére!!!!!!!!!!" :)
misterX · Kvázi-tag · "Csak egy írásjelet kell rakni minden mondat végére!!!!!!!!!!" :)
Pont te beszélsz helyesírásról? ;)
Szie->Szia
Egyenlőségjel előtt és után közt kell hagyni!
Kezdő zárójel után nem kell közt hagyni!
Mondat végére írásjelet kell rakni!
Csak egy írásjelet kell rakni minden mondat végére!!!!!!!!!!
Mondatot nagybetűvel kell kezdeni!
Vessző után közt kell hagyni!
Szóismétlést lehetőleg kerüld.
Tanuld meg mikor kell felkiáltójelet használni és mikor pontot!
Én sem írok tökéletesen, de az azért elég vicces, hogy tele van a kommented helyesírási hibákkal és te oktatsz ki másokat. ;)
Meli (26)· debreceni masszázs · Újonc · Szie! Először is, egy kis helyesírás: maragyon=maradjon, eről= erről, enyit=ennyit, anyira=annyira ( nem ártana a helyesírási szótárral legalább annyit foglalkozni mint a fórumozással)
Másodszor: a válasz rettentő egyszerű! nincs m*n*dzserem!!! egy barátnőmmel ketten béreljük a lakást,így ha úgy alakul,akkor ráérek a kedves és normális vendégekkel beszélgetni is,mert nekem fontos hogy mindenki elégedetten távozzon! Senkinek nem ártottam, én senkit nem fikázok,nekem nem kell reklámozni magam, tőlem függetlenül írnak rólam beszámolót a nálam járt partnereim, így megkérek minden "kedves" itt fórumozót akinek szúrja a szemét hogy véleménnyel vannak rólam a vendégek, hogy a rosszindulattól fröcsögő,kötözködő véleményüket tartsák magukban, nem vagyok kíváncsi rá, kicsit már unalmas. Köszönöm!!! Meli Cica
Melyik az a m*n*dzser aki megengedi hogy egy óra helyet kettőt maragyon az illető?Ez ha igaz lenne a leánynak már foga sem lenne.Na eröl enyit,vagy anyira nem megy a szekér hogy napokig rá érne csevegni!:)
A napokban jártam ismét melicicánál az új helyén. A kecó nagyon szép,otthonos. Maszázsal kezdett és utánna jött az akció ami ismét fergetegesre sikerültés, nagy csodálatomra egy kis extrát is bevállalt ami tetszett.Félidőre mentem nála de egy óra lett belőle ami beszélgetéssel töltöttem de mind a kettőnknek mennie kellett ezért itt befejeztük egyenlőre,de még ennek lessz folytatása is mert még fogok nála menni.Nemcsak a légyott nagyon jó beszélgető partner ami számomra nagyon is fontos ,megvan a két fél között a szimpátia akkor miért is ne beszélgethetnének hogy egy kicsit megismerjék egymást. És még egy üdítővel is meg kínált utánna ami jól esett,de ezt legközelebb viszonozni is fogom neki .
Kicsit bevoltam állva!Nem nagyon csak egy kicsit.
Fütyülős · Őstag · Ezt hogy sikerült összeszerkeszteni? :)
Sziszikéröl kis infót,gyönyörű arca van és testre is jó,előre is kösz
ez így van!! végre valaki más is észrevette...
hali! Tudtok ajánlani olyan lányt akinek hatalmas pillangói vannak?? :D
Heni (22)· debreceni szexpartner · Újonc · Ez azért van mert vannak olyan úriemberek akik egész éjszakán át szeretnék élvezni egy szép hölgy kellemes társaságát!
nem akarok bántani senkit, csak érdekelne, hogy az egész éjszakára is elérhetőek azok mi célt szolgálnak?
elmegy az illető és szex aztán alvás? vagy nem értem mire jó :)
vagy elmegy a lány egész éjszaka bulizni a sráccal aztán szex és alvás? :)
Te jobban futtatod meli cicát mint a saját menedzsere!Vagy lehet hogy valóban tevagy.Mindig eza harmadosztályú ..... a téma.
:D Aki érti az érti elsőre is! Aki meg nem az úgyis csak keresi a kákán a csomót!
még egy apróság és befejeztem :)
azt nem mondtam, hogy az 1 helyett 2 órás történetnél a második órában is akcióztunk. bármily meglepő felöltözve beszélgettünk. amikor megyek hozzá én vagyok az aznapi utsó vendég így nem kell rohanjon, és ha olyan a partner akkor a lányok is szívesen beszélgetnek. ez már megtörtént Meli előtt másokkal is, hogy pl fél órát fizettem de a végén még fél órát dumcsiztunk, és ilyenkor egyik lány se vette zokon, hogy elraboltam az idejét. de azért megkérdeztem a végén ha már elhúztam az időt, hogy rendben vagyunk e így. soha nem volt gondom. ez előfodult már 40 évessel és 18 évessel is. jó beszélőkém van meg jó hallgatóság is vagyok :)
elnézést ha félreérthető voltam, tehát amikor 2 órát voltam ott nem 2 óra szex volt kifulladásig :)
Erre nem nagyon tudok mit mondani. Meli velem mindig kedves, és odaadó, azt nem tudom kik és hányan járnak még hozzá, de engem nem is érdekel.
Én nem reklámozom őt, csak leírom amit tapasztaltam. De már megfigyeltem, hogy ha valaki kettőnél többször dícsér meg egy hirdetőt akkor mindjárt potenciális menedzser illetve duplán regisztrált hirdetőként tekintenek rá. Ez a vicc inkább, hogy már véleményed sem lehet mert mögöttes tartalmat halucinálnak mögé egyesek.
Épp ezért nem írtam semmi beszámolót mostanság mert úgyis az lenne, hogy reklám.
Amit írsz azzal kapcsolatban azt jegyzem meg, hogy Melin kívül senkinél nem jártam egynél töbször, tehát max. egy beszámolót írhattam rólad is (már ha igaz).
De lássuk csak egy lány van aki már nem hírdet és jártam nála ő pedig Melinda(27), ezek szerint te Ő vagy? :)
Fütyülős · Őstag · Ezt a kommentet megerősíteném. Nekem is volt, hogy tovább maradtam 15-20 perccel, de ritka.
Egy nyíregyházi leánykánál fordult egyszer velem elő, hogy utolsó voltam nála. Lerakta a lantot, sajnos!!!
Azt mondta nyugodtan maradhatok, mert holnap új életet kezd! "Kár érte!"
Kedves Marcus80! Amint látod,nem vagyok aktív hírdető :) már lassan fél éve csak nevetni járok erre az oldalra,mert szégyen ami itt megy! Anno mikor még tevékenykedtem,igen jó véleménnyel voltál róllam,nem egy beszámolódban ;) Nekem Meli cica sosem volt konkurencia :D Nem kellett fényezni ahhoz hogy legyen ve*dégem!! Vártam ezeket a kedves kóstolgatásokat,és valahogy sejtettem,hogy Te leszel a védelmezője... Mondjuk igen valószínű én is védeném ha 1fizetett óra helyett 2őt maradhatnék :D Na de ha ezt megteheti a leányzó,akkor ki az akinek nem megy a biznisz????? :D Na ez a kérdés...... Pápá
az is érdekes, hogy a fikázók többsége 'hirdető' státuszban van. milyen furcsa nem?
talán fájó, hogy a konkurencia népszerűbb? tessék odatenni magatokat és akkor több lesz a visszajáró..
Vicces ez a fórum :) Debrecenben 160lány hírdet most,és mégis csak egy lányt hoznak mindig címlapra :D nagyon rosszúl mehet már neki,ha ennyi reklámra van szüksége ;) Vagy csak sok a hős szerelmes Meli cica fan :) Nem vitatkozom....További szép napot
(várom a gúnyos írásokat)