Boldog nőnapot minden kedves hölgynek !
Boldog nőnapot minden kedves hölgynek !
jav: A kedves hölygyeknek boldog nőnapot, a szellmes nevek mögött rejtőző Zoltán nevű sporttársaknak pedig boldog névnapot kívánok !
A kedves hölgyeknek boldog nőnapot, a szellemes nevek mögött rejtőző sporttársaknak pedig boldog névnapot kívánok !
Nem volt egyértelmű számomra, hogy HOL kérdezted. Itt Niky masszázs, Ancsa(18).
Köszöntöm a Hölgyeket Nőnap alkalmából! Remélem, a tavasz jó "ribizlitermést" hoz a feleknek. :-))
Boldog Nőnapot a Debreceni Csajoknak!
Sziasztok!
Bögyös Krisztiről tudtok vmi infót?
Köszi!
Szia Csak ajánlani tudom! Szilikonos cicik, kedves hölgy!
Hello! Van már valakinek tapasztalata Évi (40) nevezetű hirdetőről?
Sziasztok! A napokban voltam Lili Baby (32)- nél. A zsánerem, hosszú fekete haj, formás idomok... Egy kedves lányt ismertem meg, igényes környezetben. A franciája 5/4es, az akció izzasztó volt,jól pakolható és a félidő alatt sokszor voltam csúcsponton. Kifejezetten tetszettek a hatalmas cicik :) Részemről ajánlott kategória,ő is!
simig60 · Újonc · Sziasztok Bea (24) és Lily baby (32) tudna vki irni pár sort érdemes meglátogatni öket.
Kitti (25)-nek szilikonosak a mellei? Valóban szép formás mellek, de így képek alapján nekem igazinak tüntek...bár amíg nem veszi az ember a saját kezébe addig nem lehet biztos:)
2x voltam nála. 1x tavaly, 1x pedig kb. 2-3 hete. egyedül rendel a város fényesebbik felén. a lakás tiszta, a fürdő is célnak megfelel. Szilikonos mellei vannak, de ngyon szépek. franciája jó, már majdnem akkor elmentem. fél időt voltam, de az igen aktívan telt. többféle pózban csináltuk. ajánlom :)
<body><p>koszonom a valaszod<br><br><br>
Kitti (25) ről mi a véleményetek? Valaki írna róla egy pár sort hogy megéri e elmenni?
Én jórégen voltam már, akkor viszont többször is, de soha se csalódtam :)
Sziasztok Jövőhéten Debrecenben leszek... Szilvi (28) r-ól már olvastam pár hozzászólást de szívesen olvasnék még... előre is köszönöm!
<body><p>sziasztok. volt valaki mostanaban izacska(30) -nal. erdemes meglatogatni? elore is koszi<br><br><br>
Timcsi (22) ről mi a véleményetek? Valaki írna róla egy pár sort hogy megéri e elmenni?
Érdekes hogy ez a kérdés rendszeresen felvetődik és mindig ez a válasz rá :D és még moderálásra sem küldik