Na, ezért hasznos az images.google.com oldal.
Barby: Katarina Nikita / Sasha Lux
Tina: Got Gisele
Ennyi.:)
(namost vagy a fotógaranciát veszik le a képről, vagy a hozzászólásom lesz kimoderálva...:()
Na, ezért hasznos az images.google.com oldal.
Barby: Katarina Nikita / Sasha Lux
Tina: Got Gisele
Ennyi.:)
(namost vagy a fotógaranciát veszik le a képről, vagy a hozzászólásom lesz kimoderálva...:()
Sergio - (95 hozzászólás) írta Péntek, 08:08
Zsuzsi = Ancsa ;)
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani 30 alatti vékony nagymellű lányokat?:)
Sinclair · Tag · Ercsibaba -banal voltam tavaly nyaron, a fudvarban egy nagyon lepukkant lakasban rendel,ha jol hallottam kutya volt a lakasban,fudoszoba olyan hogy inkabb nem hozzaerni semmihez.ledumaltuk,ok mi es mennyi,elore elinteztuk a dolgokat mert ugyebar igy kell nala,es hogy nyugi nem fogok csalodni....francia eroltetett,szinte semmi,furdo ruha volt rajta vagy nem is tudom mi,valami piros top es bnugyi,csak igy nevezheto.masszazs sehol,aztan o kideritette hogy rosszul van ,kimenta wcre es hogy neki megjott..es idokozben az idonk is elfogyott,holot meg 20``-nel sem jartunk.a vegyvedelmit ugy rangatta fel mint bolondra a kenyszer zubbonyt,nem szol semmit,fadarabb .reszemrol nagyon nem ajanlott kategoria,oriasi csalodas volt.itt es egy masik oldalon is az aprok kozt hirdetett.mint mas kommentben is emlitetem, reszemrol nem ajanlatos apros holgyekkel foglalkozni,legjavuk kamu kepesek stb.minden jot!
Sinclair · Tag · Lizanak szevasz tavasz,nincs mar :| Ancsarol en sem tudok semmit,at profilalodott,vagy eltunt,passz
Fütyülős · Őstag · Üdv!
Akkor Liza elment!? Akkor Ancsa ki lett?
Van most egyáltalán velük hasonló kaliberü leányzó?
Kedves Tillala Petra, ezt most jól bebuktad.....
Szerintem azért mert sokan a Debreceni lányokra keresnek rá, sőt a nyitólapon is a Debreceni lányokra van az alsó részen link, megmondom őszintén én is mindig erre kattintok mivel kidobja a fórumot az aprósókat és az egész mindössze két oldalon terül el.
Tilllala a választ köszönöm:) Remélem tényleg olyan fincsi vagy:)
ÁÁÁÁ de gázz,csak az a baj,hogy iszonyatosan önreklám.....
Akkor miért is Debrecen van feltüntetve az adatlapján ???????????? :)
Petra (42)· debreceni szexpartner · Újonc · ***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Igen van egy csinike Szoboszlón. Petra 29. voltam nálla és merem ajánlani.
Popsit is kértem mert iszonyat csini és formás és nagyon kellemes volt!
valaki járt a SZoboszlói pegazusban? milyen?
Zsuzsi = Ancsa ;)
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Na Hello! Nem bírtam várni a tapasztalatokra így meglátogattam Zsüliett(20)-at Nekem teljesen rendben volt. Időegyeztetés percek alatt, megbeszélt időben fogadott, Félidőt voltam, tiszta ápolt a csajszi és a lakás is.(Tipikus panel)Fürdőszoba tiszta és KELLEMES ILLATÚ!! Mind a f**ncia és az aktus is rendben ment.Időnézegetés és sürgetések nélkül.
A végén beszélgettünk is kicsit megkínált ásványvízzel is :) Személy szerint az AJÁNLOTT kategóriába tenném /teszem !
Tud valaki esetleg Szoboszlón sz*lg*lt*t*t? Akár privátban is várom az ötleteket:)Köszi
Nekem elég rosz tapasztalatom van Lukréciával kapcsolatban. 3 alkalommal sem sikerült vele időpontot egyeztetni, illetve az általa javasolt időpontban, amikor már a környéken jártam, vagy nem vette fel a telefont, vagy másik időpontot javasolt. Negyedjére sikerült bejutnom hozzá. Átjáróház, többekkel lakik együtt, igy lábujhegyen kellett besurrani a szobájába, ami lepukkant, rendetlen, igénytelen. Törölköző méretü lepedő, zuhanyozásra a lakótársak miatt nem volt lehetőség. A lány gyors, lényegretörő, ***moderálva***, passziv. Nekem csalódás, de lehet csak rossz paszban volt és nem jó időben voltam nem jó helyen.
Én Lukréciánál vagyok visszatérő vendég. Ha kedveled a magas, vékony lányokat,tudom ajánlani. P*pón kívül ***moderálva**.
Üdv mindenkinek nagyon régen voltam egy szolgáltatónál Debrecenben Gingernél aki emlékszik rá az tudja h milyen szinten mélytorkozott azóta sem találtam senkit aki a nyomába érne tudnátok valakit ajánlani vagy esetleg infó h ő merre lehet?
Fütyülős · Őstag · Inkább úgy írd, hogy a lányoknak címzed a kérdést, és tőlük várod a választ. Szerintem közös megeggyezéssel mehet, persze ha utánna megnézheti a csaj a videót.
Sziasztok!
Tud valaki olyan jól kinéző fiatal sz*lg*ltatót akinél lehet videózni is?
Csak olyan érdekelne, az lenne maradandó élmény, egy pár perces videó!
Nem muszáj, hogy benne legyen a fejünk, csak a lényeg legyen rajta! :)))
Segítsetek!!!
Üdv: Bumburnyák