Hali mindenkinek.Kit tudnátok ajánlani,akiben nem lehet csalódni?Fiatal,kedves lányt keresek.Köszönöm előre is.
Hali mindenkinek.Kit tudnátok ajánlani,akiben nem lehet csalódni?Fiatal,kedves lányt keresek.Köszönöm előre is.
Maya: a polírudvarban rendel, alacsony, formás lány, arca inkább érdekes mint szép. ***moderálva****. Mikor elkezdődik az action olyan mintha tanárnéninél lennél, ide ne nyúlj, ezt ne csináld, ide tedd a lábad, stb. Csókolózni és fr*nciázni nagyon nem tud.***moderálva***. Számomra felejtős.
Ha rákeresel a nevére láthatsz róla némi infót. Amúgy szerintem aranyos kedves lány, mikor én voltam nagyon odatette magát, sőt...én inább úgy fogalmaznék hogy, majdhogy nem már nem én őt, hanem ő velem magát:D Francia szerintem kiemelkedő. Ha nem tudtam volna, hogy ezzel foglalkozik azt mondtam volna, hogy már régen volt neki:) Amúgy a lakásban többen vannak, szóval erre fel kell készülni. Valaki írta itt hogy "nem idén nyáron barnult", nem tudom hogy igaz-e, de sem a beszédén sem a viselkedésén nem látszik, és egy szép lány. Nem tudom, hogy segítettem-e valamit, remélem igen.Cserébe te is megoszthatnál velünk valami kellemes tapasztapalatott, valamelyik itt hírdető lányról:)
nem tudjátok véletlen h kik rendelnek a tóciban?? köszi a segítséget
Kedves Izácska!
Nagyon szomorú, ami Veled történt, és legyen ez egy intő példa minden hirdető számára!
Bízom benne, hogy nem viselt meg túlságosan!
Vigyázz magadra! :)
Fütyülős · Őstag · Nem kell ezért strigolettót tartani. Elég ha 2 lány együtt dolgozik, még akkor is ha a másik csak felvigyázó.
Mondjuk egy sokkoló megteszi! De ez csak szerény tipp volt!
Sajnáljuk :( Reméljük, jól vagy az ijjedségen kívül!
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Kedves Fórumozok most én szeretnék egy élmény beszámoloval magyarázatot adni pár kérdésetekre!Panaszkodtok sokat hogy nem mentek olyan helyre ahol ***moderálva*** vannak.Abba nem gondoltok bele milyen dolgok lehetnek,történhetnek a lányokal ha egy ***moderálva**** jelenik meg :/ Mert én most igy jártam.Egy kis ***moderálva*** bejelentkezet ugyebár telefonon nem tudjuk eldönteni mennyi idős az illető és milyen elme beteg lehet.Minden rendbe is volt mig be nem jött az ajton.Megyjegyzem egy 18 és t*k*nyrol beszélek most!Elkezdte mondni hogy ő szűz és nem szeretne fizetni hanem ajándékba,fizetségnek a szűzeségét ajánja fel.Mondom kizárt ne haragudjon de nem érdekel engem a szűzesége..ezt az egy mondatot mondtam de szépen,értelmesen.Erre ő erőteljesen megszoritot lent már az ajtoba de mondom ezzek a dolgok másodpercek alatt történtek hirtelen mocani nem birtam,elöktem magamtol ezért erőteljesen ökölel beleütöt a mellembe..Na hogy legyek igy biztonságba?Ezek után elgondolkoztam abba hagyom mert legközelebb ki tudja milyen elmeháborodot jönn és bántalmaz,vagy tovább fajul..Mivel hogy nekem nincs***moderálva*** aki megvédjem.Én biztositom a diszkréciot,be engedem a lakásomba és ez a hála!!!Üznem a illetőnek remélem olvasa hogy nem maradok hálátlan!!!!!
gáz a nő.nagyon gáz!!
Persze az mindegy is, hogy mi a név, csak így keresgélni kell. Bár a honlapodon is meg lehet téged találni. Bár az mondjuk kicsit fura, hogy a honlapodon még a kisgyermekkel érkezőkre is gondolsz(játszósarok), a másik 18+os oldalon már szerepjáték fenekelés, kikötözés stb. is szerepel.
Nyílván a kisgyermekes apuka nem viszi el magával a gyerekét, és teszi be a játszósarokba, míg őt kikötözik, és a mellbimbóját harapdálják :D :D
Mondjuk ez engem nem zavar, én ritkán kérek ilyen jellegű kiszolgálást...
Sexycsokiról van esetleg valakinek új, friss infója??
Sziasztok!
Az apróban hirdet egy hölgy,malna67 az email címe. Tud róla valaki esetleg információkkal szolgálni?Volt már nála valaki?
subfiu · Újonc · Köszönöm az infót mindenkinek.
Suzy (54)· debreceni szexpartner · Tag · Szia
Azt hogy most Dóri, vagy masszázs a név teljesen mindegy szerintem.igen hétvégére szüneteltetemDe a Vidéki lány az csak egy dolog. áll. van családja , és magán élete mindnkinek.Vagy pedig a dal is mondja,: nem csak a 20-éveseké a világ.Legyen szép napja mindenkinek.
Erről a Dóri 20 nevű szőke lányról van valakinek tapasztalata? A képek alapján úgy néz ki mintha Isten csak azért teremtette hat nap alatt a földet, hogy a hetedik nap őt hozza létre:) A kérdés vajon, hogy kedves és korrekt is?
Van debrecenbe ilyen. Pont ebbe a városba ne lenne?? :)) Mondjuk valamiért sűrűn változik a neve, de ez a minőségen mit sem változtat. Dóri masszázs, vagy szakmasszázs néven hírdet. Nála van ez a szerepjáték amire Te is gondolsz. Én már próbáltam, nagyon rendben volt. Nézd meg esetleg a ***moderálva***, ott fentvan most is a hírdetése. Itt most épp szünetel, de biztos visszatér. Mondjuk nem egy plázacica, itt ott már fonnyadt kicsit, de még épp benne van a limitbe... :)
dolores-***moderálva***
subfiu · Újonc · Kedves, helyes és ápolt srác személyében keresem domina, illetve szerepjátékra nyitott csinos hölgy partnerem. A dominát szellemi értelemben kell érteni a fizikailag durva dolgok nem vonzanak.
subfiu · Újonc · Domina, illetve szerepjátékra nyitott hölgy partnerem keresem. A dominát szellemi értelemben kell érteni a fizikailag durva dolgok nem vonzanak.
Fütyülős · Őstag · Nedves Nőnapot! ;)