Sziasztok!
Olyan lányt keresek aki m*lytorkot is szeret, esetleg p*pókényeztetést ny*lvvel.
Köszi
Sziasztok!
Olyan lányt keresek aki m*lytorkot is szeret, esetleg p*pókényeztetést ny*lvvel.
Köszi
Látogass el Lukréciához, ha kedveled a pillangó-röptetést. Nála megtalálod, amit keresel.
***moderálva***
Üdv!
Timcsi (22) ről mi a véleményetek? Valaki írna róla egy pár sort?
Az új képei elég impozánsak.
ajánljatok már vmi csajt akinek jó nagy pillangói vannak. köszke
Ajánlom Békési Bélánét , vagy Békési Béla nagylányát :)
Lányt keresek aki***moderálva*** környékén lakik! SOS
Sziasztok!
Pannika(30)-ról érdeklődnék, volt már nála valaki? Örülnék egy beszámolónak.
Köszi.
Fütyülős · Őstag · Mindenkinek a szuverín joga eldönteni, hogy amit a másik ír hiteles, vagy sem. Már régóta szétoffolják ezt a fórumot, vagy csak csendben van a többség (mint mondjuk most).
Számomra teljesen nulla volt amit írtál. Sem jobban nem vágyok Biához, sem kevésbé. Egy dolog van amit biztosan tudok! Tökéletes szolgáltatás nincs!
Üdv megint a hozzászólásommal nem akartam senkit sem befolyásolni csak azt tettem amire végül is a fórum való leírtam a tapasztalatom de már ment a kombinálás h reklámot csinálok Biának feleslegesen mert ha mindenkivel úgy viselkedik ahogy velem semmi szüksége rá én csak köszönöm neki aki nem akar ne menjen hozzá és legalább könyebb lesz bejutni. Lehet jobb lett volna ha csendben maradok és megtartom magamnak a tapasztalatom itt úgy látom a fórum már elvesztette a lényegét teljesen mindegy h jó vagy rossz a leírás egy szolgáltatóról ha jó akkor azt saját maga írta ha rossz akkor azt a konkurencia így igazán semmi értelme nincs az egész írosgatásnak ezt valahogy moderálni vagy ellenőrízni kellene.
Én csak miután megvolt az ebéd utáni szunyám, addig bátran előzhetsz :)
Fütyülős · Őstag · Szerintem most mindenki fejvesztve rohan Biához, de én biztosan! :)
Nagyon úgy tűnik, hogy itt van egy-két ember, aki mindig, mindenkinél, mindent jobban tud...
De mi volt a hozzászólásával a gond? Ő ezt tapasztalta, és ezt leírta mindenkinek. Egy olyan fórumozót vonsz kétségbe aki már lassan két éve beregisztrált, és ez idő alatt alatt csak egyszer volt Biáról hozzászólása és akkor is azt írta, hogy bizonytalan a negatív beszámolók miatt. Persze kicsit szubjektív a dolog, de hát istenem, jól érezte magát és így is meg akarja hálálni:)
Hát ez nagyon átlátszó volt kispogi/Bia. :)))
HY! Vivikénél meg napsugárnál voltam röviden nagyon super mind 2 csaj !!!!
Fütyülős · Őstag · Köszönjük Bia!
Ámen!!!
:)
Üdv mindenkinek egy rövid beszámoló: régóta nézegettem Bia fényképeit amik nagyon tetszettek de a sok negatívum amit itt a fórumon olvastam róla kicsit elbátortalanított és mindig halogattam azt h felkeresem és saját tapasztalatot gyűjtsek. A napokban ismét Debrecenbe keveredtem és erőt vett rajtam az elszántság h csak meglátogatom Biát, telefonon egyeztetés minden oké 20 perc múlva a helyszínen voltam becsengettem és lás csodát ott állt előttem csinosan sexysen fehérneműben egy szépség. kedvesen fogadott innivalóval kínált aranyos volt megbeszéltünk mindent síetnem kellett úgyhogy csak fél órát maradtam. Az akciót nem részletezném nekem tökéletes volt majdnem egyszerre végeztünk ( azok a cicik még most is előttem vannak), nyoma sem volt flegmázásnak modortalanságnak ,ezzel csak megköszönni szeretném Biának és remélem mihamarabb újra találkozhatunk. Még csak annyit h akivel rosszul viselkedik vagy viselkedett biztos meg volt rá az oka nem lehet mindig mindenki mindenkinek szimpatikus nincs ezzel gond nem kell oda menni megint így én is könnyebben tudok majd időpontot egyezteni vele. Még egyszer köszi Bia puszi.
A felsorolásból Krisztina, Cony Shadow és Luca akikhez szerencsém volt és írtam is róluk. Mindhárman igazi érett macskák, akik tudják mi kell egy ifjonc kandúrnak, és hogy kell azt megadni neki.
Háh van benne valami:) Bár szerintem általánosan jellemzte a lányt, de ezen akkor is jót mosolyogtam:D