Az elmúlt hónapokban tesztelgetem a felhozatalt Debrecenben, néhány rövid vélemény:
Elena 30: A kor kb. rendben. A fotók gyönyörűek, csak nem a legfrissebbek. A képek a hölgy szülése előtt készülhettek, legalábbis a mellén és a hasán lévő striákból ez következtethető. Egyébként ha ez nem zavar a Milf kategóriában teljesen rendben van. NF rendben, KF-et élvezi ha ügyes vagy, jól megdolgozható strapabíró csaj. Ha nem szereted hogy többen vannak a lakásban, akkor ne menj. Árak átlagosak, lakás színvonala 2/5, barátnő bevonható, bár én nem éltem vele. A leányzó ajánlott, ha a nagy természetes ciciket imádod akkor mindenképpen.
Cony Shadow 37: A kor inkább 4-el kezdődik, de ez nem olyan nagy gond, ha nem vagy még huszonéves. Ebből kiderül, hogy inkább érettebb Úrienbereknek ajánlanám a hölgyet. A lakás korrekt, egyedül fogad. A NF finom, a hölgy nagyon tapasztalt és igen készséges. A kényesztetésre jól reagál, tényleg veled élvezi a dolgot franciában vagy a nyeregben is. Mindenben természetes jól karbantartott Milf kategória. Árak átlagosak, kérhetsz fél háromnegyed vagy egész órát is.
Niky 27: A kor nehezen tippelhető, mert szép kerekarcú leányzó aki ajtót nyit. A képek előnyös szögből voltak lőve, szemből van egy kis felesleg, de nem zavaró sőt inkább jól áll a hölgynek. A masszázs inkább felhozó jellegű a kézimunkához vagy a NF-hoz és kevésbé szakszerű, már ha masszíroztatni szerettél volna?! Hát és derékfájdalmakkal ne ide jelentkezz masszázsra, de ha egy kellemes simogatásra és egy érzéki olajos csúszkára vágysz ne habozz. A vitorla állni fog ez biztos, kérésednek megfelelően kézzel vagy szájjal befejezik az akciót. Az árak átlag szinten, a lakás rendben a hölgy egyedül rendel.
Vivien 21 : A bejelentkezés rendben, a lány tényleg fiatal. NF-KF nincs, gumiban simogatnak míg akcióra kész nem állsz. Az odaadás kissé hiányos, ha egy gyors menetre vágysz menj, ha szeretnél némi élvezetet látni a lány arcán az nem itt lesz. A hölgy egyedül fogad, de a lakást figyelik a munkáltatók. Az idő kőbe van vésve, ha van némi csúszás csörög a telefon, hogy mennyit tudsz még áldozni a drága percekért. Ez nekem kicsit zavaró volt, többet nem megyek.