Annak igazán örülök, hogy egy visszafogottabb, kevésbé fellengzős stílusban már végre érthetőbb az amit először is mondani szerettél volna. Kicsit úgy érzem, hogy bizonyos lányokkal szemben nem nagyon tudsz levetkőzni némi előítéletet, ennek biztosan megvan a magyarázata vagy az előélete, de ezt én nem akarom megfejteni, annyira nem érdekel a dolog. Afelől sincs illúzióm, hogy meg fogjuk győzni egymást egy-egy hölgy megítélését illetően, mert láthatóan másképpen közelítjük meg a dolgokat és mást gondolunk erről a játékról mindketten. Az egy kicsit továbbra is zavar viszont, hogy azt gondolod és írod, hogy te jobban ismered az általad lényegesen kevesebbre tartott lányokat, mert az általad adott jellemzés és reakció akár korábban a Lola vagy éppen az Írisz esetében szerintem nem helytálló és pontosan arról árulkodik számomra, hogy nem igazán tudod mit is kaphat ott a vendég. Az is igaz, hogy ez nem elsőre és nem is biztos hogy a második alkalommal derül ki, de ha valakiben látok valamit ami számomra érdekes- ami minden lánynál más egyébként-, akkor szívesen szánok rá időt, hogy megnézzem hol is vannak a határok. Szerencsére persze nem vagyunk egyformák, így a te vagy az én vagy egy harmadik ember véleménye is csak egy vélemény a sok közül, amit vagy megszívlel valaki amikor döntést hoz egy látogatást illetően vagy nem. Így aztán a javaslatom az, hogy tartsuk tiszteletben egymás véleményét, még akkor is, ha az egyébként eltér a sajátunktól, mert mint látjuk más látószögből teljesen más kép alakul ki egy-egy lányról és az adott szituációban talán úgy is tűnhet, hogy ez a minden kétséget kizáró egyetlen igazság, de mint ahogyan te is bizonyítottad ez egyáltalán nincsen így.
Üdv!