Kicsit úgy érzem, hogy meg lettem szólítva, de ez nem baj. A Gróf Úrnak reagálnék a felvetésére e képpen:
Mentségemre szolgáljon, hogy alapvetően én a te véleményeidből indultam ki. Volt néhány álmatlan éjszakám, hát átböngésztem az elmúlt évek történéseit, többek között a zufix-el folytatott csörtéidet is. Veled ellentétben én elhittem neked amit írtál, főleg amilyen stílusban írt a csaj. Azonban én a képei alapján mégis bevállaltam, mert mi történhet, legfeljebb ha nem tetszik eljövök. Az első akció után méginkább hihető volt a véleményed, mert a lány tényleg képes úgy viselkedni ahogyan te azt most is említetted. Én azt gondolom köztünk, csak annyi lehet a különbség, hogy másképp közelítünk a lányokhoz és mást várunk el tőlük cserébe, még talán az is ebben a konkrét esetben, hogy míg én főleg a te véleményednek köszönhetően fel voltam készülve amikor odamentem, te viszont sokkal jobbra számíthattál.
És még valami. Én tényleg egy kis ingyen reklámnak szántam a dolgot, mert ha megfigyeltétek a lányokról még csak véletlenül sem írtam rosszakat. Azok a hölgyek akik kimaradtak a felsorolásból, olyan gyengén produkáltak, hogy szóra sem érdemesek, mert vallljuk be őszintén sajnos vannak ilyenek is. Részemről ennyi.