Utóbbi 2-3hónapom termése:
Niki: képeken ő van, korrekt hölgy, jó élmény (úgy nedvesedik mint sokan egy vödör sikosítótól), tiszta környezet, ajánlott
Írisz: képeken ő van, jó társaság bár nem debreceni *rfekvésű, de egyszer megéri ha szolgáltatás mellett a látvány is fontos, egy kis negatívum francia jó csak többet volt a kezében mint a szájában, de amig benn volt addig nem rossz, akció 5/5, kéró is rendben(csak a eleinte a kutyájával többet foglalkozott az hittem....de miután látta hogy nem 5perces menet lesz oda tette magát) ajánlott
Klaudia18: kicsit maga alatt volt amikor ott jártam pedig még éppen hogy elkezdődött a "műszak", ettől eltekintve oda tette magát amikor akcióra került a sor, francia finom bár Lizához mehetne 1-2 fiatal lányka hogy megtanulja mi is az a francia^^, teste feszes kemény fenék kis cici mint a képen. korrekt kipróbálható
Barbi21: képek valósak, aki szereti a teltebb hölgyeket ajánlott én megmondom őszintén benéztem egy kicsit a képeket...(akkor még nem ezek voltak) de nem bántam meg egyébként, kéró átlagon felüli! de ha jól emlékszem a d*jszabás is magasabb az átlagnál
Más:
Liza ha olvasod GYERE VISSZA!!!!!! ^^