en irtam rola par sorral lejjebb.
Sinclair · Tag · en irtam rola par sorral lejjebb.
Sinclair · Tag · igy van,nagy ur az ehseg szoktak mondani,meg hogy higienia adott es elvart...
Ezt azért nem sarkítanám ki ilyen formában!
Ha elmegyek egy csajhoz, viszonylag jól is néz ki, elkezded vele a műsort és ott a helyszínen érzed meg ,hogy megcsapja az orrod vmi nem helyén való bűz, az szerintem rohadtul nem engem mint vendéget jellemez, ne félj nem is megyek oda az életben többet.
Abban pedig megint biztos vagyok, hogy rajtam kívül még sok kalandor járt már így és az szintén nem azt jelenti automatikusan, hogy a vendég fexik le büdös nemibeteg nőkkel és ,hogy igénytelen lenne!
Nem kicsit túlagyaltad és kiforgattad azt amit leírtam! Tipikus :D
A színvonalról pedig annyit, hogy kíváncsi lennék nálad milyen a színvonal ,ha már ennyire nagy a szád
Fütyülős · Őstag · Egyszer elmennék masszíroztatni, de csak a Nuru létező vagy nem létezőre.
Masszázs témában új élményem van.
Körbenéztem kicsit a tárgykörben, a régebbi vélemények között is, és eljutottam Elvirához. Kicsit megoszlanak róla a vélemények, hát íme az enyém.
A bejutás a táncrendbe nem egyszerű, talán két hetembe tellett míg sikerült találkoznunk. A lakás jó helyen van, úgy mint a hírdetésben erre a célra fenntartva. A hölgy nem tagadja le a korát, jól karban tartott, sportos, igényes megjelenés. A beszélgetőtárs érdeklődő, a hangulatos felvezetés után jöhet a szakszerű, erős, de igencsak regeneráló meleg olajos masszírozás. Miután rendesen megdolgozták az izomzatodat, a kedves vendég megfordulhat és jöhet a foglalkozás érzékibb része. Amit a Hölgy becsukott szemmel végez a szerszámmal a kezével, a gyönyörű olajos szilikonos mellei között, azt muszáj nézni, mert az több mint izgató. Az olajos kényeztetés kategóriájában én még ilyen finomat és profit nem láttam a városban,- bár nem voltam mindenütt, az is igaz.
Tudom, hogy úgyis jön a kérdés majd, hogy van-e ennél többre lehetőség. A válasz az, hogy ha szerencsés vagy akkor igen, de azt nem az első alkalomtól kell várni, hogy a bokor összes termését betakaríthasd. Annak aki kitartó, annak viszont megtelhet a gyümölcsös kosárkája egyébb élményekkel is. A foglalkozás nem túl dr*ga a másfél órás műveletre való tekintettel. A Hölgy részemről nagyon ajánlott!
Szerintem a büdös vendéget az nem küldi el akinek embere van.
Sergio neked meg gratula hogy büdös nemibeteg nökkel lefekszel és ezért még f.zetsz is.
Eszem megáll hogy milyen emberek vannak komolyan mondom,eszméletlen.
Szinvonal az megvan.
Azt se tudom mikor találkoztam utoljara büdös emberrel,annyira régen volt,de akkor is az ajtót megmutatom és kikisérem.ennyi.ezt nem kell túlragozni.mivel az ember zavarba jön úgyis,hát szégyelje is el magat ha igénytelen valaki,és egy nő elé odamer igy állni.és ezt nem a munkasruhára értem,hanem az alapigénytelenségre.
Kedves Sporttárs!
Ajánlott kategóriába tetted az Írisz néven futó Hölgyet, hát elmentem én is. Amit leírtál róla az teljesen úgy is van, a társaság, a hozzáállás vagy a d*jazás tekintetében. Az eb is aranyos és igazán ragaszkodó a gazdihoz, bár akik nem állatbarátok azoknak talán ez kicsit sok is lehet. Kissé fáradtak voltunk talán induláskor- ezt a kései időpont rovására írnám talán-, de a vendéglátó igen nagy tapasztalattal hamar rájött a gyenge pontomra és kifacsart rendesen. Bárkinek ajánlom a Hölgyet szíves figyelmébe, tényleg megérte.
Sziasztok!
Volt régebben a dózsagyörgyön az egyik panelban egy tündéri, aranyos lány Nikol vagy Nicol néven hirdetett (20 év körüli, barna vállig érő haj, szemüveg, szája szélén piercing)
tud róla valaki valamit? Elérhető mostanában valahol valamilyen formában?
Istenien éreztem vele magam minden alkalommal, és jó lenne még találkozni vele:)
Privátban is jöhet az infó!
Köszi
Nah most már a f*zet szó is automatikusan csillagozva lesz :)
Elisa trinityről tud valaki infót????
nem tudom és nem is akarom tudni! én nem szolgáltató vagyok,hanem vendég, F*Z*TŐ vendég! és ,ha én f*z*tek egy jó dugásért, akkor igenis elvárom,hogy a hölgy ne legyen igénytelen!
A másik meg,hogy nyugodtan elküldheted az ilyen vendégeket, inkább az a szomorú ,hogy az ilyeneket van aki bevállalja...!
Sziasztok! Debrecenben SOS franciára ki az, akit a leginkább ajánlanátok?
Büdös kliens mindig lesz, igénytelen lány szintugy. A lányoknak azt javaslom tegyék nyugodtan szóvá a vendégnek, az MTnek meg hát......mély levegőt:DRám még sosem panaszkodott senki, de biztos nem sértődnék meg, ha normálisan megmondaná valaki hogy légyszi mosd már át ezt vagy azt. Bár mondjuk én rendszerint mindig pancsolok egy jót amúgy is a lánynál, meghozza a kedvem a témához. Azért ha 10 perc telik el az otthoni zuhany és a lány között, akkor ha tehetem nem élek vele;)
egy lánytól hallottam nem régen:
"mindent meg fogok tenni, hogy jól érezd magad velem, de én sem vagyok tökéletes"
egy kedves, mosolygós, csinos hölgy szájából hangzott el akinek nagyon finom illata volt :)
ez bizony nagy baj,az is,hogy ilyen van,és az is,hogy te ágyba bújsz vele....nektek is lehet NEMET mondani.....
Biztosan igazad van néhány lányt illetően! De ha te tudnád, hogy mennyi pisi szagú, hulló szőrű, túrós farkú, büdös lábú, izzadt pasi jön nagy mellénnyel, hogy ha nem leszel kedves, stb.. akkor mindehol lehúzlak ahol csak fórum van akkor nem tudom mit szólnál. És ezeket a szagokat ne lájtosnak gondold, volt olyan kuncsaftom, hogy nem tudtam a lábszagát kiszellőztetni....
Sziasztok!
Az itt hirdető Csokiról szeretnék pár infót, a hsz-ekben nem találtam. Volt már valaki nála? Előre is köszönöm! :)
Sinclair · Tag · rico,csak talalunk egy megfelelo tanito nenit aki korrepetaljon minket :D
Sinclair · Tag · en se sok jot hallottam felole,feloluk,vandaval melozik,a fudvarban,meg nem voltam naluk,egy volt kolleganojuk beszelt roluk...
Sinclair · Tag · ha tudnam,like-olnam ezt a kommentet... sajnos