Azt tudom tanácsolni ha Vanda bejön, mindenképp próbálkozd meg Bellával is :D Esetleg egy páros akcóval:D Nah jó nem trollkodok, nagyon szép lány, remélem sokáig marad kis városunkban.
Azt tudom tanácsolni ha Vanda bejön, mindenképp próbálkozd meg Bellával is :D Esetleg egy páros akcóval:D Nah jó nem trollkodok, nagyon szép lány, remélem sokáig marad kis városunkban.
Hajtos · Újonc · Sziasztok !!!Liziröl Debrecenbe tud e valaki inföt?Milyen a nö?
Külalak 6/10, lakás 5/10, akció 10/10. Kedves, ügyes lány, a többiről nem ő tehet.
Sziasztok!
Voltam az utóbbi időben pár lánynál (Sexycunika, Pussykate, Vivien, Ritus, stb.), de sajnos mindegyikben csalódnom kellett :( . Van aki optikára szedett magára kicsit többet a fotókhoz képest, de ez még a kisebbik problem.
Lányok!
Miért nem tudtok fürdeni ? Annyira nagy kérés? Gusztustalan amikor megcsap a punci felől a szag vagy a hónalj szag, izzadtság szag! Nemigaz ,hogy nincs rá idő és az sem ,hogy a vendég nem veszi észre! Mindenki észre veszi ,csak nem szól és inkább gyorsan végez, mert kellemetlen mind2 félnek!
Nemírom le ,hogy kinél mi volt a gáz, tudja azt úgyis magáról mindenki! A másik,hogy ,hogy kihúzom a f...om és tiszta "túrós" wazzeg, hát menjetek már el nőgyógyászhoz, a képek és a beszámolók alapján igényesbbnek gondolnám az érintett leányzókat!
Hangsúlyozom ,akinek nem inge....!
Sajnálom, hogy negatívan kell írjak, de ez van sajnos, lányok legalább ***moderálva*** v. még többet ki- mennyit, ebbe nemigaz ,hogy nem fér bele az igényesség!
Sinclair ezt nagyon szépen és egyszerüen leírtad a frankót. De amúgy az én irományom a tiéd alatt van amire 1est kaptál az enyémse jobb nabmindegy erre oda figyeltem nehogy együtt menyünk pótviszgára?!:.,,,?!Szevasztok
Sinclair · Tag · koszonom szepen!
Sinclair · Tag · koszonom draga Fütyülős az eszreveteledet,lehet hogy egy ket massalhangzot kihagytam, vagy + ba raktam nem tudom, vagy elipszilont kellett volna irjak par helyre,sajna nezd el kerlek,meg hogy angol billentyuzetrol irok,nem tudok es nem is akarok ilyen szep szinesen irogatni mint te.sztem nem az a lenyeg,hanem hogyha akarja es erdekli az embert akkor eltudja olvasni a beszamolot. van ugyebar akki hobbybol,vagy unalombol jar ide fel beszeli a semmiit es van aki valos infokat szeretnek megtudni a csajokrol ,nehogy porul jarjanak :)
Fütyülős · Őstag · Örülök, hogy a magyar nyelvi helyesírás szépségei nem korlátoznak.
Ékezetek, mondatok, írásjelek...stb!
Szevasztok erdekelne Sziszikéröl 1-kis info nyiregyházáról utaznék hozzátok köszi elöre is meg 1 pár csaj ha ajánlanátok kihez érdemes menni köszika csáó
Sinclair: Csilla a harmadik, mondjuk ő azért erősen ajánlott kategória:) És szerintem ő tényleg ott körül van mint amennyinek hírdeti magát. Nála én nem vettem észre, hogy nyesné az időt, de egy dolog viszont biztos nem semmi alkattal van megáldva.
Sinclair · Tag · Arielt es Ancsat szeretnem kiprobalni a fiatalabb korosztajbol. az idosebbikbol pedig Conyhoz szeretnek ellatogatni
Sinclair · Tag · +s
Sinclair · Tag · Pannikanal 2x voltam osszesen.legeloszor,telo eggyeztetes,minden ok tociban rendel,bevallom kestem vagy 15percet,forgalom miatt,nekem nagyon bejott a csaj,teste,fene,szuper,tiszta es apolt a holgy,mellei sajan kicsik es megereszkedtek.arca enyhen leharcolt,idosebb mint ahogy felvan tuntetve.kezdte finom franciaval utana majdnem minden pozban.en kertem a masok altal extrakent besorolt popsi opciot,nala alap,elvezheto darab.de sajna o is ido fuggo,es ido lejarta elott mar nezi az orajat,nagyokat fuj,es ertesit hogy igyekezzek mert mar ido van...pedig nem volt.en kertem maszirozast is de egyszer se kaptam.ja es a nfvsz az sem volt nfva volt csak.masodjara a vegen meg az sem...elhuzta a fejecskejet a draga.mondom rafinalt leszek masodik talalkozasunkor,figyeltem a pontossagra,ugyebar az utcarol egeszen fel a tussolasig kell vagy 5 perc,foleg ha a 4ken lakik azt hiszem.es itt sem telt el sehogysem felora barhogy is neztem azt a nyavajas fali orat,emlitetem is neki,aaa nem nem,o az o oraja szerint dolgozik... pffff nah mondom fasza.ennyit errol.kerdeztem meg teloban is hogy kivel melozik,mert ha jo a csaj akkor mennenk 2en,de nem volt hajlanado elarulni.regen Vandaekkal melozott a fudvarban.most meg lucaval es meg egy csajszival.osszessegeben lakas az 5/5 rendezett tiszta egyszeru szoba,sotet volt a lakasban persze a diszkrecio erdekeben,hozzalallas 3/5,alak-kinezet 3/5.akcio 4/5.sajnos az ido szukites miatt nem leszek visszajaro vendeg ... igy nem fogjak tudni megtartani az emberkeket.minden jot!
Sinclair · Tag · olvad el legyszi amit irtam
Sinclair · Tag · Kedves Exlepras! en meglatogattam a holgyet mielott elutazott volna.teloban eggyeztettunk,ok megerkeztem,megtalaltam a lakast.lakas szep nagy uj epitesu emeletes ,kertes csaladi haz.sokat nem lattam belole,nem volt szabad.egybol tereles a furdo szobaba.naszoval a holgy nem ep csinos,es nem is sovany ahogy a hirdetesben szerepel.kepei valosak,csak trukkosek.meg a zelejen kerdeztem hogy es mint vannak a dolgok.hat hogy felido,amiben szigoruan benne van az erkezes,tuss,oltozes es szevasz...mondom hej,nem ugy a korrekt hogy maga az **tus felidos?nem hogy nem ...mondom ,eleg nagy utat tettem meg ,nem lehetne kivetelezni? n ajo ok,menjek tusolni.elarulnam 25 perc a bejutastol es mar kint is voltam,mar a kocsival alltam kifele...letussoltam, utana a holgy is ment letussolni,addig szetneztem a pici szobaban.irosasztal szek,szekreny tele konyvvel.egy sehol.matrac a foldon...na ok.megjott a holgy is,neki kezdtunk,en fekudtem, o meg franciazott.bar inkabb a kezet hasznalta es tatogott a szerszam folott,es sunyin rahajolt ne lassak semmit.mondom ok,gyere ulj bele,par perces dolog volt ez is,lepattan rolam,mar tepne le a szerszamomrol a gumit,hogy ``gyere elvezz el``.mondom ho ho,varjal mar,mondom poz csre,hatulrol.ok 2-3 perces akcio ,aztan vegul meg elem terdelt es a szajaba kerte a nedut.osztalyozzam? lakas ,furdoszoba 4/5,hozzalallas kritikan aluli,semmilyen felling nincs abszolut ellent mond mindennek amiket hirdet szoval 0,higienia 0,sajna a holgy erosen izzadsag szagu volt meg ahoz kepest is hogy elotte tussolt,lehet problemai vannak,es alul is eleg szagos volt..kinezet 2/5.ez sztem mar lehuzasnak szamit,megbantam hogy voltam,ja es jo tanacs,szamomra tanulo p*nz volt, aprohirdeteseket nem eri meg nezni ,legtobb csaj kamu kepekkel hirdet,vagy lepukkantak.akiknekmar van normalis hirdetese,tobb keppel,az talan elonyosebb,es egy fokkal megbizhatobbak.ja es miert nem fordultam ki mar a legelejen a lakasbol? p*takot elore kerte,es mint mar mondta eleg sokat utaztam miatta,kivancsi voltam.remelem segiteni tudtam.minden jot!
Sinclair · Tag · nekem tetszik :D
xxx69casting · Kvázi-tag · Közönséges aranyeső
Rendszertani besorolás
Ország: Növények (Plantae)
Törzs: Zárvatermők (Magnoliophyta)
Csoport: Valódi kétszikűek (eudicots)
Csoport: Rosidae
Csoport: Eurosids I
Rend: Hüvelyesek (Fabales)
Család: Pillangósvirágúak (Fabaceae)
Alcsalád: Faboideae
Nemzetség-
csoport: Genisteae
Nemzetség: Aranyeső (Laburnum)
Fabr.
Fajok
Közönséges aranyeső (L. anagyroides)
L. alpinum
Bocs a trollkodásért...
xxx69casting · Kvázi-tag · A nagyecsedi fekete szemek vállal. Nem ismered a nótát? Aranyeső a szép kislányra, aranyeső a...(faszom tudja mire). XD
ezek szerint Te vagy a másik este vendége :)
Mert privátban nagyon kevesen fognak neked válaszolni, sokan nem is nézik, hívd fel és megmondja neked azonnal a választ.