Hello mindenkinek! Liza19 mar nincs a varosban,ma hivtam es Luca40 valaszolt ,mondta hogy nem tudja hova ment, es hogy szerinte mar nem dolgozik.udv mindenkinek!
Sinclair · Tag · Hello mindenkinek! Liza19 mar nincs a varosban,ma hivtam es Luca40 valaszolt ,mondta hogy nem tudja hova ment, es hogy szerinte mar nem dolgozik.udv mindenkinek!
Üdv!
Olyan csinos erotikus masszőr hölgyet keresnék akinél van lehetőség NFSZV befejezésre.
Fontos hogy "rendes" masszázst is szeretnék nem ilyen simi simit.
Ajánlásokat privátba kérném, hölgyek is írhatnak!
Előre is köszi.
degye75 · Lelkes újonc · Sziasztok!
Berni (24) szerepel már valakinek a tarsolyában?
Milyen a kis csecs-becse?
A jedi bölcselet szerint ledöntve minden fát le lehet gallyazni :)
Nem hiszem, hogy néhány centi magasságkülönbség kifogna a lányokon. Ha aggódsz kérd, hogy ne vegyen fel magassarkút !
Hát ez is több mint a semmi ! Na majd egyszer.
Jah régebben amúgy cica néven hírdetett, valaki azt írta rá hogy kedves lány. Tudtommal más info nincs róla.
Hát engem nem nagyon zavar nem a méret a lényeg :DD
Apropó Zsüliett ki hogy van azzal a dologgal hogy egy nála magasabb lányhoz menjen el "látogatóba". Nem vagyok egy égi meszelő de az itt lévő lányoknál azért néhány kivételtől eltekintve magasabb vagyok, viszont pl. itt van zsüli is aki jól néz ki de 1-2 centit lehet rám ver, ha még magassarkúban nyit ajtót hát nem tudom mennyire érezném kényelmesen magam :D De lehet ezzel csak én vagyok így. Szerintem csak jobban érzi a lány is magát ha ő a kissebb, még akkor is ha ez nem egy szokványos "randi":)
Sziasztok! Zsüliettről valami infó?? Tapasztalat valaki ??? Nekem nagyon bejön de így látatlanba nem vállalom :D
Hát ha felhívod nem ezt a választ kapod...hanem hogy már nem dolgozik, vagy egyetalán vagy csak itt...
degye75 · Lelkes újonc · Dorka visszatért... milyen a franciája? Valaki tapasztalta már?
Mi ez a nagy csend :)
Nem kell betojni srácok!!!!!
LIZA MEGÉRKEZETT!!! :)
Hello
És milyen néven? Mert a régi névvel nem találom őket.
Szia kun!
A keresett hölgyek nyíregyházán tűntek fel nem rég.keresd ott őket.
Sinclair · Tag · ez a 18as Maya?
Sziasztok
Tudtok valamit a régebben itt hirdető szoboszlói csajokról?? Konkrétan Candyre, és Perlára gondolok.Előbbit valamelyik oldalon láttam hírdetni, de utóbbit nemtalálom sehol. Annó sokat szemeztem a képeikkel, és mire rávenném magam, és a helyzet is azt hozná eltűnnek.
Na ebben most egyetértünk :)
Én személyszerint mindíg fürdök ,ha benne van az időben ,ha nincs ,nem érdekel! Ha pedig közlik velem, hogy benne van az időben akkor az életben nem megyek oda többet és megírom a véleményemet itt! Bár ilyet én még nem tapasztaltam, annak ellenére,hogy olvasni olyan beszámolókat ahol van ilyen.
Kiválasztasz egy lányt az oldalról, aki jól néz ki, csinos még a beszámolók is alátámasztják, hogy jó lesz. Odamész, kif*z*ted ELŐRE a nem kevés ór*b*rt, aztán go zuhi, visszaérsz ,elkezdődik a műsor és megérzed a bűzt! Na arra lennék kívánics, hogy hasonló szituban ki- mit cselekszik?! Ez költői kérdés volt ,nem kell válaszolni, viszont eléggé elgondolkodtató! Főleg azoknak akik magukra ismernek...
Még mindig érdekelne, hogy kit ajánlanátok leginkább Debrecenben egy jóféle SOS franciskára... légyszi, akinek van jó tapasztalata ezen a téren, az írjon nekem! Köszönöm előre is.
Lizáról olvastam eddig a legjobbakat, de sajnos őt már nem látom a hirdetők között. Ő kiszállt a buliból?
Sinclair · Tag · szoval neked nincs embered...