Az a te problémáéd ha nem sikerült leszűrni az első mondatot. Megtetszett a kislány és nem akarod elhinni a véleményeket? Akkor uccu neki és meglátod...
Az a te problémáéd ha nem sikerült leszűrni az első mondatot. Megtetszett a kislány és nem akarod elhinni a véleményeket? Akkor uccu neki és meglátod...
Fütyülős · Őstag · Na most akkor te nem voltál higiénikus vagy ő? Mert nem egyértelmű!
Már régen megakartam látogatni, de még mindíg ott tartunk, hogy büdös, de bomba!
Meg fadarab, de jók a csöcsei! Egyáltalán jól érezte valaki nála magát?
?????
Nikol (22):
Könnyű egyeztetés után átlagos panelben fogad. A képek a testéről szerintem stimmelnek, arcra átlagos a lány. Elszámolás előre, zuhany, aztán nem sok udvarlás volt, egyből a lényegre tértünk. Jól csókol, a párizsi nyelvjárást is elég jól beszéli. Akció közben van egy kis 'így ne, úgy ne", nem veszélyes, de azért egy kicsit zavaró. Egynek elment.
Melicica (24):
A lakás átlagon felüli, tényleg kellemes a környezet. A lány intelligens, ha te is az vagy, akkor tutira szót értessz majd vele. Tetszett az arca, a teste nem igazán az én ízlésem (nekem egy kicsit darab a csaj), de ezt a képek alapján tudtam előre, így meglepetés nem ért. Inkább a feelingre voltam kíváncsi, az viszont tényleg barátnős, nem túloznak a rajongói. Itt nem csak marketing, hogy te vagy a középpontban. A csók, a francia és az akció is rendben van teljesen. A finomabb BF-et keresők megtalálják a számításukat nála.
Hasonlóan rossz véleménnyel vagyok én is Ritusró. Nekem tetszett a lány nagyon de a higiénia az tényleg gáz (pedig első voltam aznap) + rendesen azt éreztem, hogy undorott tőlem mintha kényszerből csinálná ezt a dolgot. 8 perc után eljöttem.
Próbálok lépést tartani :D igyekszem tanár úr igyekszem :D :))
Tini Diánál volt vki ? Írisz megéri a p*nzét ? :)
Engem ő Ancsa 18ra emlékeztett, az alkat, a magasság a súly, nyitvatartási idő:) Bár ekkora melle talán nem volt(bár műtermi képekről beszélünk, ott hajlamos a mell nőni), de ide a bökőt hogy ugyanott rendel ahol ő:) Nem mondom,hogy ő az, de engem emlékeztet rá.
xD Tisztelem a beválalóságodat:) Jah lehet nekem sem kelleene foglalkoznom ilyenekkel, bár amit te írtál nekem az már tényleg az extrém kategória, de biztos egy egész új élmény lehetett:)
Zsuzsi 21.nél járt már valaki ? :)
1x voltam nála, elég is volt! A képek alapján "jobbat" vártam, próba cseresznye!
zandras · Tag · Ki milyen extrém. Ego 175. BP. volt egy lány 191!!!!! + A cipö! Isteni volt! Értette a tréfát,sokat voltam nála.... sajna abba hagyta
Sergio!....voltál nála többször is vagy csak 1x ?....Ő lett volna a következő "áldozat".....de ha nem Ok a higénia akkor valszeg sztornó ez a csaj is.
Sziasztok
Tudnátok ajánlani valakit, aki m*ly t*r*kban jó?
Köszi
szexi? lehet, de hogy arcra nem az ,az tuti...
na meg a higiénia sem erőssége, sajnos...
fadarab? hát fogjuk rá, nem mondanám ,hogy fadarab, de nem is az az aktív fajta, próba cseresznye.. :)
Bár minden fadarab ilyen szexi lenne xD
Fütyülős · Őstag · Ritus vagy Rita tényleg fadarab?
Hali,Perla az Perla maradt Candy meg Málna lett (biztos fogyókúra van cukor helyett gyümölcs :D ) :)
Hello Petra 29 röl valakinek van infoja köszi
Az fasza, a legjobb szolgáltató volt :S
Fütyülős · Őstag · Ha valaki meglátogatja, én is kíváncsi lennék az infóra Zsüliettet. Mi hülye név! Olyan cigerós!
Amúgy aki nálam magasabb az már biztos kosárlabdázik! :)
Nem tudom ilyen lehet, ha magasabb egy lány.