Mert ha nem viszek milyen következményekkel jár??? Pozitív vagy negatív?? :D
Mert ha nem viszek milyen következményekkel jár??? Pozitív vagy negatív?? :D
Hi
Én februárban jártam nála, de még biztosan visszamegyek hozzá!
Nagyon szép az arca, finom a bőre, kedves, aranyos, egyszóval ragyog a lány (legalábbis számomra)!
Hat, illetve tíz szál rózsát vigyél magaddal.
tsá
Ha szereted a nagy cickokat ajalot.
Sinclairnél a pont. Semmi értelme vitatkozni vele, mert mindent kiforgat, és baromságokat írogat, tuti hogy többször visszaolvassa magát, és élvezi a művét... Nem szabad leállni vele vitázni, mert addig b@szogat, amig bele nem fáradsz a válaszolgatásba, és miután ráhagyod, jön a fölényes "ugye, hogy igazam volt?!" dumával. Felejtős a pali..
Most hogy Liza elment, kit tudnátok ajánlani 18-23 közötti kategóriában?
Leginkább friss tapasztalatoknak örülnék.
Köszönöm :)
Sinclair · Tag · most ennek az egesznek mi ertelme van? ez lesz az uj hobbytok? beszelitek itt a nagy semmit.grof is orult hogy talalt maganak egy vitapartnert,mert maskulomben senki nem szolna hozza
Gratulálok! Nagyon ügyesen szeded szét darabjaira mások hozzászólását, hogy biztosits mindenkit szellemi fölényedről és közben igazold a saját- egyébként abszolút feltételezéseken alapuló- következtetéseidet. Azonban közben szépen rajzolod előttünk jellemed következő képkockáját, amit az elejétől kezdve érezni lehetett és az utolsó mondatod árulkodik róla igazán. Úgy tűnik csak érdekek mentén tudsz gondolkozni és csak ezt tudod feltételezni másokról is. De arra a kérdésre továbbra sem adtad meg a választ, hogy mi érdeked fűződik ahhoz, hogy másokat negatívan tüntess fel ilyen szorgosan és kitartón.? Talán néhány, a legutóbbihoz hasonló míves hozzászólás hozzásegít majd mindenkit ennek a megértéséhez, mert már kár lenne tagadni, hogy én csak ezt az egy dolgot szeretném megtudni tőled és semmi mást. Így hát nincs más dolgom, mint továbbra is biztatni téged a szorgos munkára, hátha a megvilágosodás élményét át tudjuk élni mindannyian. Hajrá!
Fütyülős · Őstag · Köszönöm. Hasznosnak bizonyultak a beszámolók! :)
1 like!
Nórika(20)
Őt tudom ajánlani :)
Hello Mindenki
Nagy mellű lányokról szeretnék infot kérni volt-e már valaki Lora 19, Dia 28, Kitti 36, Mesi 35-nál? Kittiről nemsok inót találtam Mesiről meg egy két negativ esetleg valkinek pozitiv tapasztalata? Köszi előre is.
Már kezdem érteni, miért van neked ennyi megszólalásod ezen a felületen. Nem szeretnék hozzád hasonlítani, de most nem állom meg, hogy ne tisztázzunk valamit. Az én felismerésem az volt veled kapcsolatban, hogy ha van egy hozzászólás ami merőben más véleményt fogalmaz meg a tiéddel szemben, azt te képtelen vagy elfogadni. De ennél tovább is mész rögtön és próbálod úgy beállítani a hozzászóló személyét, mintha nem is létezne. Azt gondolom ez a te jellembeli hiányosságod és nem az enyém. Én nem szeretek olyannal értekezni aki a puszta létemet is kétkedve fogadja, mert számomra az az ember komolytalan és érdektelen. Biztosan lesz ehhez is valami szívhez szóló, sértő vagy kevésbé sértő hozzászólásod, így aztán feladom neked a labdát és használd ki a helyzetet, hogy egy általad fiktívnek vélt látogatóról írhass valami szépet, mert mint látom ezt a világért sem hagynád ki. Hajrá!
Kicsit sok ez hogy csak véletlen egybeesés legyen, ez egy jó tanulság lehet mindenkinek h a gumi mi mindentől védhet meg.
Az igazság messze van attól amit mi gondolunk úgy érzem. Abban viszont teljesen igazad van, hogy túl sokat udvaroltunk egymásnak és közben elveszett a lényeg. Én sem lettem okosabb, valószínűleg te sem sokkal, de azért örültem a vélemény cserének. Azt gondolom ezt felesleges folytatni, mert parttalanná válna. Biztos lesz majd olyan is, amiben talán egyetértünk. Viszlát!
Az utolsó akinél voltam nekem is Moncsi volt, 3 hete kb, azóta beteg lettem, valami hasmenéses nyavaja elvileg vírusos. Viszont gombás fertőzésem is volt odalent amit az orvos betudott a vírusos nyavaja szövődményének, vagy az antibiotikum hatásának. Már jól vagyok teljesen, viszont így belegondolva lehet a gombás fertőzés mástól származik...A gombás fertőzés miatt néztek kenetet is ami hálistennek negatív lett, szóval én megúsztam, de ez több mint gyanús (nálam volt NF).
Én is azt mondanám vigyázzatok vele...
Ha az autószerelő jól megcsinálja az autómat, nem érdekel ha rendetlen a műhelye, és legközelebb is hozzá megyek. Az, hogy valaki kevésbé jön be, de jól csinálja amit csinál, nem kizáró ok, hogy újra felkeressem. Remélem segített az autószerelős hasonlatom. :)
De nem akarok veled vitázni, nincs semmi bajom veled, csak próbáltam/próbálok segíteni, hogy megértsd a motivációját.
Hisz leírta azt is. Átlag felettinek tartja a francia tudásodat, ami egy elismerés. Nincs a szolgáltatásoddal baja, csak nem jössz be neki. Mit olyan nehéz ezen érteni?
Hali!
Leona nevű lánynál nem járt még senki? Ezek az új képei eléggé meggyőzőek arról h
tényleg afró, korábban volt bennem némi kétely h esetleg csak rétin. de így már tuti a csaj
Ha valaki járt nála írja meg pls mert azért nem minden a külső, egy jó hozzáállás sem árt. :)
Sziasztok tudtok valakit ajánlani aki jó mélytorokban?
segitségeteket előre is köszönöm.
Rytáról olvastam külömböző véleményeket így hát pár napja enyhítve kiváncsiságomat gondoltam megtapasztalom mit is vállal:) Telefonos egyeztetés alapján masszázsra indultam. Bejutás könnyű és a képeken látott hölgy fogad:) Kedves vidám teremtés:)
Bejutás után rövid megbeszélés és a masszázs mindjárt alakul:) Nf igaz végig nem vállalja de élvezettel csinálja:) Aktus hátulról,nem kell vele finomkodni:) jól nedvesedik, meglátásom szerint élvezte is:) Cicibe lehetne erősebb és masszázságy helyet kényelmesebb ágyon is kipróbálnám de ennek ellenére nekem bejött.
Meglátásom szerint inkább szinpátiafüggő lehet az aktus.
ART015 · Újonc · Cső
Egy kis élménybeszámoló:
Alexa29:milf kategóriában részemről az egyik leg a jánlottabb a vezéren rendel tökéletest test szép arc a franciskája nekem nagyon bejött nem vad cu.i hanem érzéki nyalogatás és nem utolsó sorban szerintem akinél eddig jártam a leg inteligensebb parkolás ingyenes a lakásban nagy a nyüzsi fürdőszoba erős átlagos.
Bia:a pistn fogad szép test a kégli erőssen dohányfüst szagú lepusztult panel a hölgy nagyon kedves francia átlagos az aktus kimondottan jó vele ha hátulrol pakoltam az a látvány mindent meg ér kerek popsi leirhatatlan gyönyörű derék ajánlott részemről
Niki30:milf egyedül rendel kb2éve voltam nálla visszajáros akkor a kartin volt hatalmas nagy kék boci szemek vekony test pici kemény cici szerintem ő az aki igazán élvezi is amit csinál oda teszi magát rendesen hatalmas nagy perverz duma jó francia igazi barátnő filing nagyon jó emlékeim vannak rólla részemről ajánlott biztos választás ebben a kategóriában
Pannika30:anno a fényesen voltam nálla lepukkant egy nő nekem nagyon nem jött be ezért nem ajánlott részemről hozzáteszem az itt hirdető nőkszerintem90%a kor nagyon sántít és akkor nem írtam sokat nálla főleg nem
Szandika:ő volt az én legnagyobb kedvencem iszonyat menyire figyel a részletekre a tisztaság péda értékű nálla és szerintem ez a legfontosabb bár a fracián lehetne mit finomítania de őt akár párnak is elfogadnám:)
izácska:a kategoria kedvelői nem fognak benne csalódni talán 3xvoltam de annyira nem jött be ugyanez szabina is bár ő egy kicsit lelkileg zuhant de rá sem lehet rosszat mondani mind 2 lány franciája átlag feletti
Eliza az apróban:matrac a földön pici szoba erőssen izzadékony de nem ápolatlan francia nagyon gyengus sokat kezezik nagy nyillás van alatta
Mariann:na ő az akit legszivesebben elfenekelnék és haza zavarnák tul fiatal ő ehez a fényesen van jol néz ki kicsi felesleg de egyben van
Csilla:na őhozzá a forum miatt mentem el a lakás messzemenőkig a leg igényesebb modern és sorolhatnám a hölgy korához képest igen jól néz ki szép test és cicik az árak húzósabbak a nagy átlagtol de megéri
Szexicsoki:ő nagyon ingázik gyönyörű p..ci igényes sportos test ő vér profi neki aztán lökni kell semmi kecmec ő sem egy rosz választás
Angyalka:a kép egy kicsit csalókás lényegesen vékonyabb francia csak gumóban nem is igazán nedvesedett sehol nem jártam így kézzel kellett befejezze amugy nem néz ki rosszul szorakoztató értéke átlag feletti mókás lány de nem leszek visszajárós
Krisztina33 hoz készülök de nem igazán lehet elérni de kitartó leszekGabócárol ha tudna valaki infót megköszönném