Megosztok néhány "élményt" makktársaim részére, aztán aki akar merít belőle...
Gabóca (19): A fotók túl jóra sikeredtek róla. A csenevészke kislány, remeg a pénzért, bőnyállal szívja a szerszámod de a jó az nem ilyen, unot, savanyú arccal szolgáltat. A Görgey streeten lévő panel lakás koszos a törölköző büdös, a lepedő sárga. Nem ajánlott!
Bia (24): Jól néz ki a lány, jófej is a maga egyszerűségével, megfordult már ***moderálva***. Az aktus nem egy nagy durranás, és az igazat megvalva a franciáján is lenne mit javitani... Az Istvan street-i panel valóban füstös és egy csinos lány jobb kecót érdemelne....
Christine(29): Én még ezen a néven látogattam meg a leányzót, aki idősebb sztem mint azt írta. Leharcolt szolgáltatás, unott és lehúzós hangulat, csinálja és kész... A szintén István streeten lévő kecó szintén alap, vízben álló fürdővel, savanyú törölközővel, átbaszós tusfürdővel.
Ryta: Nagyon szimpatikus szöszi masszőrcsaj, kellemes szolgáltatással, isteni prosztata masszázzsal, bár gumis franciával de beleéléssel! Kishegyesi streeten lévő panel szép állapotú szobával, tiszta fürdővel, illatos törlközővel. A Nikyvel közösen kíváncsi vagyok mit nyújthatnak!
Szonja (26): Egy ***moderálva*** (185 cm) kissé igénytelen leányzó, de ha már ott voltam egy franciát kértem azt szépen végig is tolta, komoly fenéknyalással. A lakás kupis volt, a lakótárs mivel nem szolgáltató volt nehezen viselte a vendégeket...
Elvira (36): Valóban tudja hogy hogyan kell kivégezni egy pasit, egy igazán kellemesen erős masszázs után durrant el, nagyon komolyan, aktus nem volt de a kapott érzés felért több rossz dugással is. Még a Sámsoni strret végén voltam nála de szép volt a lakás, igényes tiszta, illatos!
Folyt köv...