Perpillanat két lány között vacilálok,akihez szeretnék elmenni a vélemények és a képeik alapján, de nem tudom, melyik érné meg jobban. Ti kit ajánlottok inkább? Gréti (34) vagy Bia (24) ?
Perpillanat két lány között vacilálok,akihez szeretnék elmenni a vélemények és a képeik alapján, de nem tudom, melyik érné meg jobban. Ti kit ajánlottok inkább? Gréti (34) vagy Bia (24) ?
Kösz az infót! :) Én itt többnyire csak csendes megfigyelőként szoktam lenni itt a fórumon és tanúsíthatom, hogy általában nem szoktad a lányokat pocskondiázni, sőt! Egyébként Irisz eléggé megnyilvánult itt anélkül is, hogy te bármi rosszat írtál volna róla. Ez után a beszédstílus után, amit itt levágott, én biztos nem fogok hozzá menni egyszer sem. Ja és kedves Irisz! Még hozzátennék annyit, ha már a helyesírásról papolsz itt másoknak, akkor kérlek, első körben te magad is sajátítsd el a helyesírás általános iskolai szabályait! Köszi :)
Szia örömmel vennék én is minden infót DYA 40-ről mielőtt ellátogatnék hozzá !!!!!!!!!!!!!!!! Kérlek, hogy az alábbi e-mail címen oszd meg az infóidat !!! Előre is köszönöm - BÉCI!!! ***moderálva***
xxx69casting · Kvázi-tag · Az Íriszt azért nem látogatom meg, mert több felől is azt hallottam ott nincs NF. Nekem szükségem van a NF-ra.
Tényleg nem lehetne ezt befejezni végre valahára?
Kriszti (33)· győri szexpartner · Újonc · Téged IMÁDLAK!!!!
Már miért lenne a "bánat" cigányos? Még ha azt írta volna, hogy "ne bazsevájjá má itten dik mán"(lehet felcseréltem a szórendet xD ) akkor lehet én is gyanakodnék :) Bár most már magamra is gyanakodom, hogy ilyeneket tudok :D
Kriszti (33)· győri szexpartner · Újonc · ***moderálva***
A legnagyobb problémának azt érzem, hogy Ti itt mindenféle szavakkal dobálózhattok anélkül, hogy bármelyikötök is vállalná magát, ezzel ellentétben az itt hirdető lányok (evidens), hogy vállalják önmagukat és teljesen védtelenek az ilyesfajta lejáratóhadjárattal szemben...és uram bocsá' olyan szavakat, kifejezéseket használok ami nekem tetszik, egyesek olyan bejegyzéseket írnak ide, hogy ember számba nem venném, nemhogy az etnikai hovatartozását vitatnám!!!!!
Tudod kedves, az intelligencia nem bőrszín kérdése :) Szép napot!
xxx69casting · Kvázi-tag · Kedves MT-k örömmel jelentem, hogy Liza, a szilaj kis kanca vissza tért. Voltam nála, jól éreztem magam, a műsor színvonala a megszokott. Már pont bajban voltam, mert egy fiatal lányt szerettem volna, egyébként Évikét néztem ki, de erre megjelent Liza így inkább mellette döntöttem. Évikét talán későbbre tenném. Az apróban hirdető Dya (40)-ről tud valaki valamit? Árak átlagosak, no mell, izmos popsi. Műsor színvonal, arc, viselkedés, feeling? Köszönöm előre is, ha valaki Dya ügyben infóval segít. Szép napot mindenkinek;)
Sziasztok!
Lenne 1 olyan kérdésem hogy Ancsa18 hirdetőről nem tudtok valami infót hogy hova tünt??
Köszi előre is!
Nándi · Őstag · :D Lám mégis vannak akiknek kell a szótár!
Virágnyelv... :)
Pedig egy gyakorlott látogatónak már tudnia kellene, hogy ezen a fórumon szinte semmit nem szabad szó szerint érteni:D
Kedves Fórumozók és kevésbé Kedves Gróf Úr!
Nyitottam egy új lapot a témában, de ez lesz az utolsó. A gróf előző megszólalására már nem is reagálok, mert érdektelen. Hallgatok a nálam abszolút és veled kapcsolatban is tapasztaltabbak véleményére és befejezem veled a diskurzust. Rögtön elnézést is kell kérnem mindazoktól, akikben visszatetszést keltett az elmúlt napok páros gyakorlata -hiszen a fórum szerintem sem erre való-, de kellett némi idő mire kialakult bennem is egy felismerhető kép. Hát itt mellékelem hozzád a használati utasítást, hogy mások akik hasonló szituációba kerülnek veled szemben okulhassanak belőle.
Induláskor volt egy naív elképzelésem arról, hogy sikerül megfejtenem mi lehet a motiváció, cél vagy érdek a mögött, hogy valaki ismeretlen emberek rossz hírét kelti, szánt szándékkal sérteget másokat és sárral dobálózik. Aztán menet közben rájön az ember, hogy itt nem is a személyek érdekesek, hanem maga a cselekmény és annak lefolyása. Emberünknek van egy defektusa, ami vagy szocializációs sérülés vagy születésétől ilyen és ez okoz nála aberrációt. Szándékosan beleköt ismeretlen emberekbe és várja, hogy valaki felvegye a kesztyűt, ha talált egy ilyet mint én is, aki képes leragadni az érthetetlen dolgok megfejtése okán és ellenvéleményt fogalmaz meg, az a táptalaj a számára. Szétcincálja a véleményeket, érthetetlen következtetéseket szül belőlük, presszió alatt tartva és provokálva a vitapartnerét mindaddig, amig az végül feladja az értelmetlennek tűnő csatározást. Ekkor jöhet a magasztos végszó részéről, melyben ország világ előtt hirdetheti minden kétséget kizáró szellemi fölényét és felsőbbrendű mivoltát. Hát ez vagy te Gróf Úr!
És mit lehet tenni egy ilyen métellyel, ami élősködik a gazdatesten? Hozzáértő metszéssel el kell távolítani. A mi esetünkben ez úgy működhet, hogy nem fogalmazunk meg vele szemben véleményeket, és így nem kap táplálékot a degeneratív elme. A magam részéről én karanténba is helyeztelek mától.
Üdv Mindenkinek!
Sinclair · Tag · en ugy szoktam hogy egy tabla csokit viszek a holgyeknek, de azt a kocsiban hagyom,es ha pirospontot erdemelnek akkor a tavozas utan vissza futok meg vele,hogy apropo ez egy aprocska figyelmesseg reszemrol a kellemesen eltoltott idoert.volt sajna hogy elore csoki,semmi reakcio :P benne van a pakliban.de azert a rozsacsokor mar tulzas szerintem :) erdekes lenne, 1 felido 10szal rozsa + xx pengo stb :P
Sinclair · Tag · legalabb ennyi oromod van :D
Srácok!
Most jöttem haza a "nagycicis"Nórikától!
Első alkalom hogy örömlánynál jártam, így nincs összehasonlítási alapom!
Szép tiszta, rendezett lakás, nekem kifejezetten kellemes!
Én könnyen odataláltam, ingyenes parkolás! Szexi fehérneműben fogadott és első perctől kezdve nagyon kedves volt!
A hölgy molett, hatalmas természetes gyúrni való cicikkel! Nagyon szép az arca és a mosolya!
Az aktus, nekem nem volt a legjobb! Ami azért lehetett mert nem láttam rajta hogy élvezné és nekem ez nagyon hervasztó! Illetve hogy nagyon mechanikusnak éreztem, de biztos a tapasztalatlanságom az oka! Néha kérdezte hogy jó-e így, szóljak ha pózt váltsunk, hogy szeretném, stb stb! Ez nem panasz csak megjegyzés, de valószínű tényleg csak az én érzelgősségem miat lehet!
Az aktus után nagyon jót bezsélgettünK! Igazán kedves, barátságos, földönjáró a hölgy! Aki nem csak egy gyors dugást keres, hanem egy kellemes órát, én nagyon ajánlom! ha nem is az aktus miatt de jókedvel jöttem el! :)
Nem ti vagytok az elsők, akik hasonló jó tanácsot adnak a témában és igazatok is van, csak kíváncsi voltam miért pont engem pécézett ki szegény ember. Erre úgysem kapok választ, jól látjátok.
Ha se rózsa, se rugó, se lepedő, akkor vihetsz dohányt is vagy sóskát/suskát. :D
Rózsa helyett vihetsz neki rugókat is vagy lepedőket, csak a rózsa az romantikusabb. Nagy gyűjtő a leányzó, mint minden hirdető itt az oldalon. :)
Félő, hogyha üreskézzel állítasz be, akkor ürítetlen farokkal távozol. :D