Üdv!
Ha jól tudom kb 1000 éve nincs Debrecenben sajna. De ha mégsem így lenne okventlenül szólj mert nagyon kellemes társaság volt.
Üdv!
Ha jól tudom kb 1000 éve nincs Debrecenben sajna. De ha mégsem így lenne okventlenül szólj mert nagyon kellemes társaság volt.
A ***moderálva*** oldalon talákható KYRA nevü szolgáltatóról van valakinek informácioja.Köszönöm elöre is.
Kár, hogy Moncsi nem értékelte a hozzászólásodat megfelelően, pedig szerintem a jó humor magasiskolája. ;)
Hát végülis a hírdetsésében írja, hogy "külöleges meglepetésem van a számodra" xD Nah jó, azért kész tényként ne kezeljünk egy hozzászólást:)
Szerencsére gumiban kértem a franciát is:)és a nyalifali is kimaradt; ezek szerint jóltettem.
Hát ha bevállaltad az nf-et vele akkor 3-5 nap után te is megtudod mondani, hogy igaz-e. Ha neked nem jönnek elő a tünetek, akkor nagy valószínüséggel, nem sok alapja van.
Na ezt most nem értem miért moderálták, csak konkrét tapsztalatokat szerettem volna kérni. Megerősítést azoktól akik tényleg jártak már a lányoknál. Szóval szolibarnák valóban? Mit tudtok?
Tegnap írtam véleményt Moncsi ról ide és egy másik népszerű fórumra is, ahol jött egy reagálás, de mivel elég érdekes gondoltam bemásolom hátha van annak is valóságalapja, és esetleg valakit befojásolhat a későbbi döntésében,
"Én is voltam már nála, sőt az utóbbi 2 hónapban csak nála. Velem kedves volt és jól éreztem magam, viszont most meg ***moderálva*** kezelnek. Nem kérdés kitől kaptam el.
Úgyhogy vigyázzatok vele! "
Hát ugyan én nem szoktam 5 generációra visszamenő családfát kérni senkitől(főleg mert én nem bőrszín alapján döntök), de ezek mind Magyar lányok (remélem ezt akartad hallani :) ). Nem is értem, mindről messziről látszik hogy nem kreol bőrű (Andreán is látszik, hogy szolibarna színe van).
Közben megnéztem megint az adatlapját, még büszke is a nem létező franciatudására. Fogazik, és a franciája egy rakás nulla. Mégha a kézimunkáját fényezné, és azt írná, hogy átlagos vagy picit átlag alatti, azzal egyet is tudnék érteni.
Durván két-három hete jártam Sziszikénél.
10 szál piros rózsát vittem neki, de egy órát sem maradtam végül, és 5 is sok lett volna neki szerintem.
Szent Anna utca közelében lakik, a lakással nincs is gond.
A képeken ő van, arca élőben is szép, de a hasán zsírleszívás heggek látszanak, de alkatra sem visszataszító azért, bár nem is egy bombázó. Mellei nagyok és eresek, hála az égnek nem vette le a melltartót, csak a dekoltázsát láttam. Natúrban nem állítja fel a kispajtást, de utólag ennek is örülök, ugyanis olyan avatatlanul, szakbarbár módjára durván bánik vele, hogy olyan sebeket szerzett a kisöcsi, hogyha nincs rajta a védőfelszerelés, tuti elfertőződik. Leginkább a kézimunkát szereti, de abban is csak amolyan átlagos. Mikor már kezdtem volna felizgulni, akkor megállt tévét nézni, aztán csodálkozott, hogy a pajtim is elvesztette érdeklődését. Fájdalmas amit csinál, nem ért hozzá. Kis türelmi időt kértem, majd én magam vettem kezelésbe a kisöcsit, és a sérülések ellenére sikerült akciókész állapotba hoznom. Mondtam, hogy ok, akkor most gyorsan kutyapóz. Rendesen elkezdtem pakolni, erre 3 perc múlva kiugrott belőle. Kérdeztem tőle, hogy fájt neki, a válasz, hogy nem. Újabb kézimunka, végül sikerült pontot tennünk a végére. Érdektelen, unalmas személyiség, abszolút nem élvezi amit csinál, de nem is erőlködik, hogy megjáttsza legalább magát. Már a legelejétől kezdve alig vártam, hogy vége legyen, talán még ő sem akarta ennyire, hogy vége legyen, mint én. 10-es skálán egy bő 2-est, vagy jobb esetben egy 3-mas alára tudom értékelni. Az életben nem látogatom meg többször és másnak sem ajánlom. Egyedül a szép arca és a nagy szemei miatt mentem el hozzá, sajnos hiba volt, Viszonylag *lcsó, de a színvonalhoz képest piszok dr*ga. :S
Értem én, de valaki ezt nem teszi szóvá, én nekem sem tűnik az ellenkezője a képek alapján, de aki ért a photoshophoz az sok mindent meg tud csinálni. Valaki aki járt is náluk tud hozzáfűzni a dologhoz. Ariel, jerikó utcai Andrea, Lola 33, Ágica, Tini Dia szolibarnák? De nekem az is jó, ha egy tuti magyar csajt ajánlatok. Köszi
Napsugár (22) és Bia (24) Debrecen melyik részén található?:) A választ előre is köszönöm!
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Sziasztok
Én is voltam Ryta( 30) nevü hölgynél és tényleg azt kapod***moderálva*** amit telon mond,deeee........a sexet nem mondta nekem sem csak akkor amikor elmentem hozzá hogy,***moderálva***.
Én biztos hogy visszatérös vendég leszek nálla!!!
Szerintem a te hozzá állásodal lehetett a baj.
Üdv Mindenkinek !
Volt-e már valaki "vendégségben" a (Nekem) szimpatikusan aranyos Camilla 23 -nál ?
Sziasztok! Rita (30) Fölhívtam a drágát,elmondta mi mennyi és hogyan.Kérdeztem és azt mondta ,lehet szó másról is nem csak masszázsról.Megbeszélt idő előtt hívtam,a cim miatt,útána a lakás előtt is hivtam.Hú végre ott vagyok....De sajnos csalódnom kelett,nem úgy történtek a dolgok ahogy megbeszéltük.Így leléptem.Részemről NEM AJÁNLOTT kategoria.Ezt bebúktam.Valakinek van friss itapasztalat:Bia (24),Gabóca(19)Stella (19) lányokról.Csak friss tapasztalat érdekel.Ha van Fönökök ne...Köszönöm.
Sziasztok!
Az érdekelne, hogy Debrecenben tudtok-e ajánlani olyan lányt aki garantáltan szolibarna azaz hungarian girl :). Sajnos a képek alapján ez nehezen megállapítható, de akinek van személyes tapasztalata az ezt meg tudja állapítani (gondolom). Ariel, a jerikó utcai Andrea, Molly, Tini Dia, Lola 33, Ágica 19 az aki bejön első körben, ők pl. szolibarnák??? Köszi előre is a segítséget. Bocsi, de nekem ez fontos, ne vegye senki se magára. Remélem nem is moderálják a felvetésemet. Köszi
Sinclair · Tag · ezt irtam en is,csalodas,ido pocseklas
Sinclair · Tag · Hello! sajnos ez igy van,es tessek csak figyelni :``Kifejezetten figyelmes és türelmes lány vagyok! Szeretem kipróbálni magam az erotika területén, élvezem amit csinálok!`` basszus,ha kenyszerbol csinalja ,akor inkabb ne is csinalja,osszevissza igergetnek minden felet,megjelennek itt a forumon a negativ tapasztalatok,es aztan tiplizes...ha mar belefognak ebbe a szakmaba akkor tegyek mar oda magukat hogy becsulettel csinaljak amit csinalnak.felhaborito, eskuszom,foleg ez a felidos dolog,abban minden benne kel legyen,megerkezes,levetkzes tuss,akcio ,es csao,mar reg lejart amikor meg a 25perc csak kozeleg.tanulsag,mar az ajtoban vissza kell fordulni ha latjuk hogy valami nem koser.Heninel en is voltam tobbszor is boszormenyben,sajan volt hogy a beigert masszazs elmaradt meg igen ido elott tavoznom kellett,elallithatodott a vekkere,de volt olyan is hogy a felesbol bo egy ora is volt.a masik dolg hogy nem keri el elore,nalam mar ez + pont volt.maskulomben benne nem fogsz csalodni,imadja amit csinal,sztem korrekt szolgaltato,mindenjot,hello!
Hali!
Sajnos egy negativ tapasztalatot kell megosztanom. Moncsi 20 nevű hölgyről lenne szó, eddig még senki sem írt róla, így gondoltam meglátogatom, jó magas hosszú combú csaj így a képek alapján és a telóban is nagyon korrekt kedves. Hely a polirudvar, nem egyedül, egyeztetés egyszerű bejutásnál kér h más emeleten szálj ki kicsit kalandosabb, de nem is ez a lényeg. Lakásban még egyeztetés félidős prog. ***moderálva***, majd gyors zuhi, franciában nem valami jó,klasszikus bólogatós kutya,semmi kényzetetés csak mint egy gép amig nem szólsz h elég. Aztán beleült de az ágy annyira nyikorgott h pózt kellett váltanom mert már annyira zavaró volt, a szobák nem csak a folyosóra hanem egymásba is nyilnak egy sima harmonikaajtóval, igy az átszürödö zajok egy hangosan szóló rádióval vannak leplezve:( hátulról elég jól döngethető, de a popo hiába nem nagy egyáltalán nem kemény pedig fiatal csajsziról lenne szó, a melle meg nemvéletlenül van minden képen kézben mert brutál lógás tapasztalható élőben, kb a 20.dik perc után már többször rápillant az órára, én is látom mennyi az idő próbálok sietni, utolsó póz szemből, alap *ron van a csók, gondoltamkihasználom, de elég illúziórombóló kb mint egy hal csak nyitott szájjal hagyja magát nemhogy nyelv de még szájmunka sincs, inkább ne vállalná mint így. gyors befejezés, a végén szakad rólam a viz, és még megkérdi "még zuhanyozni is akarsz?" még jó gondoltam van még vagy 2 percem:) lehet h én nem jöttem be neki vagy csak nem volt formában, vagy mindkettő vagy alapból ilyen, de nekem nagyon nem jött be összeségében sajnos, részemről felejtős.