Arielről egész jókat hallottam, olvastam. Viszont velem együtt többek is próbálják elérni Krisztina 33-at, egyelőre sikertelenül. Igaz ma még nem próbáltam :P
Arielről egész jókat hallottam, olvastam. Viszont velem együtt többek is próbálják elérni Krisztina 33-at, egyelőre sikertelenül. Igaz ma még nem próbáltam :P
Üdv!
Ariel ill krisztina 33 valaki info ? Köszi !
Üdv
Hosszú kihagyás után visszatértem. Örömmel látom, hogy szép (már az alapján amire a képekből következtetni lehet) lányokért most sem kell messzire menni.
Közülük is kiválasztottam pont az a hármat akiről nem találtam infót. :( Hálás lennék ha valaki írna róluk beszámolót, akár privátban is.
Bianka (20)
Zsani (20) - van beszámoló ilyen nevű lányról, de a jelenlegi hirdető azt írja teljesen kezdő
Hanna (20) - róla is van beszámoló (amennyiben ő az), de meglehetősen sok az ellentmondás, sokan azt állítják kreol a lány, de képek alapján nem tűnik annak, mi az igazság?
Sok a vadász kevés fóka bocsi.
Sok a fóka kevés a vadász.Kedves szolgáltatók aki fizeti a primást azt kéri zenét.Gróf urral ,ha nem is értek mindenbe egyet igaza van.A szolgáltatások nincsenek arányba a jogdijakkal.Nem aszt várjuk el, hogy élvezzék a közös szabad idöt amiért fizetünk. Aki ebben szolgáltatásban dolgozik és nivós a hirdetése megfizethetlen.
Nándi · Őstag · :D Szerintem a Zoy hozzászólása is sántít! Te egy órával ezelőtt regiztél !!! Talán csak ezért?! Vajon Ki kinek a menedzsere? :D
Nem tisztem eldönteni, hogy melyikőtöknek van igaza, illetve kettőtök közül ki (nem) a menedzser, de a zoy által leírt paradoxon mindenképp érdekes és elgondolkodtató.
A beszámoló egy több soros szapulással, kritikával végződik, amit a következő mondat előz meg (idézem): "Tegnap fel hívtam hogy ismét meg látogatom".
Sziasztok! Hozzászólnék Zoy vélemény nyílvánításához Odettról. Vendégként voltam nála, Zoy leírása nem fedi a valóságot, ez csupán lejáratásról szól. A helyzet a következő, Odett tiszta, kedves, szorgalmas, vonzó és nagyon kedves lány, mindenkinek ajánlom.
Sinclair · Tag · es megnyilik a titkos szelence a hasznos tudnivalokkal :P
Sinclair · Tag · igy van,ha francia legyen natur, mint a vajkrem :D (esetleg magyaros )
Sinclair · Tag · nyugi,nem en leszek az az ember aki neked majd oromet fog okozni.tessek nezelodni a hirdetok kozt,valasztani ,elmenni,atelni a dolgokat,es velemenyt mondani ;)
Sinclair · Tag · :D van aki erti ;)
Úgy írjátok itt ezeket a dolgokat mintha boxmeccsre mennétek a lányok ellen:) Amúgy ha kétségeid vannak, akkor kinézel egy szimpatikus lányt aztán azt csinálod amit Fütyülős kollega ajánlott.
Ha nem csak itt kezdő valaki akkor mást ajánlasz?
Fütyülős · Őstag · Ha csak "itt" vagy kezdő akkor Lizát ajánlom.
Amúgy fórum jobb oldala/keresés/lány neve, és voálá!
ob · Újonc · Üdv mindenkinek. Új vagyok még itt. A következő hölgyekről szeretnék infót: Letti, Liza, Dia.
Megköszönném, ha valaki egy pár mondatban beszámolna Napsugár munkamoráljáról. Kedvesség? Figyelmesség?
:D
És én még nem tettem szünetet a nicknévbe, hogy ne legyen már olyan hosszú xD
Hi
Most írhatnám, hogy meglátogattam a lentebb említett 1 lakásban lévő 2 hölgy egyikét, és akkor folytatódna a botrány....
Nem értem, hogy miért témák ők itt anyira. Bár jórégóta olvasom a fórumot, de nekem csak botránykeltés jött le.
Egy biztos, nem lapult senki a szekrénybe. :P
Jó szerencsét mindenkinek...