Hát ilyen attitűd mellett elhiszem, hogy nehéz találnod olyan hírdetőt, akinél jól érzed magad XD
Hát ilyen attitűd mellett elhiszem, hogy nehéz találnod olyan hírdetőt, akinél jól érzed magad XD
Hát uraim,
már régen szólottam. Katasztrófális a felhozatal. Alig tudok említeni jó sz*lg*lt*tót az oldalról, jófajta friss hús pedig nincs is.
Vannak gyenge hölgyek többszörös hirdetéssel, más néven szereplő régiek, gondolom munkanélküli 30-on felüliek, akik így próbálnak boldogulni, testalkattól, külalaktól függetlenül. . Pl. Petra (40) már a képei alapján is katasztófa. Sicc vissza a tűzhely mellé! Ez egy komoly szakma (lenne)!
Az apróban hirdetőket akár meg se említsem, katasztrófa, átvágás, szégyen!
Liza hova lett megint? Na ő az etalon. Valaki adjon már egy jó tippet!
üdv.
Sziasztok. A Nina nevű 23 éves lány nem azonos a régebben Kis sellő majd Sára néven hirdető lánnyal?
írj itt az oldalon a kapcsolatok menüpontban privát üzenetet.
de mi a baj vele? a múltkor írtad, hogy vigyázzunk vele. miért?
Sinclair · Tag · mar nem dolgozik,es nem is fog allitolag. eltunt p*p* kedvele Rytus,helyette van szandy 18 :)
Sziasztok!
Liza (19) számát meg tudná nekem adni valaki? Előre is nagyon köszi!
Nándi · Őstag · Ha átverésnek érzed van rá lehetőséged, hogy sarkon fordulj! Van választék a városban bőven:)
épp terveztem, hogy megyek Bellához, mi a baj vele?
és ***moderálva*** neked ez?
IGÉNYES "nevű" debreceni hölgyről van info valakinek??
Kedves társaim, valaki magyarázza már meg nekem miért jó az hogy a lányok 70% duplán triplán hiredeti magát, más más névven, számon. Szánalmasnak és szemét dolognak tartom. Becsapják a vendégeket, illetve lejáratják a becsületesen hírdetőket. Ja és még az is durva hogy vann sok olyan hirdetés ami kamú, mert már az adot hölgy rég nincs e pályán. Segítsetek nekem kik akik nem hírdetnek sokszorosan. Köszönöm
Krisztina vadászatához becserkészési stratégia:
Hétköznap de. ne hívd, mert hasztalan lesz nagy eséllyel. Du. is inkább 13-tól érdemes, de ha hétvégén is van lehetőséged akkor a szombat az sikert szokott hozni többnyire. Hajrá!
Bella(19) és Vanda(20) nevű lányokról van valakinek infója?
Egy elég friss beszámoló! Az este Nina 23-nál jártam, szegényhez elég késön értem oda és ahoz képest,hogy Vasárnap majdnem éjfélkor találkoztunk, rendkívül készségess és figyelmes volt! A lány külselye mint a képeken, csak párosul hozzá egy nagyon aranyos arc, szivesen elfogadnám barátnömnek is! Én egy gyors Franciára mentem, tökéletes volt, nagyon ügyes! Vissza megyek majd még az biztos!Nagyon ajánlott kategória! Köszönöm Nina :)
Erre én is rákérdeztem nemrégiben, olvass vissza. DE csak ezért ne menj szoboszlóra :(
Szervusztok!
Nem tudjátok mi lett a hajdúszoboszlói hölgyekkel? Gondolok itt Perlára vagy Candyre. Pár hét múlva lesz ott egy kis dolgom és gondoltam elnéznék valamelyikükhöz de most nem látom, hogy hirdetnének.
Nála ***moderálva***, ehez képest számold. Már ha vállal ilyet. Csörgesd meg. Kb azon a tájékon lakik ami a Te kívánságod, csak vigyázz mert épp most van egy baleset a 35ösön, az autópály lejárónán úgyhogy ha bejelentkezel és 10-15 percet késel annyi Neked :))
Egyébként végig szemkontaktba lesztek....már ha Te is akarod
Petra 29-nél volt már valaki??
Valakit ajánlatok egy s.o.s. franciára? lehetőleg a józsához kivezető úthoz közel.. Lécci segítsetek nem tudok választani! :) pl.: niki megközelítőleg p*nzben mennyiért csinálna agy s.o.s. franciát???