szuper jó csajt keresek aki törödik a másikkal és nem az időt nézni lányok nevét kérem köszi
szuper jó csajt keresek aki törödik a másikkal és nem az időt nézni lányok nevét kérem köszi
Már én is hiányolom Melicicát , vajon mi lehet vele ?
Fütyülős · Őstag · Miért? Manapság már minden(t) lehet! :)
Reni (52)· egri szexpartner · Újonc · Te mint hirdető,miért vagy rám kiváncsi??
:)
Nem tartom magam se igénytelennek, se fellengzősnek. Viszont ha mégis az lennék, gondolom akkor is lenne az a p*nz, amiért bevállalnál ;)
Malompark közelében található a környéknek megfelelő lepukkant lakásban. A hölgy inkább 50, alkatra nem rossz de van azért hasa amit igyekszik takargatni. Az arcán nagyon látszik a kor. Jól masszíroz, francia átlagos, a mellei nagyok de gravitálnak, viszont jól gyurmázhatóak.
Hátulról jól rakható, a fenekét megirigyelhetik a fiatalabbak is.
Összeségében egyszeri kipróbálásra elmegy de a MILF kategóriában vannak nála sokkal jobbak.
Nekem a képeid alapján sem vagy az esetem, de ez csak az én véleményem. Nem akartalak megbántani egyébként, mindenki azzal foglalkozik, amivel boldogulni tud az életben. Sok sikert kívánok neked hozzá!
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Zsenikém!Nekem nem ebbe kell jónak lenem :) vendégeimet biztos nem a helyesírásom érdekli amikkor meglátogatnak.Csak ebbe tudsz bele kötni a helyesírásomba...:D
Kérlek tanulj már meg helyesen írni, mert ez így elég gáz. Amúgy nem kell magyarázkodni, én se szeretek dolgozni, pláne nem minimálbérért.A kérdésedre válaszolva: érdeklődni járok fel ide, és olvasni a véleményeket a lányokról, mert érdekel, hogy kinek a szolgáltatását érdemes igénybe venni.
Engem is érdekelne !
Fütyülős · Őstag · Aki a fiatalabb korosztályt kedveli (24-ig) az írjon bátran privát üzenetet, ha tudok válaszolok.
Nekem ők a zsánereim, és igenis van Liza után is élet.
"De persze nagyobb a kereslet a hölgyek terén az átverésnek" Szerintem ez személy, és strigó függő!
A jó szolgáltatók elég hamar lelépnek, ezt tapasztalatból írom. (pl.: Nyíregyháza: Virág, Katicabogár...stb)
Gondolom máshol jobban keresnek, vagy megtalálják a nagy Ő-t!
Igazi iskolás lányok jelentkezését várom üzenetben! Diákigazolvány bemutatása előnyt jelent! ;)
Feszes pici popsi, kemény mellek, és szeresse a sexet, like Liza! :DD
Have a nice day! :)
Csokicica nagyon jó!ajánlom mindenkinek nagyon ügyes érti a dolgát!
Hali!
Egy kellemes tapasztalatomat szeretném megosztani mégpedig a Luca nevű hölgyel kapcsoaltban. Egyeztetés könnyen ment t*ci ban rendel, hamar megtalálható, parkolás ingyenes. Egy csinos érett hölgy nyitott ajtót, még egy gyors egyeztetés, *ny*gi*k előre, majd gyors zuhi, és aztán rögtön a lényegre tértünk, frncia átlagos minimális kezezéssel kérhető NF is de én gumiban kértem, aztán kértem üljön bele, ami némi sikosito használatával sikerül, mert nem volt nedvesedés, jol mozog érezhető hogy nem kezdő ezen a téren, éreztem is hogy igy hamar vége lenne, igy pozváltást kértem, szemből is jol dug*ató jo visszajelzésekkel kis nyögés simi magához huzás, majd befejezés is ebben a pózban. Összeségében egy kedves nő jo alakkal, talán kicsit szálkásabb mint a képeken, finom bőr, korhoz képest jo cickók, szép szolis test, a szobában van egy ventillátor is ami nem hátrány ebben a nagy melegben és üditővel is kinált. Írtak már itt róla jót és rosszat is, nekem pozitiv élmény volt. :)
Reni (52)· egri szexpartner · Újonc · Fotók alapján itélkezel?Szived jogod!De azt honnan veszed hogy a nem tűzhely mellől 2 menü főzésközben ugrok szolgáltatni??Lehet nem a szivedcsücske vagyok,kinézetre de másnak igen!
Na szép napot neked!
"Árpád Lőwy" · Újonc · Navigátor Uram!
Egyet értek veled! Többször jártam Db-ben, de az általad említettek miatt, itt csak olvasgatok és jó ideje, innen nem veszem igénybe a "szolgáltatásokat". A felsőbb korosztályhoz tartozom, így be kell vetnem a régi, de hatásos vadászati módokat. Az átlagnál kicsit jobb kocsmák és az utca az átlagnál kicsit jobb kocsival és az öltözködésre is oda figyelve, jó eredményeket érek el az általam igen kedvelt , fiatalabb korosztálynál. Kicsit több időt igényel, de azt hiszem megéri, mert találtam olyan lányt is, (szinte felső kategóriást) aki hetente 1-2 alkalommal el tud jönni a barátjától. (nem a strigójától) A költségek összességében nem haladják meg az itteni "felső" kategóriás lányokét. A neked írt válaszokat nem kell komolyan venni, mert a lányok többségének erősen esik a forgalma, az általad felsoroltak miatt! Változtatni, pedig képtelenek az "ismert" körülmények ezt nem teszik lehetővé számukra. Üdvözlettel, Á. L.
3 jó tipp ha a vékonyabb 30 körüli lányokat szereted :-)
Múlthéten meglátogattam Ruby (24)-t szerintem nem 24 de nem ez a lényeg :-) Tóciban fogad, fél órát kértem, irány a zuhany utánna semmi kecmec :-) egy igazi kemény dugásban volt részem befejezés pedig nfvsz amit nagy élvezettel csinált :-) F*z*tés utólag és nem láttam hogy az időt figyelné.
Maya (29) polírudvar ahogy mások is nevezik :-) Pont ellenkezője az előző lánynak,igazi puha barátnő feeling :-)
És a héten mivel sajnos a Liza ismét eltűnt, nagy dilemma után meglátogattam Rytát (30), gondolván legfeljebb ha tényleg masszázs akkor továbbálllok. De ezzel ellentétben tényleg fent már másképp alakulnak a dolgok, örömömre:-) Sajnos a franciát végig nem vállalja de annál nagyobb élvezettel csinálja, aktus hátulról, rendesen döngethető:-)
Mindegyik lánynál igényes tiszta lakás! Ruby egyedül fogadott, Rytánál és Mayánál többen is vannak.
Nállam mindhárman ajánlott kategória. remélem tudtam segíteni!
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Nem mondanám magam /úrihölgynek/!!!Van szakmám nem is egy,és igenis dolgoztam én már gyárban is,és mig nem tudod miért is csinálom ezt ne ítélkez feletem!!!!Jah és ha te igy itélkezel feletünk miért keresed a szolgáltatást itt!!!! :)
Jól látod azt, hogy a lányok egy része azért csinálja, mert másból kis hazánkban nem nagyon tudna megélni. Állhatna munka nélkül segélyért, vagy mehetne külföldre mint sokan mások, de nem mindenki teheti, főleg képesítések és nyelvtudás nélkül, így próbálkoznak azzal amivel, de köztük ritkán akad igazán tehetséges. Azért vannak itt is néhányan a városban akik igazán színvonalas szolgáltatást nyújtanak, de tényleg nem sokan. Azt azért vedd figyelembe, hogy pontosan olyan a felhozatal amit a piac képes eltartani. Ha a fizetőképesség jóval nagyobb lenne és persze a magyarok hozzáállása a kérdéshez, sokkal vonzóbb lenne ez a pálya a lányoknak vagy azok akik külföldön csinálják ugyanezeket a dolgokat itthol maradnának és mi jobban tudnánk válogatni. Jó tipp meg nem nagyon van, kérdezd konkrétan hogy ki érdekelne! Üdv!
Ja, csak gondolom, hogy dolgozni egy gyárban az büdös, meg nem a magadfajta "úrihölgyeknek" való aljamunka. Nyilván könnyebben lehet a te szakmáddal sok p*nzt keresni és még csak diploma vagy érettségi se kell hozzá :)