Igen
Szandy=Ritus, új helyen vannak Klaudiával, a szoboszlói út környékén.
Igen
Szandy=Ritus, új helyen vannak Klaudiával, a szoboszlói út környékén.
Ki volt az a somebody aki helpingelt megírni ezt a bjútifull englis hozzászólást? Azért egy gyenge 4-es osztályzatot adnék rá, mert a helyesírásának még azért fejlődnie kell. A nyári szünetben néha vegye elő unalmas perceiben az angol tankönyvet! A 2013-2014-es tanévben még csillagos 5-ös is lehet!
A valamit azt így kell írni: something!!! Nem someting!!!
Teccik érteni???
Szia!
Mit tudsz még róla infót?Mert ma szeretném meglátogatni.
Borzasztó. Nemrég szult...tulsuly...nulla az ágyban, egy normázlis franciara sem volt képes.
Az apróhírdetések közöt találtam az "Élet" nevü hölgyet valaki tud info val szolgálni róla ? kösz
Gabócánál kb. másfél hónapja jártam mert kiváncsivá tett a pici termete. Nekem csalódás volt. Egyből láttam rajta, hogy picit sem vagyok neki szimpatikus. Próbálta nem mutatni de nem sikerült neki. Szebb arcot vártam plusz a kémia teljes hiánya és a hideg szoba miatt jeleztem, hogy halftime-ra szeretnék benevezni azon belül is egy szimpla fr*nc*ára. Tudatta velem, hogy ***moderálva***
Na eddig lehetne mondani, hogy erősen szubjektív a negatív kritika részemről de a végig_fr*nc*a úgy nézett ki, hogy az utolsó pillanatban amikor értelmet nyert volna a látogatásom akkor jó messzire elhajolt és nyújtott karral fogva a slagot (miközben én éppen ave marijáztam) bejelentette hogy: "a sz*mba nem lehet, én olyat nem v*llal*k". Akkor mire fel volt a ***moderálva***?
Nem nagyon feszegettem a dolgot mert próbáltam szolidáris lenni szegény kis kényszerváll*lk*zóval és örültem, hogy távozhattam.
Én nem megyek többé még a környékre sem de lehet másnak jobban fogja adni.
Egyetértek friss reggel így belecsapni a lecsóba, fölöttébb érdekes! Mesterfokon hangsszeren játszók a huszonévesek és némely 30 as csajszik közzűl kerülnek ki!
Ez így elég önreklám-szagú. Valaki szavahihetőnek van véleménye Léda (42)-ről? Le lennék nyűgözve, mert saját tapasztalaton szerint a mai MILF-ek nem mesterei az oboának.
Bocsánat, ezentúl nem fogok ilyen kritikusan megnyilvánulni...
Didónak pedig üzenem, hogy nem vagyok pécsen a buszmegállóba, mint ahogyan azt feltételezi a PÜ-ben.
Valamint ha 2 percenként ír félmondatos PÜ-ket, akkor lehet hogy mégiscsak segítene a ***moderálva***....
Fütyülős · Őstag · :)
Megy a lejáratás ezerrel!
Sziasztok!Kivágta a biztosítok a Gróf és Kun hozzászólása!Didó igen szuper csaj,szerintem barmelyik nő ennyi idősen így nézne ki csak örülhetne!Arról meg nem is értem hogy tudsz véleményt írni amit ki sem próbáltál!Én úgy gondolom a fórum azért jött létre hogy az emberek megosszák egymás tapasztalatát egymással,és nem azért hogy valamit magunktól kitaláljunk,így te szavahietőségedet meg fogják kérdőjelezni!Azt meg hogy mit láttál nála,ha a te képeiden sörrel vagy lefotózva akkor te alkoholista vagy?
Szerintem ez valami IQ Fighter lehet....
Hát elég gáz a nő az már biztos...( ha nő egyáltalán :P )
Üdv Mindenkinek!
Nagyon komoly ez a DIDÓ nevű versenyző. A kisbetűs hirdetésekben, a nagy műbrokival szemben ott figyel egy doboz ***moderálva***.
Úgy látszik már csak így bírja ezt a melót...
Vagy a házörző szedi? :) Csak mert egyszer fölhívtam kíváncsiságból, hogy egy ilyen ***moderálva***
Elmondta az *rakat, de hozzátette, hogy vigyázz mert ha nem végzünk időre,
itt ül kint a konyhában a palim, aki nagyon szigorúan nézi az időt és nagyon be tud pöccenni, úgyhogy csak 15-perced lehet a fr@nciskára...!
Mikor megkérdeztem hová kellene menni, flegmán csak annyit válaszolt, hogy nézd meg a térképen! Nincs kedvem magyarázkodni!
Úgy látszik akkor még nem vette be a ***moderálva***, csak oda készítette.
***moderálva***
Emberek?! Ennek még f*z*t valaki???!
Ilyen nőket bármikor ingyen meg lehet ..............
Üdv: Császár
Szevasztok! Üzenem Léda (42)-nek NYISS EGGY FRANCIA NYELVISKOLÁT! Ezt utánozni nem lehet! Ajánlom mindenkinek 10/10! Én állandóan vissza fogok járni!!!!!!!
Nándi · Őstag · :) két utóbbi nem állít valótlant, ajánlott a csaj!
Sziasztok!
Nyki Ryta párosról valakinek lenne infója? Privátban is jöhet!
Gréti (47)· debreceni szexpartner · Újonc · Nem iszom és nem dohányzom!! Írhatsz nyugodtam bármit sok szerencsét hozzá!!! :-))
UI: Köszi a reklámot :-)
Gréti (47)· debreceni szexpartner · Újonc · ZOY!!!!! Alias Zsombi 41 :D :D
Már vártam a reagálásodat de el kell keserítselek!!!!! :-) sokan szeretnek!! Nem lehet rendesen pakolni??? milyen kifejezés ez??? Tudod az ember azért emelkedett ki az állat világból,hogy az állat ösztöneit leküzdje... ez rólad nem mondható el.. emlékszem már rád... írtam már egyszer, egy igazán jó történethez kell megfelelő partner is.. de te fényévekre állsz ettől!!!!!!! :D Na szeva..
Szia Andris!
Én régóta Ancsához most Zsuzsi járok. Tudom ajánlani neked. Kedves, aranyo, tiszta lány. Nagyon jó a NF technika és kölcsönösen még jobb. Nekem bejött. Egyedül van nem zavar senki.