bizony :) én franciára voltam nála úgy egy éve és olyan mint a vákum :) hamar végem lett :P
bizony :) én franciára voltam nála úgy egy éve és olyan mint a vákum :) hamar végem lett :P
Valaki tudna ajanlani egy olyan lanyt akinel mar volt?
Nem akarnek valamilyen ismeretlenhez menni es esetleg csalodjak.
koszi!
! barangoló Kitty nem téged martinkát szólította, már ha jól vágom:) Egyébként nyugodtan ellátogathatsz a csajszihoz semmi negatívumban nem lesz részed, s ezt tapasztalatból mondom!
Üdv !
Akkor még most sem tudtam eldönteni, hogy Szilvi vagy Adrienn, Adrienn vagy Szilvi ???
Valaki esetleg tud még valami pozitivumot hozzátenni ?
Sziasztok!
Valakinek lenne személyestapasztalata Maya 29, Ryta 30, Niki 30 lányokról? Privátban is jöhet! Köszönöm!
Kedves Szösszenet Kitty! Valóban nem voltam vendéged!!! Martin1980 adta ezt a tájékoztatást :( Azon lepődtem meg, úgyaniy a képek és a gigacickóid látván mást képzelek rólad! Nem akartalak bántani főleg, hogy nem ismerlek csúpán érdeklődöm, vagy érdeklődtem volna. Elvégre ezért is van ez a fórum.
Sziasztok ! Mélytorkos lányokat keresnék ! Privibe is ajánlhatok. Elöre is köszi
Szia, a lakás jobb mint az ispotályon volt? Köszi
Remélem tudtam segíteni :-) Tapasztalatot leírhatod akár privátban is.
Köszi a tippet. Bár a képek alapján Maya 29 fiatalabbnak tűnik, mint 29 (valószínűleg az alkata miatt), de igazán szimpatikusak a képei, így most már előbb-utóbb biztosan meglátogatom. Most viszont inkább olyan Ryta 30 típusú lányt keresnék, csak ő meg úgy tudom masszázspadon dolgozik, inkább maradnék egy ágynál. Habár annyi élményt olvasok róla, hogy ez már egyre kevésbé "zavar". :)
Üdv!
Adrienn nem egyedűl rendel,ketten vannak a lakásban.Én is voltam nála,és a hőlggyel és a lakással is minden rendben van.Nincs jövés-menés.tiszta illatos törölköző.Én is ajánlom.A következő a kis barátnője lesz.Ha valakit érdekel majd írok.:)
Ketten vannak és nem fog zavarni, nincs tumultus. A többit majd meglátod.
30-as korosztályból aki vékonyabb Maya 29 kedves, igazi barátnő feeling. Ha egy kicsit keményebb aktusra vágysz akkor Ryta 30. Mindkét lány élvezi tapasztalatom szerint amit csinál :-)
A 30 körüli korosztályból (min. 25, max. 35, de inkább az arany középút, vagy több, de jól rácáfol) kit ajánlanátok, aki arcra is szép (kár, hogy nincs arckép a csajokról, pedig jelen esetben és számomra úgy egyébként is fontos, így minden elismerésem, akinek mégis van), fiatalos, feszes, nem tűnik idősebbnek és bár kedves, tapasztalt nő, de inkább szolid, kicsit ügyetlen, barátnő feelinges, mint profi, max. átlagos testalkatú (előny, ha vékonyabb, fehér bőrű, és láthatóan élvezi, nincs szükség síkosítóra), melltartó nélkül is formás, eredeti cicikkel (a méret nem számít). Akár privátban is jöhet, köszi!
Üdv !
Adrienn 32 többed magával rendel vagy esetleg egyedül ?
Én ki nem állhatom a sürgés-mozgást, de szeretném meglátogatni. Mi a baj a lakással (talán nem lehet lezuhanyozni, nyikorog az ágy) ?
Sziasztok Bella 19 éves lányrol tud valaki véleményt írni aki volt nála .
Milyen a csaj? a hely milyen??
köszönöm
Sziasztok !
Én a múlthéten voltam Hannánál 21 (Petőfi tér ***moderálva***) és semmi ilyesmit nem tapasztaltam. Kedves, normális lánynak tűnt, még itókával is kínált az eszmecserénk után :-))
Nekem is szimpatikus volt a képei alapján,de hasonlóan jártam mint az előttem hozzászoló igy másik lányhoz mentem, mert szerencsére volt még a elmentve a telefonomba másik lány Reni 20 aki azonnal tudott fogadni...
Nem mondom hogy mindenben azt kaptam amit vártam de összeségében nem volt rossz.
Én is voltam az emlitett hölgynél,a leirt negativokat egyáltalán nem tapasztaltam, lehet hogy a kölcsönös szimpátia is befolyáslta az együttlétünket, de nekem nagyon pozitiv élmény volt.
Hannával egy páran jártunk már így. Normális rendes lányra én is vevő lennék! Jöhet priviben is!