Sziasztok!
Tud valaki ajánlani magas,vékony,csinos,fiatal lányt aki nem túl drága,kellemes és odaadó?
Előre is köszönöm hogyha segitetek.
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani magas,vékony,csinos,fiatal lányt aki nem túl drága,kellemes és odaadó?
Előre is köszönöm hogyha segitetek.
Bella egy időben Hanna21 néven is hirdetett, meg Vanda is ő...
Tudjuk, hogy te nem ő vagy :)
biát inkább a macerás, gázos kategóriába sorolnám, a többi pozitív részemről is okés
egy az egyben ugyanez a véleményem bella19-ről. sajnos... kár érte mert csini lenne
nekem a fürdőt engedte használni.
Hogy kell e még valamit mondanod Csilláról?? Egyedül van?? Vagy vannak még lakótársak?
A fiatalabbak kozul kit tudtak ajanlani? Es miert?
Gréti (47)· debreceni szexpartner · Újonc · Nem,nem szabad..engem pláne nem :-) a negatív dolgok sokkal érdekesebbek :-) azok sosem mennek modira..de a pozitív azonnal :-) csak nézd meg valakinek már rontja is a szépérzékét :-) nincs ezzel semmi baj így helyes..
De miert? Dicserni sem szabad, csak fikazni? En amugy Pecsi vagok, de hamarosan jarok feletek..es akkor...........!!!!!
Sziasztok!
néhány beszámoló friss és korábbi tapasztalatokból, hogy ne csak olvasgassak mindig:
pozitívak:
-Bia: sokat lehet róla olvasni, nemrég nagynehezen sikerült bejutnom, mell,arc,fenék,alak 10/10 ,francia ok, akció a képen látható ágyon történik, lepedő v bármi egyéb nélkül...
-Luca(40): csini, kedves, aranyos, ért a férfiak nyelvén, kor/kinézet: egy 10-est letagadhatna simán, kéró rendben, visszajárok hozzá, mindeképp ajánlott.
Alexa(29): régebben jártam nála, nagyon ügyes mindenben, képeken ő van, kéró is fullos, erőssen ajánlott.
CSilla(35): érett, gyönyörő, nagymellű profi szolgáltató, kell még mondanom valamit?
-Szandy: korábban Rita akkor még f é ny es udv. most a Szoboszló felé vezető úton, 2szer voltam nála, első tapasztalat inkább negatív volt, a színvonaltalanság miatt, de csak hozzá vetődtetm másodjára is, amikor teljesen rendben volt, extrára is neveztem, szal 50-50... ha értitek.
negatívak:
-Klaudia: Szandyval együtt rendel, régen is, most is, elsőre nagyon élveztem, a karcsú, csinos testét, de másodjára büdös volt...
Petra(29): a 29 az minimum 39, de ez a legkisebb gond, kéró a Ka ss a in, zuhany után, a szobába belépve észrevettem, hogy egy okos tel efon a kamerájával az ágy felé van állítva. 5ször kértem meg, mind az öttször normális hangon, hogy azt vegye el onnan. Ő ezt először figyelmen kívül hagyta, majd különböző ellenérveket hozott fel, végül, valóban az 5-ik kérésemre, indokolva h abban egy kamera van, és rögzítésre alkalmas, kicsit bosszúsan elvette onnan, s még a konyhába is kiszaladt vmiért...
Aztán, ha a suttogástól hangosabb vagy, már rádszól, h halkabban, mert meghallják a szomszédok és ez nem túlzás. Amin szintén megállt az eszem: francia közben csörög a telefon, majd ő rohan érte, gondoltam lehalkítja, de nem, ő felvette, és útbaigazította a következő kuncsaftot, s mivel férfitársam kicsit lassan értelmezte az elhangzottakat, közben Petra folytatta a nyelvleckét, hol franciául hozzám, hol magyarul a telefonba... Első gondolatom az volt h távozok, de a kíváncsiságom, h mi lesz még ebből, ott tartott. Egyébként a teste teljesen rendben van, ügyes akció közben, de a viselkedése... és ez a furcsa kamerás sztori, nem ajánlom.
Lina(22): nem ő van a képeken, legalábbis mikor én voltam nála, pedig extra rákérdeztem, mondjuk mégis maradtam nála, fé nyes udvarban rendel, franciaája konkrétan a semmi kategória, nem ajánlom.
Kitti(24)et sajnos nem értem el.
Hanna(20): megbeszéltük h 15 perc múlva érkezem, mikor odaérttem nem vette fel, pedig kb 4-5 percenként próbáltam, kb 30 percig, miközben a közeli kajáldában ittam 1 kólát és 1 kávét. csatlakozom ahhoz aki korábban zűrösnek nevezte...
Általános észrevételek: ha meghallom h víztorony, a telefonban, már köszönök is el, ugyanis voltam már a fényesudvar elején is, végén is, egyik helyen sem figyelnek az alapvető higiéniára. Az nem baj ha a fürdő ezer éves, de 30X30as vagy normál méretű, de 100% nylon kendővel törölközhetek, és használjam a koszos ágyat, amin ki tudja ki feküdt előttem. De olyat is tapasztaltam, h a márkás tusfördő tubusába no-name tusfürdő van töltve. Számomra mindegy, h milyen tusfürdőt v szappant használok, de ha nem az eredeti flakonában teszik ki, hanem még azt is optikailag feljavítva, az az érzésem támad, h még ilyen semmiségen is át akarnak verni...
És ne jöjjön senki azzal, hogy nem akarják a 1,5 l-es gazdaságos kirakni...
Vezér utca, co op, 3 lányt ismertem meg onnan Alexa, (Tini)Dia, 3ik nevére nem emlékszem, mindegyik ügyesen végezte a dolgát, kérő kiemelkedően jó, ajánlott.
Kedves Szolgáltatók! Tudom, hogy baromi sokat költötök albérletre, bútorokra, reklámra, stb. de férjen már bele 10 vagy 20 lepedő, és 10 v 20 normál törölközőkendő, amit kimostok naponta v 2naponta, biztos h dobna a forgalmon!
Ha rosszul érintett vkit a kritika, sajnálom, de akit nem ajánlok ott férfitársaimnak próbálok segíteni, a higiéniás feltételek említésénél pedig kifejezetten a szolgáltatóknak adok fogyasztói visszajelzést! ;-)
Kicsit lógnak de hidd el van akinek sokkal rosszabb.
Fütyülős · Őstag · Tudod hol bukott meg ez a történet?
"...mellek, fenék szép."
***Kérjük az önreklám mellőzését! (Hanna)***
Beszámolók:
Bella19: tapasztalatom szerint ugyazaz a hirdető mint Camilla23, a lényeg Bellához jelentkeztem be és fogadott is, NF nagyon rossz volt nyitott szájjal csinálta végig, maszírozott is bár ezt nem is akartam, aztán az akcióra kerül a sor, kizárólag hátúlról engedi magát. Biztosan nem megyek még egyszer, lakás koszos, fürdőt nem használhattam, többen vannak a lakásban is.
Hanna20: Nagyon kedves lány, gyönyörű a lakás is, fürdő tiszta, szép, itt lezuhanyoztam, aztán akció, NF-je nagyon jól esett, aztán én is kényeztettem kicsit, amit nagyon élvez, majd belevágtunk nagyon szuper volt szinte minden pózt bír és élvezi is.Picike csajszi tenyérbe illő mellek, csodálatos fenék, egyedül rendel ami egy jó pont nálam! Egy élmény volt, biztosan fogok még hozzá menni.
Ariel24: Magassarkúban, fehérneműben fogadott, tiszta lakás fürdő, lezuhanyoztam aztán belecsaptunk. NF-t jól csinálja, pakolható szemből hátúlról is. Magasabb lány mellek, fenék szép. Hozzá is ellátogatom még.
Gréti (47)· debreceni szexpartner · Újonc · Szia!
Hűűűhaaa Mindjárt le leszel oltva csak dícséress!! :-)))))
Egyébként nagyon aranyos vagy köszönöm szépen! :-) Pusziii
Gréti! hogy Te meg mindig milyen csios vagy! Bombak az uj kepek!
Sz
Kedves "zoy"!
Hanna vagyok és nem vagyok egyenlő a Bella nevű hölggyel! És még csak nem is az egyeteme sgt-n vagyok megtalálható.
Nyki Ryta párosról senkinek nem lenne infója? Vagy nem együtt dolgoznak?
Liziro vagy Conirol *
Lizinel vagy Conyrol valami infot tud adni valaki?
Sziasztok. Kamilla 40 Mikepéprcsen és az apróbetűsben Lina leányzókról van valakinek tapasztalata?
Sziasztok Lulu(42)-rol van valami infotok?
Erdekelne hogy milyen holgy!