Bizony Virág volt .....
Bizony Virág volt .....
HOI Gróf Úr!
Távol álljon tőlem, hogy kötekedjek veled, csak azt kérdezném, hogy a Csilla nem tartozik a 'Lola/Írisz kamuteamhez'? Vagy csak én gondoltam ezt?
Fütyülős · Őstag · Szandy(18) ugye ő volt régen Rita. Hívom. Felveszi. Mondja hogy ő nem Szandy, hanem
Klaudia(18),de mehetek hozzá is. Kérdezem, miért veszed fel a telefont, ha nem téged kereslek? Erre lecsapja. Ezt Szany-Rita-vagy tudomisén milyen álneveken fut(ott) már harmadszor játsza el velem.
Üzenem, hogy ***moderálva***
Na ilyeneket nem kellene! Ha egyszer nem dolgozik, akkor ne vegye fel más!
Amúgy állítólag a szoboszlói utca környékén rendel eme díszes társaság!
Bia. Felveszi. Közli, hogy ***moderálva***.
Extra nincs amúgy, de a hangja kedves volt. Sorry!
Lotti(22) ***moderálva***.
Egészre f*z*ttem. Állítólag 3-an vannak, de nem jegyeztem meg a többiek neveit.
160 cm magas, aranyos kislány, rekedtes hanggal. Feszes popsi, arányosan szép cicik, kedves, figyelmes.
Állítólag lefogyott, és ezért a mellei is "eltűntek". Ennyi pozítiv volt benne!
Lepukkant kérő, iszonyatos mászkálás, szövegelés, tv vagy rádió zúgás. Diszkréció 10/2.
Közepesen tiszta fürdő, mini törülköző, zsúfolt-sötét szoba, vékony falak. Kéró 10/3.
Francia gyengus, fusztrált aktus, de a helyzetből megpróbál kihozni valamit.
Mondom a popsi nagyon szép, de az aktus a "tömeg miatt" egy fadarab szindrómát idéz elő. 10/3
Összességében nem ajánlom. Jobb környezetben, egyedül biztos jó "társaság" lenne! Kár érte! :(
Nórika(20) -at sikerült már elérnie valakinek? Folyamatosan ki van kapcsolva, azonnal hangposta jelentkezik.
Viki(43)-nal volt mar valaki? velemeny es infok!
Hy!
Ő volt Virág. Tavaly tavasszal találkoztam vele de már civilben. Azt mondta, hogy pályát módosított (visszavonult).
Helló Kollegák!
Nemrég voltam Erzsikénél,aki fura megjelenése,vékony termete és sok tetkója ellenére pozitiv benyomást tett rám.
Nagyon jól odateszi magát.
Tudnátok-e ajánlani Szonja 26-on kivül olyan lányt akinél alap a popónyalás,és nem túl dr*ga?
Szia, a nevére nem, a hely pedig V.r.smartyM utca volt. egy kis Smart állt a ház előtt :-)
degye75 · Lelkes újonc · Jaja... én voltam.
Akkor a W...ss..nyin volt, nem tudom, hogy ott van-e még. Többen voltak szolgáltatók ugyanabban a lakásban, de minden oké volt.
A lakás nem volt nagy szám, már amit láttam belőle. De tisztának tiszta volt. Fürdő szokásos panel, tusfürdő, törölköző rendben.
Kriszti alkatra a képei alapján belőhető, arcra átlagos. A mellei nagyok, és a gravitáció ugye nagy úr...:-) De valamit valamiért, ugye.
Kedves volt, az a csöndesebb típus.
Én csak egy félórára, NFVA-ra fizettem be... készséges volt végig, tette a dolgát, végig odafigyelt rám. Utána még beszélgettünk is egy kicsit.
Nem remegő lábakkal jöttem el ugyan, de abszolút kielégítő volt. Legalábbis nekem. :-)
Kriszti(25)-nel volt mar valaki?
degye75 · Lelkes újonc · Sziasztok.
Nicolle-volt nála valaki?
Sziasztok!
Kiegésziteném Nándi 77 hozzászolását az alábbiakkal:
Meglátogattam Szonja 26-ot. Amikor beléptem hozzá, szembesültem azzal, hogy kb 1 éve voltam már nála, csak akkor még Lukrécia 27 néven hirdetett. más cimen más telefonszámmal de hasonloan igénytelen környezetben. NEm értem mi értelme van a gyakori névváltoztatásoknak és személycseréknek. Kajamaradékok és különböző ruhanemük a földön . A lány valojában legalább***moderálva***, kiélt arcú lestrapált, ő is és az egész lakás büzlik a cigarettától. A szolgáltatás hiven tükrözi az *r/érték arányt, ugyanis meglepően kedvező.Akik egy gyors numerára vágynak és nem zavarja őket a lepukkant környzezet és a sok lakotárs azoknak ajánlani tudom!
Sajnálattal hallom a beszámolókat Gabócáról pedig kedvem lett volna a kis pici lányhoz de ha ilyen akkor inkább felejtős. Zsuzsi 21, Vivike 24.Kinga 19,Pandora valaki friss info?
Megosztok néhány "élményt" makktársaim részére, aztán aki akar merít belőle...
Gabóca (19): A fotók túl jóra sikeredtek róla. A csenevészke kislány, remeg a pénzért, bőnyállal szívja a szerszámod de a jó az nem ilyen, unot, savanyú arccal szolgáltat. A Görgey streeten lévő panel lakás koszos a törölköző büdös, a lepedő sárga. Nem ajánlott!
Bia (24): Jól néz ki a lány, jófej is a maga egyszerűségével, megfordult már ***moderálva***. Az aktus nem egy nagy durranás, és az igazat megvalva a franciáján is lenne mit javitani... Az Istvan street-i panel valóban füstös és egy csinos lány jobb kecót érdemelne....
Christine(29): Én még ezen a néven látogattam meg a leányzót, aki idősebb sztem mint azt írta. Leharcolt szolgáltatás, unott és lehúzós hangulat, csinálja és kész... A szintén István streeten lévő kecó szintén alap, vízben álló fürdővel, savanyú törölközővel, átbaszós tusfürdővel.
Ryta: Nagyon szimpatikus szöszi masszőrcsaj, kellemes szolgáltatással, isteni prosztata masszázzsal, bár gumis franciával de beleéléssel! Kishegyesi streeten lévő panel szép állapotú szobával, tiszta fürdővel, illatos törlközővel. A Nikyvel közösen kíváncsi vagyok mit nyújthatnak!
Szonja (26): Egy ***moderálva*** (185 cm) kissé igénytelen leányzó, de ha már ott voltam egy franciát kértem azt szépen végig is tolta, komoly fenéknyalással. A lakás kupis volt, a lakótárs mivel nem szolgáltató volt nehezen viselte a vendégeket...
Elvira (36): Valóban tudja hogy hogyan kell kivégezni egy pasit, egy igazán kellemesen erős masszázs után durrant el, nagyon komolyan, aktus nem volt de a kapott érzés felért több rossz dugással is. Még a Sámsoni strret végén voltam nála de szép volt a lakás, igényes tiszta, illatos!
Folyt köv...
Mercedes (38):
Az autós meki környékén lehet megtalálni, igényes a lakás, normális fürdő, tiszta törülköző. Szobában hangulatfény, lágy zene, masszázspad. A hölgy nem fiatal, de korához képest jól karbantartott, ápolt. A masszázs kiemelkedő, tényleg átgyúr, nem csak megsimogat egy kis testápólóval vagy ilyesmi. Kézi levezetés kérhető, ami ugye nem nagy dolog, de több mint a semmi.
Akit nem zavar, hogy egy középkorú hölgyhöz megy, és szeret masszíroztatni, annak ajánlott.
Mostánában úgy alakult hogy a legutóbbi szolgáltatók mind a toronyházban voltak, szóval részletesen:
Hanna: nekem nem volt bajom a bejutással, abszolút normálisan fogadott, időben, elég érdekes hogy a házban portaszolgálat van, és előttük sétálgatsz. A lakás talán az egyik legjobb amiben voltam, a lány egyedül van. Valóság mint a képeken, kicsi vékony lány. Kedveskedést meghálálja, imádja amit csinál, kicsit olyan mintha egyetemista korodban felszednél a buliban valakit. Francia közepes, lenne rajta mit csiszolni, aktus viszont remek, árak elfogadhatók, extra nincs.
Barby/Regina: egy négykezesre neveztem be. Barby kicsit husibb olyan "next door" tipus, viszont arcra nagyon kedves, dohányzik, ez csókolózásnál zavarhat. Regina testre formásabb arca érdekesebb, de vállalható. A lakás mondjuk átlagos, igazi szocreál panel. Az aktus maga, a lányok lelkesek, mindenben érted vannak, a leszbi része teljesen ott van, nem megjátszott, élvezik amit csinálnak, nem nyafognak, az elmúlt hetek legjobb aktusa volt. Ha negatívumot kellene kiemelnem az a közepes francia, és a nem túl hangulatos lakás lenne. Árak közepesek.
Polly: Polírudvar ugyanaz mint Maya, messzire kerülendő. Ide teljesen mindegy kihez mégy azt kapod aki éppen szabad, felháborító
Üdv, mindenkinek
Sinclair · Tag · ezt mondtam en is ...
észrevételem szerint sajnos erőteljesen szétválnak a régebbi, tapasztaltabb, profi szolgáltatók, és a fiatal nemrég a városba v. a szakmába került lányoktól.
Előbbi kategóriában tudják a lányok h mi a dolguk, igényes szolgáltatást nyújtanak, és 30-40 körül vannak (életkorban följebb én nem próbálkoztam).
Míg a fiatalak, többnyire a környékről (vidék) idekerült lányok, akiket pár szóval v szabállyal berak a managger egy lepukkant kéróba.. szerencse kell hozzá, h szép is legyen, ügyes is, hangolódjatok is egymásra. nekem az itteni fiatal lányok vagy egynek elmegy kategória v negatív tapasztalat.
Míg az első kategóriához visszajárok.
én is baromira örülnék 19 éves, hamvas profi csajnak, de még nem akadtunk össze.
ha már itt tartunk, rendelt régebben (1,5 - 2,5 éve) az állomástól nem messze, egy szilikonmellű, akkor feketehajú, tetovált csaj, szája is fel volt töltve, intelligens is volt, eskortot is vállalt, de hamar eltűnt, tud bárki róla vmit? dolgozik e, itthon van, vagy külföldön? nagyon megfogott anno.
Csilla(35): régebben voltam nála, és valami átmeneti időszakban, mert külföldi munkát tervezett, aztán nem is hirdetett és valóban csak később tűnt újra fel, ezért nem tudom, h abba a lakásba jött e vissza. valszeg nem , mert az akkori kéró K a n di a utca, bár felújított, kimagasló kategória volt, de az efajta szolgáltatásra nem a legideálisabb, mert másfél szoba, ajtók nélkül, és egy kutya szaladgált össze vissza, valami szekrényajtót nyitottunk ki ajtó gyanánt, h a kutya ne jöjjön be :-) ez engem nem zavart, persze a kutya sem mászkált aztán.
gondolom, most vagy máshol van, vagy ha ott, akkor kutya nélkül és egyedül, utóbbi esetben viszont pont a neked tetsző kategória.
és csatlakozom, igen, szeret beszélgetni, jól el lehet vele dumálni, nem csak az időjárásról mond 2 szót, mint pl Klaudia :-) aztán hajrá :-)
az átlag debreceni *rfekvéstől magasabb volt akkor, valszeg most is,***moderálva***... de cserébe biztosra mehetsz, környezet, minden, klappol.