Kedves kun,azért nem látod,mert pár nap pihenő napot adtam magamnak.Jövőhéten már leszek,de Miskolcon.Picit később érkezem Hozzátok,igérni már nem merek... :-)
Mesi (30)· miskolci szexpartner · Lelkes újonc · Kedves kun,azért nem látod,mert pár nap pihenő napot adtam magamnak.Jövőhéten már leszek,de Miskolcon.Picit később érkezem Hozzátok,igérni már nem merek... :-)
nyugottan jöhetsz! :) pusy neked! :)
De ha vállaltok pulykázást vagy kínai sárkányt, akkor lehet még meggondolom a dolgot :D
Már ne is haragudj, de ha nem lennél ránk szorulva, akkor szerintem nem itt hirdetnéd magad/magatok. De ok, nekem mindegy, mehetek én éppen más lányhoz is, aki jobban megérdemli :) Pedig épp ezen a héten akartalak meglátogatni titeket, de hát így már nem fogok menni.
Egyik pillanatban még azt írod, hogy menjek el, és nem fogok csalódni, utána meg hogy nem vagy rám szorulva? Most akkor döntsd már, hogy melyik :D
Írkáljatok csak nyugodtan ide továbbra is, hátha elijesztitek a többi kuncsaftot is magatoktól ezzel a stílussal. Én jót szórakozok ezen mindenesetre ;D
A miskolci Mesi nem azt mondta, hogy Debrecenbe látogat? Nemlátom a hírdetését
Tudnátok nekem olyan lány-párost ajánlani, akikhez tényleg megéri elmenni, ha már ez a Klaudia-Szandy kettős ennyire gáz? Kép alapján pedig normálisnak tűntek volna. Épp ezért olvasom el mindig a beszámolókat :) Szóval, kiket ajánlanátok nekem a tapasztalataitok alapján, akik fiatalok, szépek és párban is dolgoznak?
Épp azon gondolkoztam, hogy elnézek hozzátok, de ezek után biztos, hogy nem megyek. Köszi a bemutatkozást :D Ez az alpári c... stílus többet mondott minden beszámolónál nekem :D
Karakteres hozzászólás a hirdető részéről. Nem tudom ki hogy van vele, de majdnem kedvet kaptam, hogy én is tegyek nála egy próbát. :) Majdnem. :D
humm · Kvázi-tag · Végre egy őszinte hang a fórumon! Semmi önreklám,vagy mások sunyi lejáratása, csak az egyenes beszéd, és garantált őszinteség!
Nem értek egyet veletek, szerintem csak kiakadt, és megvédte magát, ahogy tudta. Azért ,mert felvette a mási telefonját elég durván odaírt a fütyi. Erre más is kiakadna, de mindegy ,kár a szóért. Egyébként normális, kedves lányok ezek, én még nem tapasztaltam náluk negatívumot.
Sinclair · Tag · Futyinek igaza van , komolytalanok vagytok ,es eretlenek ,nem nektek valo ez az egesz ,cserlhettek ti lakast,tel szamot,nevet,kepet ,a hozzaalas ugyanaz marad,kar hogy problemasok vagytok, nem sok jovot latok igy nektek,minden jot!
Tudd valaki információval szolgálni Leonita nevü lányról?
Tundátok ajánlani egy lányt, aki a szájbaélvezés végén le is nyeli a cuccot??? Köszi!
Jogos, de az igazsághoz (szerintem) hozzátartozik, hogy az anyázást nem ő kezdte...
Ez egy nagyon szép és tanulságos hozzászólás volt, bemutatkoztál (bemutatkoztatok), (gazdi bemutatkozott) (kinek mi tetszik) , mindenkinek, és gondolom meg is hoztátok a pasik kedvét hogy elmenjenek hozzátok..... :-)) Azért mert "örömlány" vagy, még eszed lehetne, a kettő nem zárja ki egymást.
Az első hozzászólásom után kaptam hideget meleget a megnevezett lányoktól! :)
Van aki nagyon nem bírja inteligenciával a kritikát :) de viszont van olyan hölgy is (pl. Elvira) aki megköszönte a pozitív kritikát és nagyon kedvesen invitál egy következő élménydús alkalomra! -fogok is vele élni!
Nagyon pozitív lenne, ha a lányok adatlapján a regisztrált felhasználók, még ha nem is szóban de csillagokkal vagy egy skálán értékelhetnénk a szolgáltatást, a körülményeket stb;
Mint pl: Lakás, Szoba, Fürdő, Parkolás, Külső a fotóhoz képest, Aktus, Francia, Masszázs, *r/Érték arány...
Tudom, hogy minden szubjektív de mindenki nem tévedhet!
a kéró ahol volt időközben eladásra került, úgyhogy ott már biztos nincs.
mostanában került fel újra egy időben el volt tűnve, de nem lehet elérni most.
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem!
A Görgeyn ***moderálva*** voltam néhány hete két lánynál de nem találom őket, a számot nem mentettem és sajnos egyikőjük nevére sem emlékszem...
Valaki esetleg?
Köszi előre is!
Miért változtaják? Hát csak a gyenge, igénytelenek változtatgatják folyamatosan, pont azért amit le is írtál. Jelen esetben a Lukréciát már leírtad, sose mentél volna hozzá többet. Így meg mégis lementél hozzá, csak nem így tervezted. Te gondolom eljöttél, bár a beszámolódból nem derül ki, de ha 10 ilyen emberből mint Te csak egy is ott marad, akkor neki / vagy a tisztelt Man.ager Úrnak már megérte.
na ha lehetne like-olni, akkor ez a hozzá(be)szólás megkapná a like-ot. Grat.