akarom mondani: nem túl indiszkrét...
akarom mondani: nem túl indiszkrét...
ezzel a hozzászólással mi a baj?
kösz az infót, tényleg Virág volt, s azt esetleg elárulád, h melyik városban láttad, ennyi talán még túl indiszkrét?!
Persze, Klau csak megvédte magát!
De hogyan?! Az mindent elárul a személyiségéről, IQ-járól, és a szo lgál tatáshoz való hozzáállásáról.
Lejla (19):
Véletlenül jutottam el hozzá Nikol helyett, a képeit nem is néztem meg előtte. Lehet akkor nem is mentem volna, de végül nem bántam meg. A helyszín átlagos panel, semmi különös se pozitív se negatív irányba. A csaj olyan mint a képeken, rövid hajú, velem kedves volt teljesen. Félidőre maradtam, jól csókol, a fr*ncia is bejött, akció közben is odatette magát, nem tudok rosszat mondani. Van nála csinosabb, szebb, de a hozzáállásával nagyon sokat javít az összképen.
Szandy(18) -alias Rita (18)-Szanyi (18) kivül mások is vannak akik hetente váltogatják a nevüket, telszámukat , fotóikat, igy pl. Letícia (26), aki futott már, Szonja(26), Sylvi (27), Lukrécia (26), és még ki tiudja milyen neveken, bizonyára nem azért teszik ezt, mert visszajáró vendégeket keresnek, talán a hozzáállásukon kellene változtatniuk, nem pedig személycserés trükköket bevetve,megtéveszteni a vendégeket
Üdvözletem Sporttársak!
Két élmény a vékony, rövid hajú szőkék világából.
Ryta (30): Találka hétköznap dél körül, fél órával előtte telefon és rögtön fogad is. Ajtóban sportos megjelenés, jókedvű, mosolygós arccal hamar oldja az első találkozás feszültségét a vendéglátó. Gyors program és *r egyeztetés, zuhany és mire megtörölközöl már fehérneműben fektetnek a masszázsasztalra. Következik a lazító, pihentető olajos kényeztetés, miközben a kellemes beszélgető partner szóval is tart. Megfordulva a csúszka már készíti a rudazatot a NF-hez, ami nem túl hosszan tart- hiszen a 3/4 órában bizonyos program pontokat rövidíteni kell sajnos-, majd felkerül a pink óvszer- összhangban a szín a melírral- és miután felszerszámoztak finom csókok kíséretében vágtatunk a gyönyör felé, ami nem is marad el, majd közös tusolással szabadulunk meg a felesleges olajtól. Magával ragadó a hölgy hozzáállása, kellemes lazításra bárkinek ajánlom, az á* értékarányos. Egy megjegyzésem van csupán, ha már előre tudjuk, hogy a vendég többet akar egy kicsit, mint maga a masszázs és ezt kínáljuk is, érdemes megfontolni egy ágyikó elhelyezését talán. Többet ki lehetne hozni a légyottból.
Niki (30): Gondolván, hogy itt van némi sorbanállás az időpontokért előző este bejelentkeztem. Fél órával a megbeszélt idő előtt még megerősítés és hajrá. A Hölgy előttem érkezik a láthatóan csak erre a célra fenntartott lakásba. Ajtó nyílik és meglepetésemre ismerős az arc, de egyikőnknek sem ugrik be hogy honnan.
Egyeztetjük az egy órás menetidőt és már tisztítja is vendeglátóm saját kezüleg a zuhany alatt a szerszámot. Az ágy mellett folytatjuk, lassan és finoman csókolják végig a vendég testét fenntről egész a fegyvertáskáig, majd kényelembe helyezzük magunkat. A NF párját ritkító, az érintések és a nyelvjáték pont oda és pont úgy elhelyezve ahogyan a nagykönyvben meg van írva és közben zajlik a vendég teljes feltérképezése. Tekintetével figyeli minden rezdülésed és azonnal vált ütemet vagy technikát, ha érzi rajtad, hogy még jobb is lehetne. A viszonzást is szivesen fogadja és annál jobban élvezi is. Majd két mondatnyi levegővétel és megtalálva a mindkettőnknek legkellemesebb pozíciót újra remeg a teste és a látványtól hamar végem nekem is. A tisztálkodásnál megint van segítségem, majd rendezzük a t*r*f*t, ami a hozzáállást és a teljesítményt tekintve teljesen rendben van. Részemről melegen ajánlott.
ui.: mire lesétáltam rájöttem, hogy 2-szer is láttam a hölgyet kiszállások alkalmával más-más partnerrel bemutatott tánccal és tejszínhabos nyalakodással egybekötött műsorban. Ha akkor is én kapom az öltáncot, biztos egyből emlékeztem volna.
A '.' Deby régi képeivel hirdet.
Nincs, bár ezek után én is elbizonytalanodtam. Közülük valakiről esetleg infója valakinek?
. (18)
Hamvas (18)
Várlak (nem a 46 éves, hanem a másik)
Barátnők
Vivike (22)
Kitti
Adrienn
Masszázs (35)
De miért választ valaki az apróból? Nincs elég fotógaranciás hirdetés???
Fütyülős · Őstag · "A srác vitázott, nyilt az ajó és 2 tezsvir jött be. Fenyegetőzés, ordibálás és kitessékelték. Mióta Kálmi ezt elondta nálam a lány blacklist."
Ez már akkor a 2. eset amit itt megírtak, és minkettő az aprón hírdető svéd atomfizikus.
xxx69casting · Kvázi-tag · Leonitta: Jó test, jó alak. ***moderálva*** Olyan 2 éve még fotózást és videót is vállalt. Amikor nem debiben van olyankor egy osztrák kontakt bárban rodázik. Múlt hónapban haverom járt nála. Igért mindent telóba, de hlyszinen falsoskodott. Erős dohány és zájzag keverék, alul meg olajos halszag. 20perc után lejárt a fél idő. TP. A srác vitázott, nyilt az ajó és 2 tezsvir jött be. Fenyegetőzés, ordibálás és kitessékelték. Mióta Kálmi ezt elondta nálam a lány blacklist.
Liza: Nem tom mi van vele. Anno adott egy pivat mail cimet azon beszelgettünk, de már ott se válaszol. Remélem jól van.
Kathrin: Nem tudom visza tért-e már Kanadából, ott jár vgy járt okon látogtóba a facebook adatlapja szerint.
Tina: Fancikában jártam nála. Akkor kezdte, az ***moderálva***meló mellé kiegészitésnek. Naiv, ngydrab és fadarab nő. Ápoltság közepes az erős szájszag miatt. Képen ő van, 47éves. Naiv, mert élete 1. vendégeként utólag ráért volna az ajándék átadás. Rossz műora miatt, nem adtam át ajándékot.Ordibált, én meg eljöttem. A fia a szomszédban játszott. Akkor vitte át mikor én a "tv szerelő bácsi" érkeztem. Durva.
Nagyállomás: Utcai harcos bn egy ***moderálva*** 35 évesnek mondott, nekem 40-45nek tűnő réti piréz nősténnyel. Vágtázott, pedig nem lovas nemzet sarja. Széles mosollyal vigyorgott hozzá közben. 160cm, 55-60kg, rövid festett vörös haj, kerek, izmos, popsi, kártyaolvasó a combok között.
Nikoll ill. Vörös: Hétpróbás bn. TP. Egész időre mentem és 35perc elteltével szólt, hogy lejárt. Hozzá többé soha nem megyek vissza.
Telefonszám alapján keresd,nem láttam nevet.
Köszi.Mondjuk szerintem a "hölgy" roma.
Figyelem Mindenki!!
***moderálva***
+36 30 391-****
Nagyon vigyázzatok ezzel a rohadékkal!!
Ma jártam nála, meglopott, kizsarolt belolem egy csomó pénzt, sajnos tehetetlen voltam,bekulcsolta az ajtót, és hivta a str*g*ját.
Sajnos besétáltam a kelepcépe, mindenkit ovva intek!! Nagyon szemét féreg, a legrosszabb fajta!!!
Sziasztok!
A 19 éves Kitty-ről valaki tud valamit mondani? Megéri e hozzá elmenni?
Kedves Fütyölős! Nem tudom,hogy ő jó választás lenne nekem.Sőt.Előszőr is ki kellene mosi a drágának a száját,ahogy olvasgatom a fórumot.De azért köszi. Ui.Nem ő volt régen a csapón Debi-vel?
Fütyülős · Őstag · Menjél el Klaudiához, aztán majd írd le milyen volt!
Hali!Kit tudnátok ajánlani mostanság?Sok lány van és nem szeretem a zsákba macskát?Természetesen csak fiatal.Köszönöm előre is.Szép napot.
Ne feledkezz meg majd rólunk se, kérünk beszámolót az esetről :D Részletesen.