Szamanta(19)-ről van valakinek valami infója?
Még mindig a segítségre lenne szükségem!
A Görgeyn voltam néhány hete egy egyszerű fsz-i kecóban két fiatal lánynál de nem találom most őket, a számot nem mentettem és sajnos egyikőjük nevére sem emlékszem...
Valaki esetleg ha tudna segíteni megköszönném!
Köszi előre is!!!
Az apróban hirdető Nikolnál járt már valaki?
Igen ö az!!!!!!
A nyíregyházi Bia Debrecenben Kloé néven futott, de már így nem található meg.
Fütyülős · Őstag · Nekem a kisfőnök 2. hozzászólása jobban tetszett. Sokkal több infót kaptam kevesebb sorban.
De ízlések, és pofonok. Amúgy köszi a második hsz-t.
Mindíg elérhetőek? Vajon miért? Biztos, mert...
Lassan vissza kell hozni őket a béka s3gg3 alól! ;)
Hali.
Ma úgy dönttem, ismét teszek egy probát Barby (22) lánnyal kapcsolatban.De ismételten nem értem el,mindig a barátnője vette fől.Kerűlendő!!!!!!!!
Sziasztok.
Szandikával kapcsolatban érdeklődnék.
Szerintetek miért hirdet, ha nem lehet elérni?
Van valaki közülünk, aki mostanában találkozott vele ?
Ő az a Bia aki Nyíregyen Ginával dolgozott?
Mivel annyi mindent olvastam itt Rytáról úgy döntöttem ma, próba szerencse! Az ajtóban ő fogad, szöszi mosolygós csaj. Egyeztetés és irány a zuhany, a tetthelyen masszázságy. Rövidke masszázs miközben kellemes beszélgetőpartner a csaj, és a várva várt Nf-amit tényleg odaadásal művel, felkerül a védőfelszererlés és az ágynak dőlve felkínálja magát, gyönyörű látvány tárult elém, nem is töltöttem ki a 45 percet. Aktus közben jól nedvesedik, élvezetének hangot is ad. Odafigyel rá hogy jól érezd magad. Az aktushoz ***moderálva*** de véleményem szerint megéri. Talán legközelebb egy hármas felállásra is benevezek náluk. Egyvalami zavaró hogy a telefonban csak masszázst említ, holott ha kellően gavallér vagy minden megoldható! És mint más is megjegyezte egy ágy elhelyezése praktikusabb lenne.
Szandika (27)-ről tudtok valamit? A képek valósak?
Szoktam olvasgatni a fórumot... eddig még nem szóltam hozzá egy témához sem. Kedves Sinclair, felmerült bennem a gyanú, hogy esetleg a T.szerkesztőség nevében írkál, így próbálván lejáratni az apróban hirdetőket. Nyilván az ingyenes hirdetésekből nincs bevétel. Aki egyszer megjárta az egy "aprós"-sal, többször lehet nem próbálkozik. Ha pedig nem próbálkozik, honnan tudja, hogy a többi mennyire megbízható és mennyire nem... Egy rossz élmény miatt azt hiszem nem kellene általánosítani és férfitársait lebeszélni arról, hogy apróban hirdető hölgyhöz menjenek.
Nyilván megvan az oka, hogy miért ott hirdet és nem főoldalon kiemelt hirdetésben.
Nem leszek meglepve, ha moderálásra küldi valaki a hozzászólásomat :)
Szép napot mindenkinek! :)
Öncsünk tiszta vizet a pojárba! Kisfőnök stílusával semmi baj, nézd meg a többi beírását, tök normális. Hihető amit írt, és hasznos is vót, az ajánlása tejjesen elfogadható.
Viszont Szandit meg Klaut sztem túlreagájjátok. Tök normális csajok, átlag feletti külalak és helyszín, csak kezdő stílus, de ebben a korban ez nem meglepő. Klau kemény beszólásait elhagyhatta vóna, sztem pl. nem is ő írta (egy hangos szót nem hallasz tőle). Mindegy. Ja egy dógot meg kell emlíccsek: beszarás, hogy mennyire nem elérhetők a lányok (elég sokan panaszkottak erre). Ijen esetekben lehetett Szandit vagy Klaut felhívni, mert ők eddig legalábbis szinte mindig elérhetőek vótak - nagy ritkaság!!! És még a névváltoztatásról. Na ezt én is utálom. De ha nem gyakori, néha megérthető, pl. ha saját lábra áll valaki és így lesz önálló, egy új névvel, EBBEN az esetben kifejezetten támogatom! Egyébként a szóban forgó lányoknál is ez történt, tehát előbb gondókozni, aztán kritizáni, nna!
Nacsá!
Amit kérdezel az részben látszik a képeken, de ha megerősítést kérsz akkor így tudnám leírni őket. A két lánynak nem kell melltartót hordani, mert arra nincs szükségük, akik a méretes melleket szeretik nem ide fognak járni. A popsi mindkét hölgynél feszes, kerek, a vékony alkatukból adódóan a hasikával sincs semmi gond. Az arc az már véleményes. Rytánál inkább érdekesnek mondanám ezzel a rövid szőke hajjal és pink melírral, szerintem a Niki arcra vonzóbb és jobban áll neki rövid frizura is.
xxx69casting · Kvázi-tag · Azt tudtátok, hogy Lara és Bella tesók? Mindkettő 30 feletti... Ezt az infót kaptam. Gondolkodom egy threesome-on velük...
Fütyülős · Őstag · Az rendben van hogy minden szuper volt, meg úgy írsz mint egy lány vazze, de hogy néznek ki a csajok?
Cici, popsi, hasika, arc...stb. Ez olyan romantikus nyáltengernek tűnt inkább, mint beszámolónak.
Bocs!
Sinclair · Tag · kerulni kell az aprokat,en is sokszor irtam mar,sajna en is megjartam,tessek ,sokszor meg a normalis hirdetokkel is gondok vannak,mit varunk el akkor az ingyen aprohirdetosoktol?
Debrecenben kit ajánlotok?
a 8. oldalon keresd az aprók között. bevállalós lány
BBéci: talált, süllyedt!