hat persze,igyis ugyis lutri az egesz, lehet bejon ,lehet nem..
Sinclair · Tag · hat persze,igyis ugyis lutri az egesz, lehet bejon ,lehet nem..
Sinclair · Tag · hehe ezt mar en is eszre vettem,ugymond hozza szoktam,lehet ez egy ugymond ferfi hivogato taktikus poz, vagy nem is tudom mire gondolhatnak a holgyek ,mindenesetre edrekes,lehet ha elolvassak ezt a posztott, cserelnek es nem tusarkuval nyujtogatjak a bugyiszarat,hanem frotir zokini labikoval :D
Elfogytak a naptárban a nevek... Más oka nem lehet, hogy ennyi lánynak ugyanaz legyen a neve... és csodák csodája gyakran még az életkoruk is ugyanaz... Lehet h csak engem zavar, de ezt valami módon azért korlátozni kéne mert így a beszámolókat nem lehet teljes biztonsággal ahhoz kötni akiről valóban szól
Üdv !
Köszönöm hozzászólásodat, de Én igazán nem akartam senkit se megbántani csak a tényeket közöltem amit a telefonálásokból megállapítottam.
De akkor most igazán elárulhatnád, hogy melyik "Maya 29"-nél voltál ?
Azt írtad, hogy "az eddigi infók alapján élőben Maya fiatalabbnak tűnik" ! De melyik Maya ? És mi az hogy az infók ? Ha arról írsz, hogy élőben akkor valószínű hogy ott voltál ! Ha arról írsz hogy info, az azt jelentheti hogy akár érdeklődtél telefonon is !
És hogy lehet az, hogy egy helyen két 29 éves hölgy akik teljesen ugyan olyan adatokkal, ugyan olyan névvel, ugyan ott hirdet ? Te most pontosan tudod, hogy melyik Maya 29-nél voltál ?
szilard · Újonc · Uraim,
meg szeretnék osztani veletek egy stupid sztorit, főszerepben én, szombat éjjel, tekintélyes mennyiségű borral a fejemben sétálok Debrecen központjában.
Közben mobiltelefonról böngészem a Vidékilány oldalt, igyekszem kiválasztani azokat a hölgyeket akik 24 órás ügyeletet tartanak, nehogy azokat zavarjam akik csak délutánig rendelnek. Nagynehezen kiválasztok hármat, első helyen Cony és B-tervnek még két másik fiatalabb hölgy, mivel inkább az érettebbeket kedvelem. Szorgalmasan másolom át a telefonszámokat a böngészőből, óvatosan álnevek alá rejtve (Szabó József, Kovacs Marci) nehogy másnap reggel életem sárkánya megtalálja.
Csörög, fel is veszi a késői órában, kedves női hang, taxiban magam elé képzelem az érett női testet, a fekete hajat, a formás idomokat. Kopogtatok, és meglepetésre egy vékony, 19-20 éves lányka nyit ajtót. "Helló, Conyt keresem". Furcsán néz rám, de azért vetkőzni kezd. Én furcsán nézek, alkoholgőztől párásan azt hiszem, hogy ez olyan mint étteremben az üdvözlő falatkák. "Cony mikor érkezik?" kérdem, mire ő kedvesen, elnézően csak annyit mond, hogy "azt nem tudom, én Kitty vagyok és 19 éves". Pár másodperc múlva már gondtalanul csókolgatom a pici testét, friss, illatos. Nem sok mindent enged, amit mondjuk meg is értek, egy szédült fáradt klienssel aki még ráadásul másvalakit is keres. Türelmes, kedves, valószinű hogy ha délután lennénk én pedig józan, biztosan kedvesebb is lenne. Gyorsan kivégez, aztán még beszélgetünk pár percet, elnézést kérek, majd kiszédülök.
Másnap reggel csekkolom a telefonszámot: hát persze hogy összekevertem a számokat, és "SybauJiszo" meg "Ko34avss Msd3rci" nevekre mentettem :)
Tanulság: a hölgyek élete sem könnyű ilyen tróger kuncsaftokkal, két üveg bor után inkább menj vissza a hotelbe, ha pedig nem akkor se használj kicsi betűs touchscreenes telefont :)))
2 beszámoló:
2-3 hete látogattam meg a most Lina 22 néven hírdető szolgáltatót. A város fényesebbik részén rendel, annak is az elején. Voltam már itt egyszer, de akkor másik szobában, másnál. A kérő átlagos, a fürdő elmegy, kis törülközöt ad. Kedvesnek kedves volt, DE: a képeken nem ő van, vagy ha igen, akkor photoshoppolt. A franciskája átlagon aluli, 2 perc után abba akarta hagyni. A melleit sem engedte kényeztetni, sem megfogni. Az aktus is átlagos volt. Egyszóval - ahogy mások is írták - nem ajánlatos!
Szandy: nagy nehezen sikerült hozzá eljutnom. Képeken jobban nézett ki, mint élőben. nagyon sovány, ami a fotón nekem nem jött át. Fél iőre mentem csak. NF, KF benne van az alapban, a franciája jó volt, nagyon szép a p**ija. Több pózban is engedi és a végén egy masszázzsal zártunk. Egyszer jó volt, bár nem leszek visszatérő.
Üdv Kharon89!
Te voltál Maya29-nél?
T.
Ha nem kellene tekintettel lennem a családtagjaimra, akkor én is felvállalnám a nevem és az arcom! Gondolom Ön sem reklámozza a családja és baráti körében, hogy szolgáltatókat látogat!
Befizetni meg banki utalással lehet, vagy személyesen a bankfiókban. Nincs SMS fizetés!
Sinclair · Tag · tudod miutan eleg sok a komolytalan ember az aprok kozt is,az ember azert akarva akaratlanul altalanosit,nem szemelyes.mondom ugy akkor hogy jobban megfeleljen neked,mindenki a sajat maga felelosegere probalkozzon.altalanositas meg a statisztikak utan szuletett,a beszamolok utan kedves műkedvelő! masik dolog meg hogy nem akarja a nevet felvallalni,es is nevetseges,hiszen sokan arccal hirdetnek,akkor mirol is beszelunk?kinek nem akarjak felvallalni a nevuket? sms befizetesi lehetoseg nincs? n amind1 szoval megint ott tartunk hogy a semmit beszeljuk.műkedvelő gondolom egy ketsegbe esett hirdeto vagy,megertem ,es ez mind szep es jo,veded az erdekeidet.minden jot!
Mielőtt gyanúba kevernéd Maya (29)-et, megjegyezném, hogy ugyan valóban megtalálható a normál és apró hirdetések között is, viszont a kicsit eltérő telefonszámú hirdetés már a vele egy lakásban dolgozó másik lány hirdetése. Mindketten 29 évesként és szinte azonos lehetőségekkel hirdetnek, de az eddigi infók alapján élőben Maya fiatalabbnak tűnik és egy igazán kedves, aranyos, ügyes csaj, a "barátnője" viszont idősebbnek, és róla nem annyira zengedeztek.
Szóval nem véletlenül nem ismert fel a másik számon (ill. ha telefonon beszéltél velük, akkor nem értem mit tapasztaltál személyesen, de most nem is ez a lényeg, amúgy sem akarok kötözködni), máskor légy kicsit alaposabb, pontosabb.
(Egyébként semmi közöm hozzájuk, csak számomra Maya kifejezetten szimpatikus, emiatt szükségét éreztem tisztázni és korrigálni a téves kijelentést, mielőtt még ráharapna valaki a félreértésre.)
Köszi szépen, rossz ezt olvasni :(
Én azt vetettem fel, hogy egy rossz tapasztalatból valaki általánosít és "kétes csaj"-nak bélyegzi azt, aki az apróban hirdet, egy kalap alá véve mindenkit. Nem azt írtam, hogy ne írja meg valaki a rossz tapasztalatát, csupán arról volt szó, hogy nem kellene általánosítani.
Annak, hogy ingyenes hirdetést ad fel valaki, talán az is lehet az oka, hogy nem akarja a banki befizetésnél a nevét vállalni.
Kurátor - Őstag (3030 hozzászólás) írta 3 órája
Dundika (47)· nyíregyházi szexpartner · Lelkes újonc · Bocsánat ,hogy beleszólok. Mire garancia a fizetett fénykép garanciás hírdetés?? Arra ,hogy ne húzzon le biztosan nem ha olyan beállítottságú a hölgy és erre van szakosodva. Lásd debihez közeli várost,tele van vele a fórum.Csak tapasztalatok alapján kellene szelektálni és nem általánosítani.
Én épp azt vettem észre, hogy "Maya 29" (70/241-*...)
aki tartósan hirdet a főoldalon, de ezzel ellentétben régóta hirdet az apróban mint "Vékony hosszú combú lány......(telefon szám ugyanaz mint a főhirdetésében).
Viszont a különlegesség még annyi, hogy hirdet egy másik szöveges részben és ugyancsak az apróban "Várlak...29 éves részben, csak teljesen más telefon számmal ( 70/355-**..) Ezt személyesen tapasztaltam mert beszéltem vele mind a két számon és nem ismerte fel hogy három perccel előtte is velem beszélt csak a másik számon :((((
Vajon miért van erre szükség ???? Talán azt gondolja hogy így még több lesz a forgalma ????
Valamelyik hirdető meg tudja ezt magyarázni ?
Mégis kit nevez Ön "kétes csaj"-nak, kedves Sinclair? Ismét általánosít, látatlanban sérteget. Mellesleg egy ideje nem hirdetek már ezen az oldalon semmilyen formában (máshol igen), következésképpen nem vagyok "ingyen apróhirdetős" sem.
Sziasztok MT-k!
Tudtok ajánlani egy igazán belevaló, szenvedélyes LESZBI párost??? Nekem tényleg olyan kellene, akik nem csak imitálják, hanem fullos akciót nyomnak és élvezik is a dolgot.
Szolgáltatók is írhatnak bátran, bárkitől jöhet priviben is!!! Ha bejön a produkció, tuti visszajáró leszek! ;)
Előre is köszi!
Sinclair · Tag · megis miert jaratnam le az aprosokat? ha T.szerkesztoseg lennek akkor tuti nem hagynam hogy ilyen ketes csajok hirdessenek az oldalon.nyugi jol ki van szamolva az oldal uzemeltetesi koltsegei hogy vannak ingyenes aprok 1 keppel es fizetosok 3 keppel.az sincs kizarva ha mar igy gyanakszunk egymasra hogy talan egy ingyen aprohirdetos vagy te is,es nem jon jol a biznisznek az en hozzaszolasaim ezzel a temaval kapcsolatban. sok sikert mindenkinek :) apropo nyugi,en biztos nem kuldelek moderalasra,,engem nem erdekelnek az ilyen dolgok
Az egyik nem Dórika volt?
A buszállomás felőli végénél az utcának.
Csinos ,vékony hatalmas cicikkel.
Azért néhány gyöngyszemet lehet találni közöttük! Persze azt nem vitatom, hogy ez egyszerű :)