Én is!
Én is!
Ügyes ez a Pem! Lenyúlta a mi Jessynk szövegét. Ennyi intelligenciára sem telik, hogy irjon egy saját szöveget? Na szép kis leányzó lehet.
Szia! Zsuzsit tudom ajánlani. Nekem nagyon bejött. Az enyémet szeretei. Tiszta lány, kölcsönösen is mehet a francia.
Sziasztok!!
Segtséget kérek a régebbi műkedvelőktől, emlékeznek Gina nevű masszőrre a Görgey str-ről régóta nem hírdet csak megvannak a beált vendégei én eltüntettem a számát ha tudja valaki ***moderálva*** előre is köszi!
Hy makktársak!Egy kis segítséget szeretnék.Voltam valamikor Ágica 18-nál,aki együtt volt Zsuzsával meg a Krisztivel.De egyikkőjük hirdetését sem látom és a számukat sem mentettem el,sajnos.Ha valaki tud,írjatok egy számot,amin el lehet őket érni.Köszi
áááá ennyivel nem úszod meg :-) Muszály kicsit bővebben nyilatkoznod a hölgyről, mert mostanába én is belekaptam a masszázsba. Már csak azért is érdekel, mert elég keveset ír magáról. Jólenne ha pár szóban azért leírnád hogy mi volt a szitu?!
Jogos a megjegyzésed. Mónika (24)-re gondoltam.
Sziasztok!
Ma látogatást tettem Mónikánál.
Nem ereszteném bő lére a beszámolót. 10/10!
A Pem nevű hölgy régen Aktivia néven nyomta itt, csak aztán tartott egy kis szüentet és most "megújulva" visszatért:) a kis nyuszis tetkó néha kivillan itt is meg korábbi képeken ismeg a helyszín is ugyanannak tűnik.
Az sincs rendjén, hogy a csajok képeket lopkodnak egymástól, vagy épp valaki teljesen más fotóival ékeskednek..... De, hogy már a bemutatkozó szöveget is ellopják..... :DDD
Érdemes meglesni a hirdetés feladásának idejét! :D Abból rögtön kiderül, ki ctrl+c/ctrl+v-zett később! ;)
Üdv!
Csáko !
Többen dicsérték "Kinga"-át (19). Számomra döbbenet, tragédia volt a leányzó, abszolute nem ajánlott ! Egyedüli pozitívum: a mellei. Semmi több !
Sziasztok, Viki (43)-rol van vkinek infoja, jelenleg szoboszlon rendel. esetleg más szoboszloi lányok is vannak?
Sziasztok!
Ma sikerült végre eltöltenem fél órát Szilvi (28)-nál.
Nem tudnék rosszat írni róla, akkor se, ha nagyon megerőltetem magam. A hely nagyon könnyen megközelíthető, remekek a parkolási viszonyok. Ha esetleg várakoznod kell a ház előtt egy árnyas padon teheted meg. A lakás remekül felújított, hangulatos, fürdő tiszta, vagy 5 féle tusfürdővel felszerelve. Megkínál üdítővel, ásványvízzel. Zuhi után irány a szoba, amiben egy ventillátor is dolgozik. Formás fenék, szilikonos cicik, egész szép és értelmes arc. Nekem bejött a franciája, szemkontaktus is volt rendesen. Ami nekem külön élvezetessé tette, eleget foglalkozott a golyókkal is. Szájjal húzza fel a gumit, és lehet pakolni rendesen. Hátulról ki kell próbálni ezt a lányt. Remekül lehet markolászni a fenekét, finom formás punci, éppen eléggé szűk.
Nálam ajánlott kategória, és ha újra erre járok meg is ismétlem a látogatást. ;)
Szép élményket neketek!
SZiasztok! Olyan lányt keresnék aki a eksön végén szereti szájába érezni a meleg....!!
sziasztok
Nem tudom mekkora lehet az "élet tapasztalatod" de szerintem túl nagy még nem lehet! Hidd el igen van teltebb hölgyek alatt is szűk nuni! :) Lizi egy nagyon csinos NŐ és Én nem sorolnám Őt abba a kategóriába ahova te tetted! De ugye ízlések és pofonok ...... :D
Üdv !
Én eddigi élettapasztalatom alapján úgy tudtam, hogy csak a vékony nőknek van szűk puncijuk :)) és úgye Lizi igazán mondva a "telt"-eb kategóriába sorolandó.
Ha tényleg így van akkor érdemes lehet kipróbálni !
Sziasztok Helga ˙(41) és sziszikéről van valami infó????
Elöre is kösz
Szevasztok aki tudja lizi számát küldje már el privátba legyen olyan kedves!!! Minden
jót!!!!
Pem egyenlő Aktivia/Vadócka... futott már vagy 3-4 néven a hölgy
Sajnálhatod hogy nem mentél el Adri nem hasonlítható a polír többi lányaihoz,tisztelet a kivételeknek ha vannak.