Ha már ajánlani nem tudtok olyat, aki a BELVÁROS SZÍVÉBEN rendel, adok én nektek egy átfogó képet (1-2 mondat) azokról a lányokról, akiknél az elmúlt évben megfordultam. (Lehet, néhányan már nem hirdetnek, de még visszatérhetnek!) :)
Letti: Nálam ő (volt) a No.1. Imádom/imádtam a kislányos lányokat! Franciskája nem túl erős, viszont hátulról mindig keményen lehetett döngetni! (Nála visszajáró voltam, ha ne adj isten visszatér, leszek is.)
Bia: a Lettivel rendelt együtt (azt hiszem, most már egyedül) Mikor nála voltam, leesett az állam (de neki is) mikor ajtót nyitott... ismerjük egymást már régóta! ;) Eksön nem volt, csak egy lájtos pepa!
Sexycsoki: ő sokat van külföldön, de amikor itthon van rendszeresen meglátogatom! Sportos, feszes test, kerek cici, popsi! A frencs csillagos ötös! Egyszóval: rendben van!
Kitti (25): ő sem hirdet már (legalábbis most nem - sajnos) Tóciban fogadott, nálam sem arcra, sem testre nem jött be... DE!!! És most jön a de... igencsak keményen lehetett kefélni!!! (Csók alap, és kifejezetten jól és izgatóan csókol!)
Zsüliett: kb. 1 hónapja voltam nála. "Darab" csaj, de nagyon lelkes! Francia csak gumiban! Kétszer jól meglovagolt, szűk punci... Én ajánlom!
Krisztina (33): ódákat zengtetek róla itt, a hozzászólásokban! Kb. 2 hete jártam nála! Nálam botrány! Aranyos, meg kedves, meg minden... de hogy valaki, ha az eksön előtt pipil és utánan nem mossa meg a nunit..... hááát ez több, mint lehangoló! Hozzá soha többet!
Kitty (24): nála elég rég jártam. Minden részletre nem emlékszem, de arra igen, hogy pia szag jött belőle (vagy csak konyakmeggy) :D és arra, hogy a franciája jó volt!
"Hirtelen felindulásból" ennyi jut eszembe! ;) A közeljövőben tervezem meglátogatni, Zsanettet és/vagy Íriszt, ill. Vivike (24)-et! Ha jók az infóim, ők mindhárman kint dolgoznak valahol az Újkertben, nekem az pedig picit kiesik! :( Hétköznaponként nem vagyok túl mobilis, már akkor, amikor ez összeegyeztethető a lányok munkaidejével, ezért is keresnék KIFEJEZETTEN BELVÁROSI lányt/lányokat!
Csumi!