Sziasztok Szoboszlón tudtok valakit ajánlani? Kár hogy Candy és Perla lelépett pedig hozzájuk elnéztem volna. Viszont Viki egy kicsit idősnek tűnik már nekem, nem az én ízlésem.
Sziasztok Szoboszlón tudtok valakit ajánlani? Kár hogy Candy és Perla lelépett pedig hozzájuk elnéztem volna. Viszont Viki egy kicsit idősnek tűnik már nekem, nem az én ízlésem.
Köszi a választ, jól fogalmazol!!! Kedvet kaptam
Köszi az élménybeszámolót!!!
Az semmi ezekhez képest :D
A két csajnak 3 közös hirdetése van, plusz a szőkének volt még egy 4. is, amit azóta levett innen.
Erre szokták azt mondani, hogy a jó bornak nem kell cégér, mert ha valaki jól csinálja, amit csinál, annak bőven elég egy hirdetés is. Hiába tesz fel valaki 100 reklámot magáról, ideig-óráig hülyének lehet nézni vele az embert, de aki esetleg meglátogatja őket, és meglátja, hogy mi benne a turpisság, úgyis sarkon fordul már az ajtóban :)
Bonita (22) és Lina (22) új képein nem furcsa, hogy az anyajegyek ugyanott vannak ? Már megint ez a többes hirdetés, de minek ?????? Ezt csak a luzerek és vakok nem veszik észre.
Üdv !
Miért írja Ryta, hogy már nem Debrecenben van amikor a " Város " rovatban mégis ez szerepel ? Talán titok ?
Cony meg kármen nekem nagyon egyformának tünik... csak vagy 15 év külömbség van aláirva .Valaki volt a fiatalabbiknál ?
Sinclair · Tag · szerintem is jo csaj,sokat nezegettem a kepeit,ha nem sok az elteres a valosag es a kepek kozt,en is bevallalom,az arcara vagyok nagyon kivancsi.en is imadom a picit szeles csipos csajokat,szep mellei vannak kepek alapjan,trf picit emeltebb a szokasostol,de ezzel nincs is semmi gond ,koszi a beszamolot Grof Ur!
"Árpád Lőwy" · Újonc · Üdv neked Navigátor!
Ha moderálásra küldenek, ha nem igazad van. Szép, fiatal és korrekt lányok már egy jó ideje nincsenek Db.-ben. Akik voltak, azok abba hagyták az ismert okok miatt. Mint, ahogy már említettem a "túlkorosokért" meg nem kell a karom sem nyújtani, nem hogy mást. Így, Db. ad acta, de remélem, hogy csak egy rövid időre. Most pedig jöhet a szokásos, megfellebezhetetlen és hiteles cáfolat a szokásos megmondó emertől és természetesen a moderálás...
Egyforma rózsa kategóriában vannak, ha jól emlékszem a többit szerintem az utóbbi néhány hozzászólásból tudod szűrni.
Hali, használd a keresőt a jobb oldalon. De itt van egy korábbi írásom is. A "drága" Zsanett is benne van. Üdv.: N.
Kedves MT-k,
az utóbbi 3-4 hónap néhány élményét szeretném megosztani veletek. A beszámolóim szigorúan az én véleményemet, tapasztalataimat tükrözik. Aki az eddigiek alapján ad a véleményemre, használja egészséggel, a többiek nyugodtan sz@rják le.
Jártam néhány 30+ korosztályos versenyzőnél, tapasztalataim ellenére. Összegezve: jobban jártam volna, ha nem választom őket.
Ryta (30): tessék, mindjárt az elején egy ellenpélda! Nagyon csinos, mint a képeken, feszes test, feszes, kerek popsi. Kis cicik nagy bimbóval, én nem vagyok nagymell-mániás. A színes melíros rövid haj szintén nem az esetem. Nagyon kedves lány, oldott a hangulat. Zuhany után hasra az asztalon, finom masszázsnak is mondható amit kaptam, izgi érintésekkel. Érti a dolgát. Hanyatt fordulás után még finomabb simogatás, csúszka masszázs következik, majd hamar kiderül, hogy a fr*ncia nyelvnek is értő művelője! Az utóbbi hónapok egyik legnagyobb durranása lett belőle, nagyon jólesett. Csillagos ötös hozzáállás, szakértelem, szép test. Mindezt 45 percben, korrekt matekkal. Bravó!
Alexa (29): Sajnos nem tudok csatlakozni az őt fényezők táborához. Valóban csinos, de az ő 29-e jóval többnek tűnik, mint Ryta 30-a. A fényképek azért kicsit csalnak, nem durván, de kicsit. Egyébként egy rossz szavam sem lehet, csinos lány. Kedves is, mindent megtesz érted, hogy jól érezd magad. A fr*ncia nyelvet sokkal jobban beszélik nála a fiatalok, csinálja ő, de nem az én ízlésem szerint való, pedig tényleg mindent elkövet. A pakolást jól bírja, sőt talán élvezi is kicsit. Egyszer elment, nem leszek visszajárója.
Niki (30): szintén szuper csinos. Figyel rád, hogy olyat kapjál, amilyet szeretnél. Szereti a munkáját, élvezi is, ha megfelelő a partner. Tulajdonképpen jól éreztem magam. Beszédes. Minden irányból jól pakolható, nincs kényeskedés. Rá nem ez a szó illik, de jó sz*lg*ltat*. ***moderálva*** piros rózsát vittem neki, félidőt maradtam. Majd meglátom, később megyek-e még.
Zsanett (35): igazán nagyon csinos, arcra kicsit megijedtem, hogy Rubint Rékához megyek, de nem, sokkal helyesebb. Szerintem kicsit zavarban van, ezt lazasággal próbálja palástolni. Őnála is sokan beszélnek sokkal jobban franciául Debrecenben, viszont hátulról meglátogatni igazi élmény, jól pakolható. Felemás érzéssel jöttem el, sok az a ***moderálva***! Sok múlik az arányokon! Visszajáró nem leszek.
Ancsa (35): tényleg valahol 35-40 között lehet, MILF-nek nagyon dögös, helyes az arca is! A randi elég gyenge volt, úgy rángatta az ezredest, majd leszakadt, néha nyalintott egyet rajta franciska címén. A többire már nem emlékszem. Többet nem megyek, de az utcán tutira utána fordulnék!
Ancsika (35): röviden annyit, hogy hasonló kategória, mint Ancs (35). Küllemre is, munkájára is.
30 alattiak:
Vadóc, az apróból: Nála pár hónapja voltam, nekem totál mellényúlás volt. A képekhez képest jóval több fognivaló van rajta, aki ezt szereti orbitálisan nagy mellekel, annak javaslom. Olyan kevés nyállal beszéli a fr*nciát, hogy majd' legyulladt a f@rkam. Egyébként szereti a munkáját.
Adri (18): maga volt a csoda. Természetes szépség. Csinos, helyes, hosszú hajú, vastag ajkai egzotikusak. Úgy ölel át vékony karjaival, mint egy barátnő. Érzékien beszél franciául, és ha kedves vagy hozzá és figyelsz rá, akkor az együttlétet képes élvezni. Kéretik nagyon vigyázni rá! ***moderálva*** rózsát vigyél neki.
Most ennyit, szép napot.
Szép jó napot mindenkinek!!!
Valaki osszon már meg személyes tapasztalatot Zsanett (35)ről és Csilla (35)ről milyenek a lányok és mibe ***moderálva***!!!
sziasztok!
ma láttam élőben Anita Bellini kisasszonyt. Elment mellettem az utcán egy idősebb nővel. Picike feltűnően csinos lány, szép kis pofival. aranyosan mosolygott, nyilván nem rám hanem valamit beszélhettek a másik nővel de kellemes látványt nyújtott.
napszemcsi mögül alaposan szemügyre vettem, külsőre bejövős a lányka. most ha jól látom nem hirdet, úgyhogy csak apró infónak szántam arra az esetre ha valaki el akar menni hozzá ha újra elérhető lenne.
Hali, több mint két hónapos hallgatás után megosztanék néhány tapasztalatomat:
Sajnos szerintem Debrecenben nagyon gyenge lett a felhozatal, alig van új, korrekt fiatal lány, akit fel lehetne keresni. Ezért hát több közepes vagy gyenge eredményű próbálkozásom is volt.
Vanda 34: többen írtak róla, hogy jól beszél franciául, ezért kerestem fel. Tényleg nem az a helyes arcú MILF kategória, de azért többen túloztak, egyáltalán nem csúnya, a teste pedig korához képest egész jó. Kedves, aranyos, igyekvő, figyelmes. Dolgozott is az ezredesen alaposan, de sajnos bárhogy irányítottam, nem volt igazán a kedvemre való. Az aktust szerintem élvezte is. A fiatalok tudnak jobban franciául, sajnálom. 1x elment.
Maya 29: elég vékony. Korrekt, igyekvő lány, úgy emlékszem, jól éreztem magam, de mély nyomot nem hagyott. A polírudvarban kereshető fel.
Felisa: Élőben nem olyan jó nő, mint a képeken, olyan kis szürke jelenség. Sem arcra, sem testre nem egy playmate. Franciában igyekvő, irányítható, de sokan beszélik jobban a nyelvet. Az eksönt elviseli. Nem mondom, hogy megbántam, de az is benne volt, hogy rögtön kifordulok az ajtón. Jobb lett volna, ha Adrihoz megyek, amíg még elérhető.
Niki 30: sokan dicsérték, felkerestem. Sajna nem az én stílusom, pedig nagyon jó teste van. Nagyon akarja, hogy neked jó legyen. Lehet, hogy az életben jó szerető lenne, de éreztem már jobban magam.
Vannak azért szuper élményeim is, Adri 18-hoz még elmegyek, amíg még elérhető, többször voltam nála, és mindig 100%-os volt. Ugyanez érvényes Ryta 30-ra, remélem nincs messze Debrecentől.
Fütyülős · Őstag · Van forgalom csajok?
Csoki 22 -nél járt már valaki? Ha igen, mi a véleménye?
Sziasztok! Olyan lányt keresek akinél az alapban van popószex is, tudtok ilyet?
Sinclair · Tag · hi ! minap jartam Conynal :) felhivtam,eggyeztetes,25-30perc mulva mar randi,persz o nyitott ajtot,kepeken o volt,igazi villany korte,jo 40es,nagyon bájos,jo fej csaj,megdumaltuk a dolgokat,tuss,tiszta torcsi,es aztan nekem rontott :) barmit javasoltam elfogadta,kezseges volt mindenben,uditovel kinalt,felidore neveztem be,ami korrekt is volt es utana meg vagy negyedorat beszelgettunk.nalam minden teren 10 * -os .
Sziasztok!
Regina (20)-nál tettem ma látogatást, és nem bántam meg. A képeken Ő van, és élőben is egy igazi élmény. Aki szereti az inteligens lányokat, akivel el is lehet beszélgetni, ajánlom. A franciája remek, NFSzV alapban van, és az aktus is élménydús. Nagyon finom kislány! ;)
hmmm, te tudsz valamit?? Hogy hívták előző életében??