Üdv !
Az apróban hirdető "Bettyké"-nél járt már valaki továbbképzésen :)) ??
Üdv !
Az apróban hirdető "Bettyké"-nél járt már valaki továbbképzésen :)) ??
Nem tűnik rossz választásnak. Már ha sikerülne elkapni... :-)
És ismét eltűnt......
Csill(35)a nekem is megvolt. Én teljesen meg voltam elégedve vele, bár igaz nem helyi a ***moderálva***, de nekem nagyon bejött. Bizti h megyek még hozzá.
Mostanába kicsit elleptek bennünket a pöstiek, és sajna hozták magukkal a magasabb***moderálva*** is :-(
Hirtelen tudok 4 pöstit is....
Nah, akkor hogy én is adjak melót azoknak akik jelentgetik a hozzászólásokat ész nélkül.
Szerintem az eddigi hozzászólásaimból lejött, hogy Gréti a nagy kedvenc nálam. Okkal.
Az utóbbi időben viszont elkalandoztam máshova, mert kezdtem olyasmit érezni, amit ebben a "szakmában" nem szerencsés. Mégpedig, hogy elfogadnám otthonra. :)
Maya(29): Nekem vagy nem ő nyitott ajtót, vagy nem ő van a képeken. Ugyanaz az élmény ismétlődött mint annó egy Roxi nevű lánynál, hogy a kerekfenekű csinos csaj helyett egy lógó mellű betegesen sovány csaj nyitott ajtót.
Szilvi(28): Ő van a képeken, könnyen megközelíthető helyen van, a lakás jól néz ki, a leányzó szintén nem rossz. A képein talán egy leheletnyivel jobban/fiatalabbnak néz ki, de így sem távoztam rossz élményekkel.
Csilla(35): Környék jó, a kecó félig kész. A képeken ő van, bár szerintem elég régiek. Meglehetősen borsos. Nem volt rossz, félreértés ne essék, de annyira jó sem, hogy megérje. Ami mégis megfogott benne az az, hogy nagyon jól el lehet vele beszélgetni.
Pandora: Fenomenális, a feneke csodás, a szövege eszméletlen. Jól masszíroz, közben csacsog mindenféléről. Ha nem olyan messze, vagy nem ilyen időbeosztásban dolgozna, egyfolytában nála lógnék. A fenti listából ő az egyetlen akihez visszajárnék.
Cserében örülnék, ha valaki tuda ajánlani nekem egy csinos kerekfenekű szép mellű magyar lányt, aki valóban tizennyolc-huszonéves, a belvárosban található, és még az együttlétre sem lehet panasz. Vagy bárki más, akihez egyszerűen csak érdemes elmenni. :) A korhatárhoz nem feltétlenül ragaszkodom, de a tisztasághoz, diszkrécióhoz mindenképpen.
Vagy, ha esetleg Liza nem elment a városból, csak magánrendel, akkor szívesen fogadnám a számát. :)
Az jó naggyon jó!
Koszi. Idokozben fel is hivtam.
Húúúúúúú ! Lemaradtam valamiről ? Talán a kedves hölgy kihagyhatatlan kategória ?
2011. júl. 10-én írtam róla egy hozzsászólást. Ha tényleg érdekel, keresd ki. :P
És Viki 20 is. Vele volt már valaki?
Reni újra hírdet, hajrááááááááááá :-)
"Árpád Lőwy" · Újonc · Apróság... "Fiatal lány ismerkedne, igényes,... stb. már csak az apróban volt hírdetése és ott is megszünt. Miért? Régebben a torziós inga feltalálójának utcájában rendelt. (Eötvös) Többször meglátogattam, átlagos kategóriában mindent megtett, kissé flegma stílusu, macskával, bocsánat cicával lakott együtt. De a mellek a gyengéim... többek között... így nem maradtam el. Később a tűzoltóság közelében, már macska nélkül panaszolta el, hogy valamelyik vendég szóvá merte tenni az "illatot" hátúl és ez őt felháborította. Hamar megközelítettem onnan is, de az előbbiek miatt én sem bírtam sokáig. Én, akárcsak a magánéletben, ápoltan érkezem és a lányokat "igazi" partnernek tekinve viselkedem. Az meg csak hab volt a tortán, hogy ***moderálva*** Igaz, ezt nem kellett volna elfogadnom, elvi okokból, de ha már felkészültem rá... A flegmasága egyre erősödött, nem jött rá szegény, hogy ez nagyon nem túl vendégmarasztaló! Valószínüleg ezt mások is érzékelték.... Remélem, ezzel sokaknak segítettem, így vagy úgy... :-D
Nem azt kérdeztem, hogy ki mit vállal, hanem, hogy tudnátok e olyan hölgyet ajánlani aki jól csinálja a mélytorkot és popsizni is lehet. Vagy nem erre szolgálna a fórum? ;)
Fütyülős · Őstag · Jóhogynemmár utca/házszám/emelet/ajtó !!!
Fütyülős · Őstag · Popsiból mélytorok, vagy mélytorokból popsi? Vagy felváltva?
Amúgy általában a lányok hírdetéseikben megvan ki mit vállal.
Azoknak akik csak kérdezni írnak be, olvassatok vissza, vagy hívjátok fel a hírdetőt! Lusta disznók! :)
Fütyülős · Őstag · Egykutya.
Szisztok! Évek óta olvasgatom a fórumot, de úgy gondoltam lassan írhatnék is beszámolókat, mert én is sokat köszönhetek azoknak, akik írnak ezért köszönöm nektek ,hogy nem kötöttem ki soha rossz helyen és megpróbálok aktívabb tagja lenni én is a fórumnak(egyenlőre ennyi, addig sem néztek managernek) további szép napot mindenkinek.
degye75 · Lelkes újonc · Hát ne vegye le! :-)
Nekem ugyan nincs tapasztalatom, de félek ha leveszi a rucit, szétfolyik(bocs)
degye75 · Lelkes újonc · Csatlakozom! Meg még jónéhányan! :-)
Valaki mondja már meg a tutit! :-) Milyen a franciája?