SZiasztok! Dettiről van valkinek infója??
köszi!!!!
SZiasztok! Dettiről van valkinek infója??
köszi!!!!
Majd ha nyerek a lottón :-)
Vagy 2 napig volt itt a hírdetése. Aztán hogy beszéltünk róla hírtelen eltűnt.Azótasem láttam, talán a száma megvan, de nem hívtam azóta.
és mennyi :D
Sziasztok Reni26-ról tud valaki valamit mert szükségem leen rá!!! :D
ő engem is érdekelne, ha valakinek lenne infója, az segíthetne a döntésben
Belvárosban?
Bia (24) , Nikol (19) valaki tud valamilyen infót?
degye75 · Lelkes újonc · Sziasztok!
Dia (28)-nak nagyon komoly didkói vannak...
Valakinek van tapasztalata a hölggyel kapcsolatban?
Szép napot!
Üdv! Eltötenék egy kedves, vékony-formás, inkább szőke lánynál egy pásztor órát, valaki tud egy normális lányt ajánlani? Pénztárcámnak mennyibe fog ez fájni? Előre is köszi a felvilágosítást.
hogy tudom a hozzászólást elolvasni?? elküldi valaki privátban? :D
Bella (19) ről valaki infót?? Milyen a lány, lakás, stb?
Zsüliett 20 képein két lány van. Az egyiknek ő a husibb,hullámos hajú neki a bal olalán van a tetkó, a másiknak aki a vékonyabb és a tükörben mobillal fotózta magát annak meg a jobb oldalán van a tetkó :D :D
Hali!
Elsőre kit tudnátok ajánlani kihez éredemes elmenni? 3 kiszemeltem van Ariel Pandora és Dorka. Kinél a legjobb a műsor???
A saját hozzászólásait mégsem küldheti. :P
Egy pár hozzászólás kimaradt! Küldd be azt is légyszi!!!
Én is hozzászólnék az Anita Bellini alias Orsika témához.
Előjáróban annyit, hogy megnéztem jó pár filmjét ismertetőjelek után kutatva. pl.: anyajegy stb.
És igen Ő van a képeken és Ő fogad a valóságban is.
Nagy nehezen rászántam a ***moderálva***az ügyre. Azóta változott az *razás. Akit érdekel, hívja fel.
Na szóval:
Az egyeztetés könnyen ment. A lakás tipikus panel, annak minden előnyével és hátrányával. A csaj alacsony vékony, pici, csoda hogy nem törik össze a filmek forgatása alatt.
A szolgáltatás színvonala kifogástalan. Amiben megegyeztünk mindent lehet, nem nyafog, lehet tolni keményen, és még lelkes is.
Összefoglalva megéri elmenni, de én személy szerint nem fogok többet menni, de nem a hozzáállás miatt, hanem azért mert a csaj nem jött be nekem.
Egyszer mindenképpen érdemes ellátogatni hozzá.
Egyéb észrevételem hogy a nő nagyon buta és naiv. De tényleg. Szerintem valaki alaposan kihasználja.
Röviden tömören ennyi.
Biztos lehetsz benne kedves Kóstolgató nem fogják modizni a hozzászólásod,semmi szabályzatot sértő nincs benne,gyönyörűen körül írva minden.Valaki csak a szerkesztőség munkáját szaporítja feleslegesen.További szép napot!
Orsihoz így most már elugranék ismét, de Anita sajnos nekem is a borsos kategóriában van. :)
Anita, nincs véletlenül meg neked még az Orsis telszám? :)
Mivel legutóbb végül nem jutottam el senkihez, az új jelöltek: Pandora 25, Heni 23, Agica 19, Nina 23. Róluk valami?