Sziasztok, én most voltam Kingácska 19 nél... nem ajánlott !!!
Koszos, IGÉNYTELEN , eldől mint egy hulla stb.
Sziasztok, én most voltam Kingácska 19 nél... nem ajánlott !!!
Koszos, IGÉNYTELEN , eldől mint egy hulla stb.
Még ha csak 1-2 lenne....
Látom, van itt 1-2 hölgyemény, aki pár éve már örök 18 éves :D
Kicsi Klau engem eltántorított az IQ-jával, pedig, alapvetően a whiskey-nek írt válasza kedves, csakhát... na erre varrjatok gombot:
"benne vagyok a szakmámba elég régota de SOHA SENKI nem fordult még meg az ajtómban! nem ugy mint egyeseknél! :) XDXDXD meg teszek mindent annak ellenébe hogy jol érezék magukat a partereim de fogadni mernék anyi bátorság nincs benned hogy meglátogas!"
Remélem nem ellenébe(n), hanem érdekében tesz meg mindent, és nehezen tudom elképzelni, hogy 18 évesen régóta van a szakmába(n).
Szia Klau! :D
Én ígérem megfoglak látogatni téged, kinyallak mint micimackó a mézesbödönt meg még..... :)
Kingácskáról tudtok vmit? Eltűnt az oldalról mára.
Szia
Írj valami elérhetőséget és beszélljük meg a dolgot, lehet tudnék segíteni.
Fütyülős · Őstag · Maya(29): Bogi(30)-al rendel együtt a Poliudvarban.
Pozitív: Ingyen parkolás, normál árak, szép arc, csinos magas csaj, jó 4-es franciska, kedves. Jól pakolható, nem nyafog, odateszi magát. Pici cicik, pici popsi, nádszál vékony leány! A poliudvarhoz képest viszonylagos diszkréció.
Üdítővel kínál, és értelmesen ellehet vele beszélgetni!
Negatív: Szerintem a már korábban Gróf által említett m*dame alá tartoznak a csajok. Így körülményes az odajutás. Ide menj, oda menj, várj ennyit, várj annyit, ne ide gyere egyből, hanem a felső emeletre...stb. A fürdőszoba 10/4.
Összességében ajánlott!
sziasztok! a viv nevü aprohirdetős csaj tök jó lenne,ha már feltenne magáról egy nagy hirdetést is. remélem meglesz Viv! sok sok csók Neked!
Minap meglátogattam Adélt,igazi bomba csak ajánlani tudom,ATOMBOMBA!
Melyik hirdetés a tiéd ?Váletlen nem a kármen m*n*ger vagy ? Mert 70 felett sajnos már csak az lehetz mert a kukinak már vége ilyen stilussal !
Sziasztok!
Nincs még tapasztalatom 2v1 felállásban, de szeretném kipróbálni. Tudtok ajánlani Debrecenben olyan lánypárt akik tényleg jók ebben? A tapasztalatok megosztási is hasznos lenne számomra. (Mire kell figyelni, milyen íratlan szabályok vannak, stb...)
Üdv: T.
Te most miről beszélsz?????
sőt még 3 hírdetésnél fedezhető fel ugyanaz a háttér mint az imént említett két lánynál, úgyhogy min 5en vannak egy helyen, diszktéció nulla....
Szasztok! Járt már valaki Csillánál? Én csak jót tudok róla mondani. Nem felvágós kedves közvetlen ! És ami fontos igényes és Tiszta!!!
Jaj bocsi, nem személyeskedni akartam vagy téged megbántani, csak példaként hoztalak fel arra, hogy én sem értem, miért kell 3-4 hirdetés is az oldalra? Ha tényleg jól csinálja valaki az "ipart", akkor elég egy is. És mi van, ha mondjuk te fogsz belém szeretni? ;D
Iratkozz be még a suliba mert nem érted a kérdést kisfiam !!!
Fütyülős · Őstag · Akkor Ancsa(18) akiből Zsuzsa lett eltűnt?
Kedves whiskey! :) egyem meg a szivedet XD :P benne vagyok a szakmámba elég régota de SOHA SENKI nem fordult még meg az ajtómban! nem ugy mint egyeseknél! :) XDXDXD meg teszek mindent annak ellenébe hogy jol érezék magukat a partereim de fogadni mernék anyi bátorság nincs benned hogy meglátogas! pedig szeretettel várlak diszkrét lakásomon és hidd el hogy szerelmesen fogsz töllem távozni! :) imádlak <3
whiskey meik lánynál voltál edig a felsoroltak közül?