Igaz nem tőlem kérdezted, de a válasz( legalábbis ahogyan én tudom) Szlovákia második legnagyobb városáról elnevezett utca
Igaz nem tőlem kérdezted, de a válasz( legalábbis ahogyan én tudom) Szlovákia második legnagyobb városáról elnevezett utca
KÖsszi a felvilágosítást és lizi amugy hol tart ügyfélfogadást ??,
Lizi nem azonos Lizával mellesleg Lizi egészen másfelé tart fent ügyfélszolgálati irodát!
Sziasztok!
Ha egy igazi érett, szexi hölgy társaságára vágysz keress bátran!
Várlak szeretettel: Lizi!
Kérlek SZÁMKIJELZÉSSEL TISZTELJ...
Lizi (52) - Debrecen
Kösszi!!! :D
Pedig kár ezért a Bella lányért, nagyon szép és kívánatos. De kár, hogy nem értik a lényegét ennek a "szakmának". Pedig szerintem mindenkinek jó lenne. Nekik is, nekünk is :-)
Pedig fényképei alapján jó szakmát választott, bár távol áljon tőlem hogy bárkit is etnikai hovatartozása alapján bárhová is besoroljak, de szerintem ...............inkább nem folytatom, biztos kitaláljátok mire gondoltam
Mennyi információ éhes ember... :-)
Próbálgatni kell bátran :)
ART015 · Újonc · Cső.Myrárol kellene egy kis info.FONTOS lenne nem szeretnék mellényulni bár ritkán szoktam akár privátba is jöhetne
sziasztok belláról 19 éves tudtok valami beszámolót irni? felkeresném.
Monika 31-rol (friss) infoja, tapasztalata valakinek?
Szia!
Betty33 Erzsébeten,Liza néven szokott lenni egy hirdetés a Petőfi téren.Remélem segítettem.
Szevasztok a vasútállomás közelébe tud valaki valami jó milfet??? 30 felettit??? Aki igen legyen kedves írjon!!!
Sziasztok némi infó már régen volt!
Maya 29; csatlakozom az előttem írtakhoz a képek nem fedik a valóságot, csalódás volt!
Kinga 19; a mellek gyönyörűek a teste is jó minden pózba mehet nem nyafog, de sajna nem elég ápolt időt rosszul oszt késett de siet csak húsz perce van. Pedig adottságokkal el van eresztve még kedves is, csak pont az a plussz hiányzik hogy visszajárj!
Niki 30; Kicsi vékony a képek ok, igen jó szolgáltatás, belőlem a durvább aktust hozza ki ajánlott!
Valaki kérdezte Kinga 19 -et. A következőket lehet tudni róla: telefonban normális, görgös uca végén a buszokhoz közel, panel. Parkolás ingyenes, Ok. Ő van a képeken, kicsi, fiatal, mosolygós, kedves, arcra is elmegy (szép vonások, patis arc), vékony, csinos, de a lényeg: mellben hozzá igazodnak a plasztikai sebészek! Ez nem vicc, hihetetlenül gyönyörű, szabályos, alkatához képest méretes, szóval nagy ritkaság. Eksön rendben, nagy eksztázis azér nincs a pakliban. Hogy vannak-e norvég felmenők, nem biztos, de semmiképpen sem zavaró. A lakás nem nagy szám, aki jakuzzit szeretne ne ide menjen. A célra tejjesen megfelel. Annyi lepedőt kell vinni, mint általában. Ajánlott.
Nacsá.
Sziasztok! Jöjjön egy kis élmény, beszámoló.
Heni36 (Az apróba hirdetett mostanság.):Telefonos egyeztetés rendben, parkolás szint úgy Helyszín vidéki családi ház rendben van, szoba célnak megfelelő nem nagy, eltévedni nem fog senki.
NFVSZ neveztem be, amit szerintem eszméletlen jól csinál remegő lábbakkal távoztam már többször is tőle. Árak szerintem átlagosak. Akit érdekel van popó is,szerintem az extra de ezt nem mondom biztosra , fél időben is alap minden más.
Szabina38: Hát, róla van egy pozitív meg egy nagyon negatív tapasztalatom, akit érdekel privátba megírom.
Zsüliett (20): Nála, még akkor jártam mikor Zoé néven hirdetett (a mostani képeket nézve meg olyan mintha két külön lány lenne rajta) telefonon nagyon kedves hang fogadott, elmondott mindent részletesen. Extra: NF meg KNF, de azért tűrhetőek az árak, a hölgy élőbe még szebb volt nekem, gyönyörű hosszú comb pici cici feszes fenék NF nagyon jó lent megkóstolva finom és ápolt vegyvédelmi után nem is bírtam sokáig pozitívum megkínált üdítővel sok helyen nem szokás.
Kitty (19):Telefonos egyeztetés ok bár kicsit beszélhetne hangosabban vagy én vagyok túl süket.
Parkolás ingyenes! Képek alapján egy picit mást vártam, de nekem bejött a minden tekintetben.
Átlagos panel , fürdőszoba elmegy, van pár tusfürdő tiszta törölköző. Elszámolás előre, itt azért megemlítem, hogy borsosabbak az árak, de nekem megérte NF tökéletes , aktus is jó,feszes mindenhol kis pici cicik nekem nagyon bejött és elfeledtetett velem sok mindent.
Így elsőre ennyi. Remélem érthetően leírtam mindent.
További szép estét mindenkinek!
darklord · Újonc · Petra 34 -ről tudna valaki infót adni ?
Jééé rájött a modi hogy mit jelent a prix... :-)
mónika20 és cintia18-ról vkinek nincs infója?? köszi
Kb. egy honapja emlites szintjen szerintem rola irtak, mindenkepp keress vissza a nevevel.