Csáko !
Többen dicsérték "Kinga"-át (19). Számomra döbbenet, tragédia volt a leányzó, abszolute nem ajánlott ! Egyedüli pozitívum: a mellei. Semmi több !
Csáko !
Többen dicsérték "Kinga"-át (19). Számomra döbbenet, tragédia volt a leányzó, abszolute nem ajánlott ! Egyedüli pozitívum: a mellei. Semmi több !
Sziasztok, Viki (43)-rol van vkinek infoja, jelenleg szoboszlon rendel. esetleg más szoboszloi lányok is vannak?
Sziasztok!
Ma sikerült végre eltöltenem fél órát Szilvi (28)-nál.
Nem tudnék rosszat írni róla, akkor se, ha nagyon megerőltetem magam. A hely nagyon könnyen megközelíthető, remekek a parkolási viszonyok. Ha esetleg várakoznod kell a ház előtt egy árnyas padon teheted meg. A lakás remekül felújított, hangulatos, fürdő tiszta, vagy 5 féle tusfürdővel felszerelve. Megkínál üdítővel, ásványvízzel. Zuhi után irány a szoba, amiben egy ventillátor is dolgozik. Formás fenék, szilikonos cicik, egész szép és értelmes arc. Nekem bejött a franciája, szemkontaktus is volt rendesen. Ami nekem külön élvezetessé tette, eleget foglalkozott a golyókkal is. Szájjal húzza fel a gumit, és lehet pakolni rendesen. Hátulról ki kell próbálni ezt a lányt. Remekül lehet markolászni a fenekét, finom formás punci, éppen eléggé szűk.
Nálam ajánlott kategória, és ha újra erre járok meg is ismétlem a látogatást. ;)
Szép élményket neketek!
SZiasztok! Olyan lányt keresnék aki a eksön végén szereti szájába érezni a meleg....!!
sziasztok
Nem tudom mekkora lehet az "élet tapasztalatod" de szerintem túl nagy még nem lehet! Hidd el igen van teltebb hölgyek alatt is szűk nuni! :) Lizi egy nagyon csinos NŐ és Én nem sorolnám Őt abba a kategóriába ahova te tetted! De ugye ízlések és pofonok ...... :D
Üdv !
Én eddigi élettapasztalatom alapján úgy tudtam, hogy csak a vékony nőknek van szűk puncijuk :)) és úgye Lizi igazán mondva a "telt"-eb kategóriába sorolandó.
Ha tényleg így van akkor érdemes lehet kipróbálni !
Sziasztok Helga ˙(41) és sziszikéről van valami infó????
Elöre is kösz
Szevasztok aki tudja lizi számát küldje már el privátba legyen olyan kedves!!! Minden
jót!!!!
Pem egyenlő Aktivia/Vadócka... futott már vagy 3-4 néven a hölgy
Sajnálhatod hogy nem mentél el Adri nem hasonlítható a polír többi lányaihoz,tisztelet a kivételeknek ha vannak.
Sziasztok!
Nem rég beszéltem Adri(18)-al, gondoltam ha már többen dícsértétek akkor felhívom, meg is beszéltük már amikor mondta hogy a polírudvarba kellene menni, és mivel korban körülbelül stimmel azzal a bizonyos hellyel ahol szinte mindegy kihez mész azt kapod aki ráér, ezért elbizonytalanodtam és nem mentem.
Ha valaki tud esetleg infóval szolgálni, hogy tényleg ott rendel-e, tehát jól tettem hogy meggondoltam magam, vagy pedig rosszul mert csak a környék egyezik és nem azon a csodás helyen van?!
A másik, akit mostanában nem látok Kitty(24) szintén a fényesudvarban rendel/rendelt (szép szilikon cicis hosszú combú lány), hozzá nagyon szerettem járni, de sajnos nincs meg most a száma, ha valakinek megvan és lenne oly kedves elküldeni privátban azt meg köszönném :)
SZIA. lizi remek választás hihetetlen de nagyon finom és ápolt nö. a puncija nagyon finom szük. hamar elélvezel töle.
lakás 10 pontos nyugottan meglátogathatod.
28 éves pasi
Hali valaki tudnan nekem mondani valamit liziről milyen csaj nem rafináltkodik nem lehuzós????
remélem jönnek a nyári szünetben friss "husik" :)
Hozzászólás a mixhez:
Magas *r:Anita Bellini :-P
Ja kimaradt az arc: erre a mostaniakból nem tudnék igazán senkit írni de régen volt egy VIRÁG 18 nevezetű lány na ő nagyon szép volt kár hogy már nincs
Csináljunk egy mixet a lányokból :)
test : Szandy 18 vagy Írisz
mell: Bia (szilikonos) Szandy 18 (eredeti)
Popsi : Napsugár Írisz Szandy
Francia: Vivike 24
Kedvesség :Adry 18
Veszélyes küldetés :-) Akár egy filmcíme is lehetne :-))
Jól tudod :D
Kassai oké
:D