Ízlések és pofonok...
Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy tegnap még nem ezek a képek voltak fent róla.
Ízlések és pofonok...
Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy tegnap még nem ezek a képek voltak fent róla.
Nemtudom hogy vagytok vele, de ez a kép amit feltöltött magáról, véleményem szerint kicsit sem izgató. Eleve az ilyen mobiltelefonos, bemozdult képekre én már nemsokmindent adok(mindíg is visszataszított). Ezek az ilyen bemozdult homályos sz@rok elég illúziórombolóak, ráadásul ha egy ilyen aztmondja hogy ***moderálva***, akkor meg még pofátlan is. Távol álljon tőlem nem ismerem az adott feltöltő rózsagyűjtési szokásait, de sokaknál sajnos ez van. Ha valaki ***moderálva*** akkor minimum legyen egy jó fotósa.....
Excusez-moi ha valakit megsértettem.....
Hali! Én tudok neked addi egy számot, ha vannak még akkor ezen eléred. vagy nézd még meg pl a ***moderálva***
Szob-lón a pegazusban van egy szőke-szilikon, valaki tud róla vmit?
Tudd valaki olyan nöt ajánlani aki nemcsak fadarabként fekszik hanem élvezi is amit csinál vagyis szereti ha jó megkapja a magáét!
Régi leharcolt motoros a szakmában régen Andi,Andibaba néven hirdetett.
Fütyülős · Őstag · Nagyon előnyös, érzéki képeket rakott fel.
Vivike 22-nél járt már valaki? Nézz körül az oldalon, hiszen sok izgalmas adatlap vár rád – lehet, hogy csak néhány kattintásra van az, aki igazán felkelti az érdeklődésed.
Szexpartner vagy erotikus masszázs adatlap nem található ezzel az azonosítóval. Kérjük, válassz másikat!
Új versenyzőnek tűnik.
Piroslámpán hirdet 50-es sexnagyi,volt már nála valaki????,
Szia! Zsuzsi névvel hírdet. Általában csak hétköznap van itt. Régebben Ancsa18 volt. Nagyon jó franciája van.
Én is!
Ügyes ez a Pem! Lenyúlta a mi Jessynk szövegét. Ennyi intelligenciára sem telik, hogy irjon egy saját szöveget? Na szép kis leányzó lehet.
Szia! Zsuzsit tudom ajánlani. Nekem nagyon bejött. Az enyémet szeretei. Tiszta lány, kölcsönösen is mehet a francia.
Sziasztok!!
Segtséget kérek a régebbi műkedvelőktől, emlékeznek Gina nevű masszőrre a Görgey str-ről régóta nem hírdet csak megvannak a beált vendégei én eltüntettem a számát ha tudja valaki ***moderálva*** előre is köszi!
Hy makktársak!Egy kis segítséget szeretnék.Voltam valamikor Ágica 18-nál,aki együtt volt Zsuzsával meg a Krisztivel.De egyikkőjük hirdetését sem látom és a számukat sem mentettem el,sajnos.Ha valaki tud,írjatok egy számot,amin el lehet őket érni.Köszi
áááá ennyivel nem úszod meg :-) Muszály kicsit bővebben nyilatkoznod a hölgyről, mert mostanába én is belekaptam a masszázsba. Már csak azért is érdekel, mert elég keveset ír magáról. Jólenne ha pár szóban azért leírnád hogy mi volt a szitu?!
Jogos a megjegyzésed. Mónika (24)-re gondoltam.
Sziasztok!
Ma látogatást tettem Mónikánál.
Nem ereszteném bő lére a beszámolót. 10/10!
A Pem nevű hölgy régen Aktivia néven nyomta itt, csak aztán tartott egy kis szüentet és most "megújulva" visszatért:) a kis nyuszis tetkó néha kivillan itt is meg korábbi képeken ismeg a helyszín is ugyanannak tűnik.
Az sincs rendjén, hogy a csajok képeket lopkodnak egymástól, vagy épp valaki teljesen más fotóival ékeskednek..... De, hogy már a bemutatkozó szöveget is ellopják..... :DDD
Érdemes meglesni a hirdetés feladásának idejét! :D Abból rögtön kiderül, ki ctrl+c/ctrl+v-zett később! ;)
Üdv!