Üdv!
Mást nem tudtok ajánlani aki otthon van a deepthroatban? Mert nagyon érdekelne engem is a dolog viszont Csenge vagy Ilina a képek alapján... hát hogy is mondjam.. nem az esetem.
Jöhet akár privátban is.
Előre is köszi.
Üdv!
Mást nem tudtok ajánlani aki otthon van a deepthroatban? Mert nagyon érdekelne engem is a dolog viszont Csenge vagy Ilina a képek alapján... hát hogy is mondjam.. nem az esetem.
Jöhet akár privátban is.
Előre is köszi.
Hali Tocó völgybe tudtok valakit.
Hát igen nem semmi fogai vannak. De lemegy torokra neki az nem rossz.
Csenge volt most Ilina a neve. Kicsi, vékony , beveszi teljesen. Arcra lehetne jobb is éppen. Az *r is korrekt!
hali
az lenne a kérdésem, hogy tudtok ajánlani olyan lányt aki mélytorkosan csinálja és végig is megy, nem csak leerőlteti 1-2 másodpercre? picit nagyobb méretről van szó, illetve olyan max 35-ig kéne lány, 165 körül, kis pici vékony, szép arcú
Fütyülős · Őstag · Csak egy megjegyzés:
Magasabb *r*kon dolgozik, mint a többiek, amit szerintem semmi nem indokol. (lásd régen: Liza, Ancsa)
Jó napot mindenkinek!!! Bia24 ről szeretnék többet megtudni!!! Aki tudna nekem információkat adni az tegye meg legyen kedves proivátba!!! Előre is köszönöm!!! Jó időtöltést mindenkinek!!!
"Csak a p*na szorítson" :D
Sziasztok! ha valaki tudna valamit Kitty 19-ről segítene, mivel a hirdetése nincs fent.
Üzeneteket privátba előre is köszi. Üdv.
Sziasztok ! Réka 24-nél járt már valaki elég új a csaj de viszont a test az valami hihetetlen jó ! Köszi előre a válaszokat !
"Árpád Lőwy" · Újonc · Szia! Úgy van minden, ahogy írtad. Azért nem maradtam nála még egy órát, mert azt mondta, hogy jön még valaki és az te voltál. Azt hiszem, hogy kívánhatunk neki egy szebb és jobb jövőt!
Szia! Tegnap délután beszéltem vele és este voltam nála. Előre egyeztetett időpont volt. Nekem azt mondta hogy befejezte és nem lesz többet elérhető. Én állandó vendége voltam, tegnap este én voltam nála az utolsó vendég. Beszélgettünk a döntéséről is. Nagyon sajnálom hogy így döntött, de el kell fogadni. Tavaly nyáron jött Debrecenbe. Ez alatt az 1 év alatt sokszor voltam nála és mindíg elégedetten távoztam.
Nem tudom kinek mi volt a véleménye róla.
A napokban én is ellátogattam újra Rytához és csatlakoznék a véleményhez, le sem tagathatná hogy élvezi az aktust! Kicsit magasabb *r mint az átlag de megéri!
"Árpád Lőwy" · Újonc · Kérdésedre a válaszom az, hogy igen. Kiegészítés képpen csak annyit, hogy szerintem a legjobbak között van Db-ben. Aki volt nála az tudja, hogy miért. Ha esetleg befejezi a "szakmát" az nagy veszteség lesz sokunknak azt hiszem. :-(
Üdv makktársak ismét megyek Debrecenbe kit ajánlatok nekem kinek van a legszebb arca teste ki igazi pláza cica aki szereti ha megkapja keményen és bírja is a kiképzést és még esetleg mélytorkozik is. köszi
SZiasztok Zsuzsit eltudja érni valaki???
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
üdv marshall! én direktvoltam mind a kettö csajszinál egy napon és téleg igazad van majdnem ugyan olyanok de a szabrina kicsit alacsonyabb és jobb husban van! inkább öt ajánlom neked! de a ketö hirdetés nem egy! :) ez tuti! jah ha szeretnéd szerintem ketten is kényesztetnek! :)
Üdv !
Szandy (18) és Szabrina (18) között mi a különbség ? Csak az az öt centi magasságkülönbség ???
Akkor most melyik az igazi ???
Napsugárnak-ha jól tudom, akkor babazsúrt vagy teadélutánt lehet szexmentesen csinálni, de legénybúcsut semmiképpen.
Ryta 30-at tudnám neked ajánlani! Többször visszatértem már hozzá és igen szereti amit csinál, a szavaiddal élve "szereti ha jól megkapja".
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését! ***
És az nem tűnik fel senkinek hogy pár napja még Vivike 22 volt ma meg már Adrien 30 :) hirtelen megöregedett a csaj :D :D vicc